Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 00:04)
aha, svarbiausia yra po visko paverkt, kad nelaimėjo kažkas  cool.gif

Gerai įkalbėjote, kovo 12 d. pirmą kartą pabalsuosiu 5 kartus. Tai bus pirmas ir paskutinis kartas.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 00:01)
nabagas neatlaikė Aitės aukštų natų laugh.gif
---
anas kaip koks Feniksas, vis prisikelia iš savo pelenų bigsmile.gif

Negaliu, taip juokas paėmė, kad jis liko(galvojau, kad tikrai jau šį kartą kris

nagabas saugo mano nervus matyt laugh.gif
------
lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš dar prieš laidą šiandien buvau jau jį išmetus mintyse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 02 28, 01:03)
o tai ko turi nepraeit? smile.gif išvis va visokie Lacko su traktoriais praeina biggrin.gif nu traktoriai dar traktoriais, pakeitus įvaizdį, man tai daina visai tokia smagi, Eurovizinė dainuška smile.gif

O aš tai jau pradėjau tikėt, kad Lacko bus aukščiau nei Ruslanas doh.gif Man kažkaip atrodo, kad jis užkops gana aukštai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 01:06)
lotuliukas.gif va čia tai meilė thumbup.gif
Aha, jau praeitą savaitę aptarėm, kai kažkas norėjo jį rezervuotis, ale paskui lyg susigėdo lotuliukas.gif Bene jūs čia ir būvot? laugh.gif Zilnys šiandien linksmai komentavo biggrin.gif Rožickas irgi vietoj su savo humoru buvo.

Nea, ne aš, aš tik Ruslaną kartą bandžiau griebt, bet pasirodė, kad jis jau užimtas. Tada, jei Zilnys laisvas- jis mano.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 00:09)
O aš tai jau pradėjau tikėt, kad Lacko bus aukščiau nei Ruslanas doh.gif  Man kažkaip atrodo, kad jis užkops gana aukštai doh.gif

dar truputis, ir aš tuoj pradėsiu galvot, kad Lacko ir laimės biggrin.gif kaip sakant, kur du pešasi, ten Lacko laimi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 28, 00:02)
Man tai Zilnys wub.gif . Čia visos renkasi, Ruslano nespėjau rezervuot, gal ir komisijos narius galima imt g.gif .

tai galima galima , kodėl jau čia taip ne tongue.gif Viena jo norėjo, jau buvom beveik palaiminę, bet paskui susikuklino biggrin.gif

QUOTE(mjforever @ 2016 02 28, 00:03)
ne dainoj, o jame mato tokį patį kaimo japą, kaip ir jie patys, baltom raitytom kelnėm.

aš tai manau, kad už jį daugmaž tik rusniškiai balsuoja mirksiukas.gif biggrin.gif

Papildyta:

tu Anakurės paklausk, tau Anakure pasakys, tik ji, mano drauge, pasakys  biggrin.gif

tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 00:12)
aš tai manau, kad už jį daugmaž tik rusniškiai balsuoja  mirksiukas.gif  biggrin.gif

nu bet tai kad kokio dydžio ta Rusnė... smile.gif
Papildyta:
tu Anakurės paklausk, tau Anakure pasakys, tik ji, mano drauge, pasakys  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 02 28, 01:08)
aš dar prieš laidą šiandien buvau jau jį išmetus mintyse biggrin.gif

netgi taip lotuliukas.gif

QUOTE(Maja Di @ 2016 02 28, 01:10)
Tada, jei Zilnys laisvas- jis mano.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 28 vasario 2016 - 00:15
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 00:09)
O aš tai jau pradėjau tikėt, kad Lacko bus aukščiau nei Ruslanas doh.gif  Man kažkaip atrodo, kad jis užkops gana aukštai doh.gif

Bet šiandien pagal žiūrovus juk taip ir buvo, ne? mirksiukas.gif biggrin.gif

Ruslanas visos gyvenvietės kol kas dar neįperka biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Moldavijos daina neįdomi
https://www.youtube....h?v=4j0fWFVuKMY
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 02 28, 01:12)
kaip sakant, kur du pešasi, ten Lacko laimi laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 02 28, 01:14)
nu bet tai kad kokio dydžio ta Rusnė...  smile.gif

bet jeigu taip visi po vieną balsą... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 28, 00:10)
Nea, ne aš, aš tik Ruslaną kartą bandžiau griebt, bet pasirodė, kad jis jau užimtas. Tada, jei Zilnys laisvas- jis mano.

linamog bandė mirksiukas.gif

Gerą skonį turi biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , beveik kaip aš biggrin.gif laugh.gif blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 vasario 2016 - 00:18