Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 05, 22:38)
Delfi: Jadze pavydi Ievutei grozio ir zavesio, zeria kritikas. Visoms cia toli, toli iki Ievos.

na tikrai, Ievos žavumas neišpasakytas drinks_cheers.gif Na, kažkada ji tikrai vyks į tą išsvajotą EV smile.gif
Atsakyti
nu vėėėl Valdas 3!!! blink.gif nieko nesuprantu, tikrai mistika kažkokia blink.gif biggrin.gif doh.gif Ingėnai, tempk Rusliką už ausų viršun schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 05, 21:38)
Delfi: Jadze pavydi Ievutei grozio ir zavesio, zeria kritikas. Visoms cia toli, toli iki Ievos.

mano mintys drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 03 05, 21:43)
nu vėėėl Valdas 3!!! blink.gif nieko nesuprantu, tikrai mistika kažkokia blink.gif  biggrin.gif  doh.gif Ingėnai, tempk Rusliką už ausų viršun schmoll.gif

žinai, aš ne Rusnė smile.gif doh.gif

Aš tik niekingus 10 balsų turiu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
na žinot, su tuo Lacko tai jau tikrai nebejuokinga doh.gif
Papildyta:
Man Erikos dainos uždainis silpnoji jos dainos vieta. Kažkaip kakofoniškai skamba doh.gif
Papildyta:
ai, tai viskas aišku kodėl už Eriką daug balsuojančių nuo pat pradžių. Pasirodo, reklama feisbuke labai rimtai užsiėmė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 03 05, 21:48)
na žinot, su tuo Lacko tai jau tikrai nebejuokinga doh.gif
--------------
Man Erikos dainos uždainis silpnoji jos dainos vieta. Kažkaip kakofoniškai skamba doh.gif

lotuliukas.gif labai teisingai Zilnys pakomentavo, jau nebeiškentė, matyt biggrin.gif kad senamadiška ir etc..
--------------
o man labai, labai graži jos daina smile.gif tik pvz., man ji toli gražu ne iš pirmo klausymo patiko.. jei ir kietiem taip, čia labai negeras dalykas EV-ijai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 05 kovo 2016 - 21:52
Laidotuvių muzika. cool.gif
Atsakyti
Ericos sukuosena ir makiazas pasendino ja.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 05, 22:51)
Laidotuvių muzika. cool.gif

Aistes baubimo ir per laidotuves neleisciau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 03 05, 22:54)
Ericos sukuosena ir makiazas pasendino ja.

drinks_cheers.gif
Bet jei laimetu, tai padarytu graziai. Kaip ir Monce sutvarke, kad tapo i save nepanasi.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 03 05, 22:51)

o man labai, labai graži jos daina smile.gif tik pvz., man ji toli gražu ne iš pirmo klausymo patiko.. jei ir kietiem taip, čia labai negeras dalykas EV-ijai smile.gif

tai va, bėda ta, kad iš kokio trečio pasiklausymo... Šiaip tikrai skoningas labai pasirodymas, labai gražus,ir Erika žaviai atrodo, bet man nuo pat pradžios nepatiko kaip sudėliota garsų dermė uždainyje g.gif
Papildyta:
Tikiuosi Donatas nors šį kartą parodys kažką daugiau, efektingiau
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 05, 21:55)
Aistes baubimo ir per laidotuves neleisciau schmoll.gif

Aistės muzika Eurovizijai, kur reikia gero balso.
Atsakyti
ot būtų bajeris, jei Lacko laimėtų atranką lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasvajojau ir praeis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti