Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 01:07)
Gerai įkalbėjote, kovo 12 d. pirmą kartą pabalsuosiu 5 kartus. Tai bus pirmas ir paskutinis kartas.

Garbės žodis?
Atsakyti
Jooooo azartiškai šiandien su rezervavimu varot biggrin.gif
Gal ir Lacko kuri paims? Ar jau pagriebtas? lens.gif smile.gif))
Atsakyti
Biškutį nukrypimai nuo temos smile.gif

Kažkas ten minėjot, kad jūsų net televizorius spinduliuoja kažkokias neigiamas bangas nuo Ilberhauptaitės smile.gif Tai va nueikit rytoj į knygų mugę, susitikit su ja gyvai (šiandien ten buvo, tai matyt ir rytoj bus), ir suprasit, kad jūsų televizorius biškį sugedęs smile.gif rolleyes.gif

Patikrinta - buvau, kalbėjau, maloni ir labai net paprasta moteriškė. Nesuvalgė tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 02 28, 01:22)
Valdas Lacko - „Du sparnai“
https://www.youtube....h?v=4WGeKZ4G8nw

Paskelbta 2015-11-13

Žodžiai - Vitalijus Deniušas
Muzika - Paulius Jasiūnas, Valdas Lacko

jeigu jis visą dainą lietuviškai dainuotų, dar daugiau sipmatijų gautų ( ne mano, aišku) user posted image
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 28, 01:27)
Turėsiu ir aš dabar EV vyrą biggrin.gif

user posted image

prie ko privedė ta nuobodi eurovizija-einam iš kelio
Atsakyti
Sveikos, na ir pridiskutavote bigsmile.gif thumbup.gif

Vakar labiausiai patiko Aistė, Ruslanas ir Ieva. Aistė pagaliau paliko tą nevykusį cirką ir tiesiog dainavo, kaip ir buvo žadėjusi. Taip daug geriau. Ruslanas šaunuolis, aš neturiu prie ko prikibti. Ir dainuoja gerai, ir atrodo įtikinamai. Tik vilčių, kad jis važiuos į EV nededu. Lygiai taip pat dėl Ievos. Man viskas su ja gerai, nuoširdžiai atrodo, bet komisija palaiko savus, todėl jai irgi, manau, nesišviečia važiavimas.
Kas nepatiko... nepatiko Rūta. Neįdomu, banalu, nemodernu. Dėl Donato, tai labai jaučiasi jo per didelis pasitikėjimas savimi. Ta arogantiška povyza doh.gif Bet važiuos jis beveik garantuoju.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 27, 23:17)
Vengrija irgi issirinko savo atstova. Mano rezervuotas Freddie laimeju, taigi oficialiai ji sveriu i savo glebi ir nepaleidziu.  hihihi.gif  karsta.gif  wub.gif

O čia ne mano dėka kartais? tongue.gif
QUOTE(Anakure @ 2016 02 27, 23:25)
O man Donatas baisus, kažkoks pagal metus nesubrendęs balselis ir išvaizda, negi jis taip ir netaps tikru vyru  g.gif

Ir man, jau nebetikiu, kad taps biggrin.gif
QUOTE(fukse @ 2016 02 27, 23:27)
Tai jam dar neįvyko balso mutacija, bo aš kai išgirdau nematydama, maniau, kad motera šneka  biggrin.gif

garantuotai biggrin.gif
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 27, 23:33)
Mansas su Conchita ne giminės kartais  g.gif

puikus pastebėjimas. Ir kas ten per didžkė šlaia jo, vedėja tokia parinkta poira kaip tvora? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 27, 23:56)
reiškias, tamsta esat žiniasklaidos įtakojama korumpuota silpnavalė, ot  cool.gif
biggrin.gif
tai yra ir kitų, be jo. čia kaip per rinkimus, reik ką nors išsirinkt biggrin.gif

galima ir buokotuot, nesuprantu tų, kurie šiemet balsuoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 00:16)

Tragiškai. O mergiotė, tai patobulinta Baumilos žmonos versija biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2016 02 28, 00:37)
Aaaaaaa, norejau dar jamt ir Rozicka ka tik ☺ ojeee, koks deficitas, o buvo laikai, kai, berods, airius ir rusa uz dyka siulem ar pan.

baltarusis vis dar už dyką biggrin.gif nors ne... pati turėtum man skolas grąžinti tongue.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Bet tai kokia Jazzu nenuoširdi motera unsure.gif Na jau kaip ir aišku buvo, bet per tą kvailumą vėl įlindau netyčia į jos FB užmest akį, ką apie atranką rašo smile.gif doh.gif

o tadaaaam doh.gif smile.gif smile.gif

naftalinas. secret komentarai smile.gif

Necituosiu, kaip ir negalima to. Kas norės, ir pats susiras.

Pagal ją verti kažko aplamai yra tik trys.

Nenoriu daugiau tokių išverstaskūrių komisijose schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 vasario 2016 - 11:58
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 12:57)
Tarp jos tų trijų_Rūta yra?
Atsakyti

dar pagalvojau biggrin.gif jei jau būtų kažkoks deficitas, gal tą negriuką iš ID (komisija) griebčiau biggrin.gif Nejaučiu tikrai traukos juodaodžiams biggrin.gif blush2.gif blush2.gif Bet LABAI patiko, kaip jis tuos du kartus pakomentavo thumbup.gif Kažkaip atrodo, kad kalbą su juo rastumėm biggrin.gif

Dar patiko ir šypsena biggrin.gif
Per ID koncertą tai truputį su įtarimu į jį žiūrėjau, ir dėl tos šypsenos taip pat smile.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Na bet ten jam pasisakyt juk ir neleido biggrin.gif

Tai va, žiūriu mano pažiūros ir kolekcijos įvairovė pamažu plečiasi biggrin.gif O kas būtų galėjęs pagalvot biggrin.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 02 28, 12:02)
Tarp jos tų trijų_Rūta yra?

oi ne biggrin.gif smile.gif Bet kad buvo kaip ir aišku jau iš komentarų (sulaikytų) komisijoje, kad Rūtos pasirodymui ji tikrai nesimpatizuoja smile.gif

Jai patinka tik Doncė, Erika. Na ir Zasimauskaitė. Vsio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 vasario 2016 - 12:06
Sveikos  smile.gif

Bet tai  kokia Jazzu nenuoširdi motera  unsure.gif  Na jau kaip ir aišku buvo, bet per tą kvailumą vėl įlindau netyčia į jos FB užmest akį, ką apie atranką rašo  smile.gif  doh.gif
o tadaaaam  doh.gif  smile.gif  smile.gif

naftalinas. secret komentarai  smile.gif
Necituosiu, kaip ir negalima to. Kas norės, ir pats susiras.

Nenoriu daugiau tokių išverstaskūrių komisijose  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

nulindau į Jazzu facebok, nieko nematau, ar ne į šitą nuėjau ? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 01:47)
O aš vis dėlto siūlyčiau Rožicko neimt.

Taip sakant - neliesk, mano damos, neliesk. Reikia gal jam per FB pranest, kad oficialiai uzsibukinau? Andriau, linkejmai bye1.gif

QUOTE(mjforever @ 2016 02 28, 09:25)
jeigu jis visą dainą lietuviškai dainuotų, dar daugiau sipmatijų gautų ( ne mano, aišku) user posted image

Nedurns ans y, gi i pabaiga kelias frazes lietuviskai paberia, cia ne siaip sau - taktinis maniovras vyresnems damoms bigsmile.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 28, 09:59)
Kas nepatiko... nepatiko Rūta. Neįdomu, banalu, nemodernu. Dėl Donato, tai labai jaučiasi jo per didelis pasitikėjimas savimi. Ta arogantiška povyza doh.gif Bet važiuos jis beveik garantuoju.

Bet tai kaip ana po dainavimo papyle, kad ji su chebryte dabar derina scenikes vaizda, nauja kostiumuka, mol, tikra, kad laimes. Bet tai kai paminejo ta nauja kostiumuka, tai man tik belieka paskolyt akininiukus.

Sveikos  smile.gif

Bet tai  kokia Jazzu nenuoširdi motera  unsure.gif 

Dziriovnia ta jazzu, visi jos bajeriai tupi ir neidomus, nelabai moka ir konstrktyviai islemiant kritika.
Atsakyti
O prieš tai esančiame poste dar apie veidmainyste varo doh.gif doh.gif

Justuke, laikas būtų pačiai pasižiūrėt į veidroduką doh.gif
Atsakyti