Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(fukse @ 2016 03 01, 08:41)
Po Jazzu pasirodymo Eurovizijos komisijoje – įspūdis tik vienas.
2016-03-01 07:17 Martina Vasiliauskė

http://bendraukime.l...-tik-vienas.htm

Na, ne vieta Jazzu tokioje komisijoje, geriau lai dirba su jaunais nepatyrusiais atlikėjais, juos vertina. Ten visi juokai tinka, nes projektai skirti paaugliams, jie tai lengvai suvirškina. Jie apskritai viską lengvai suvirškina.

nieko sau unsure.gif patyręs atlikėjas turi turėt skūrą visokiai kritikai, o jauną žmogų gali taip suvaryt, kad šakės... o ir šiaip straipsniukas toks... bele koks..
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 01, 18:54)
Įdomu, su kuo jau konkrečiai iš  įžymių grupių  tas dėdulė dirbo cool.gif  Ir kaip norim sakykim, bet  tas amerikietis komisijos narys, juodukas, bent jau KĄ TIK dirbo su labai šiuolaikiška grupe. Kuri žinoma ir populiari tiek USA, tiek Europoje. Ir apdovanojimų gavus, ir kritikų įvertinta, ne kažkokių tuščių puodų skambesys  doh.gif

drinks_cheers.gif

Buvo ten paminėta keletas dalykų, dėl kurių jam pritarčiau(pavyzdžiui apie tą Aistės išsidarkymą užpraeitą kartą), bet, pavyzdžiui, man užkliuvo tai, kad labai gerais Lietuvos prodiuseriais jis laiko brolius Bendžius arba Zvonkų biggrin.gif O kai dar pradėjo kalbėt, kad tas Imagine Dragons muzikantas visai nieko vertas ir nieko nesupranta apie Europinę muziką, tai man jo nuomonė visai nebeįdomi pasidarė.
Iš pradžių pagalvojau apie kokį jis čia nieko nesuprantantį muzikantą iš JAV kalba lotuliukas.gif Bet tai sugalvok tu man biggrin.gif Aš kažkaip neypatingai įžvelgiu skirtumo tarp Europos ir JAV grupių.

QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 01, 18:58)
gandai gandais, bet jums labai didelis muzikinis autoritetas ?  doh.gif

http://www.alfa.lt/straipsnis/49789257/oks...artavimus\

O čia tai jooo... doh.gif lotuliukas.gif
Visi kiti komentuojantys užsieniečiai jam ne lygis, o va jis tai ohoho bigsmile.gif Kiba užpavydėjo, kad jo nepakviečia lrt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 01, 11:59)
Pirmi akordai. Daugiau visiskai nepanasu schmoll.gif Nebent vel pripazins, kaip Bavaru, kad kazkoks semplas panaudotas unsure.gif

Apie kokią Bavarų dainą kalbat? Interesna pasidarė ax.gif
Atsakyti
Is E.Jennings FB:
"Leading Me Home" pirmą kartą atlikau spalio 31 d. (štai nuoroda į įrašą http://play.tv3.lt/p.../unicef/670704) - Sarah Hartman daina buvo publikuota lapkričio 2 d. Sorry guys;)))"

Papildyta:
QUOTE(Neverk @ mama,2016 03 01, 19:14)
Apie kokią Bavarų dainą kalbat? Interesna pasidarė ax.gif

B'avarija-We all (diskvalifikuota, nes daina lietuviskai albume pasirode daug anksciau, o tuo metu pagal taisykles galejo tik nauja daina dalyvauti) kazkas panasaus. Tada Aivaras isvaziavo jiems iskritus. Na ir pasirodem visu grazumu. Ojoj nesinori net prisimint. Man turbut LT istorijoj nebuvo tragiskesnio EV pasirodymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grei: 01 kovo 2016 - 20:11
QUOTE(Grei @ 2016 03 01, 20:10)
B'avarija-We all (diskvalifikuota, nes daina lietuviskai albume pasirode daug anksciau, o tuo metu pagal taisykles galejo tik nauja daina dalyvauti) kazkas panasaus. Tada Aivaras isvaziavo jiems iskritus. Na ir pasirodem visu grazumu. Ojoj nesinori net prisimint. Man turbut LT istorijoj nebuvo tragiskesnio EV pasirodymo.

Buvo daug tragiškesnis: Simona su Linu.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 01, 20:29)

O man jų daina visai patiko tuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 01, 20:30)
O man jų daina visai patiko tuo metu.

Daina nebloga, bet šou tragiškas.
Atsakyti

Nors ta Bavarijos daina tai man visiškai nepatiko schmoll.gif schmoll.gif blush2.gif
tai kažkaip tikrai neliūdėjau, kad ją ir diskvalifikavo blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2016 03 01, 21:10)
Is E.Jennings FB:
"Leading Me Home" pirmą kartą atlikau spalio 31 d. (štai nuoroda į įrašą http://play.tv3.lt/p.../unicef/670704) - Sarah Hartman daina buvo publikuota lapkričio 2 d. Sorry guys;)))"
Papildyta:

Aaa, ta sena diskvalifikacija del Philip Morris baliui sukurtos dainos... irnesakyk.gif Galvojau, kad praleidau ka nors pikantiskesnio, plagiavimo skandala...
Atsakyti
Is E.Jennings FB:

O ne doh.gif Dar praeis ir atstovaus doh.gif bože unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2016 03 01, 17:57)

doh.gif Man uzteko paskaityti pirma sakini Jis turi unikalų balsą ir beveik nepriekaištingai taria angliškai.
Nuo kada jo balsas jau toks unikalus blink.gif O Lenos Lev oj lev bigsmile.gif Ir cia tik vienas irodymas, kad tas diedas yra pezalas. Pastraipa permeciau akim ir neriau is tokio straipsnio.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 01, 20:29)

schmoll.gif tikrai ne, jie tikrai geresni
Atsakyti