Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 00:57)
nemanau, kad kažką jis primaišys. na, nebent į daugiau vestuvių jį dainuot pakvies po laidų rolleyes.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 27, 23:56)
reiškias, tamsta esat žiniasklaidos įtakojama korumpuota silpnavalė, ot  cool.gif
biggrin.gif

pala, esat ar nesat? biggrin.gif
Kažko smegenai jai nebeišneša biggrin.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 02 28, 00:52)
žodžiu nebepamačiau balsavimų - taip strigo online transliacija, o per Aistės dainą išvis nulūžo, net kompą teko perkraut  doh.gif  biggrin.gif
---
a iškrito pagaliau tikiuos su savo pelenais ir lietum? biggrin.gif

nabagas neatlaikė Aitės aukštų natų laugh.gif
---

anas kaip koks Feniksas, vis prisikelia iš savo pelenų bigsmile.gif

Negaliu, taip juokas paėmė, kad jis liko(galvojau, kad tikrai jau šį kartą kris biggrin.gif ) Man jis toks mistinis - ką žiūrovai mato toje dainoje biggrin.gif
Atsakyti
Man tai Zilnys wub.gif . Čia visos renkasi, Ruslano nespėjau rezervuot, gal ir komisijos narius galima imt g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 27, 23:57)
nemanau, kad kažką jis primaišys. na, nebent į daugiau vestuvių jį dainuot pakvies po laidų rolleyes.gif

matai, jo dėka doh.gif kažkas gali iškrist anksčiau, nei turėjo.
Vat toks jo ir maišymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 00:00)
tikrai tiki, kad jis gali praeit?  g.gif
ar čia viskas iš meilės labiau? smile.gif

o tai ko turi nepraeit? smile.gif išvis va visokie Lacko su traktoriais praeina biggrin.gif nu traktoriai dar traktoriais, pakeitus įvaizdį, man tai daina visai tokia smagi, Eurovizinė dainuška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 01:01)
---

Negaliu, taip juokas paėmė, kad jis liko(galvojau, kad tikrai jau šį kartą kris biggrin.gif ) Man jis toks mistinis - ką žiūrovai mato toje dainoje biggrin.gif

ne dainoj, o jame mato tokį patį kaimo japą, kaip ir jie patys, baltom raitytom kelnėm.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 02 28, 00:00)

Jis kaip koks džokeris kortų kaladėje  biggrin.gif

o taip biggrin.gif doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 00:00)
Aš tai už nieką nebalsavau ir nebalsuosiu, kam, vis tiek komisijos viską nulems. Jeigu būtų viena komisija, tai kitas reikalas.

aha, svarbiausia yra po visko paverkt, kad nelaimėjo kažkas cool.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 00:01)
pala, esat ar nesatbiggrin.gif

tu Anakurės paklausk, tau Anakure pasakys, tik ji, mano drauge, pasakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 01:01)
---

Man Monika su traktoriais tikrai geriau už už tą Feniksą, geriau jau ji būtų likus. Koks jis negražus, negaliu žiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 00:59)
Ok, nenubiednėsiu gal irnesakyk.gif , jei nepasišiukšlins iki to laiko  smile.gif , prabalsuosiu kitą kartą visus penkis  rolleyes.gif

lotuliukas.gif va čia tai meilė thumbup.gif

QUOTE(Maja Di @ 2016 02 28, 01:02)
Man tai Zilnys wub.gif . Čia visos renkasi, Ruslano nespėjau rezervuot, gal ir komisijos narius galima imt g.gif .

Aha, jau praeitą savaitę aptarėm, kai kažkas norėjo jį rezervuotis, ale paskui lyg susigėdo lotuliukas.gif Bene jūs čia ir būvot? laugh.gif Zilnys šiandien linksmai komentavo biggrin.gif Rožickas irgi vietoj su savo humoru buvo.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 00:00)
tikrai tiki, kad jis gali praeit?  g.gif
ar čia viskas iš meilės labiau? smile.gif

kaip čia tau geriau atsakius biggrin.gif

na logika su norais kartais labai kertasi biggrin.gif blush2.gif

Atsakyti