Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

http://mieste.delfi....tiks-ne-visiems
Atsakyti
Jaučiu, kad tie kategoriški straipsniai ir nuomonių piršimas iš aukščiau jau gerooookai užknisa doh.gif doh.gif

Muzika ne matematika, joje tikrai nėra vienos tiesos. Ir kiekvienas turim ausis ir širdį, galim pasirinkti sau patinkančią muziką, jos klausytis, ją girdėti ir už ją balsuoti. Ir, beje, nebūtinai tik vien dėl kažkokių strategijų. O todėl, kad kažkuo tikim.

Pvz. aš perdaug vertinu ir myliu laisvę, taip pat ir pasirinkimo. Galiu išklausyti , paskaityti nuomones, pasiginčyti, bet nekenčiu kai ką nors primygtinai įkišinėja. O nieks ir teisės tokios neturi.

Pasisakiau, hau biggrin.gif doh.gif

O šiaip jau aš tvirtai žinau, už ką balsuosiu. Kiek tos kelios mano žinutės bendrame svoryje turės įtakos.

Atsakyti
Na, ir Aistutės mimikos fear.gif , kada ji nustos eksperimentuoti, laikas būtų surimtėti, nustoti žaisti, nes Lietuva gali prarasti aukštą vietą Eurovizijoje, jeigu žiūrovas nebalsuos už ją, jaučiu, kad čia vėl to pačio režisieriaus nagai prikišti. Eurovizijoje tos mimikos praeis, suvirškins, svarbu, kad čia provincijoje nekliūtų.
Pažiūrėkite kokios mimikos Jazzu, kai Aistę giria Nomeda, žaibai laksto gun_rifle.gif , neigiamas nusistatymas akivaizdus, ir tik viena vieta jai patiko, kai Nomeda pasakė, kad reikia tobulinti anglų kalbą. Kai pati Jazzu kalba, jau patenkinta, nes ji supranta, kad jos gyrimas yra gudriai veidmainiškas, iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad giria, bet iš tikro pasistengia į klausytojų sąmonę primėtyti neigiamų dalykų apie Aistės atlikimą, dainą.
https://www.youtube....h?v=KQ4bza9dVZs
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2016 03 01, 17:57)

Na ka galiu pasakyti tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sutinku su absoliuciai visom jo mintim. labai teisingai zmogus sako ir apie musu komisijos nariu ir apie tuos uzsieniecius, kurie kartais toki jovala padaro , kad belieka tik akytem pamirkseti ir peciais patraukyti. Man labai patiko straipsnis thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 01 kovo 2016 - 17:35
Anakure, tu žinai, kad mano Ruslikas su tavo Aistute pernai kaip duetas su programa per Lietuvą važinėjo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 01, 17:43)
Anakure, tu žinai, kad mano Ruslikas su tavo Aistute pernai kaip duetas su programa per Lietuvą važinėjo?  mirksiukas.gif

Nežinojau. Aš tik Youtubėje vieną dainą mačiau juos kartu dainuojant.
Atsakyti
Vos ne vos įveikiau tą straipsnį, nes labai greit jis man strigt pradėjo doh.gif

Dar vieno visų galų žinovo, kuris save laiko protingesniu už visus kitus.
Labai jau daug nelogiškų dalykų.

O plius, kai apsistoja papilstęs iš tuščio į kiaura kategoriškai tik ties vienu atlikėju. Va čia ir atsakymas doh.gif

Įdomu, su kuo jau konkrečiai iš įžymių grupių tas dėdulė dirbo cool.gif Ir kaip norim sakykim, bet tas amerikietis komisijos narys, juodukas, bent jau KĄ TIK dirbo su labai šiuolaikiška grupe. Kuri žinoma ir populiari tiek USA, tiek Europoje. Ir apdovanojimų gavus, ir kritikų įvertinta, ne kažkokių tuščių puodų skambesys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 01 kovo 2016 - 17:55
QUOTE(Anakure @ 2016 03 01, 17:33)
Na, ir Aistutės mimikos  fear.gif , kada ji nustos eksperimentuoti, laikas būtų surimtėti, nustoti žaisti, nes Lietuva gali prarasti aukštą vietą Eurovizijoje, jeigu žiūrovas nebalsuos už ją, jaučiu, kad čia vėl to pačio režisieriaus nagai prikišti. Eurovizijoje tos mimikos praeis, suvirškins, svarbu, kad čia provincijoje nekliūtų.
Pažiūrėkite kokios mimikos Jazzu, kai Aistę giria Nomeda, žaibai laksto gun_rifle.gif , neigiamas nusistatymas akivaizdus, ir tik viena vieta jai patiko, kai Nomeda pasakė, kad reikia tobulinti anglų kalbą. Kai pati Jazzu kalba, jau patenkinta, nes ji supranta, kad jos gyrimas yra gudriai veidmainiškas, iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad giria, bet iš tikro pasistengia į klausytojų sąmonę primėtyti neigiamų dalykų apie Aistės atlikimą, dainą.
https://www.youtube....h?v=KQ4bza9dVZs

Paklausiau tą jūsų Aistutę pirmą kartą, nebuvau dar girdėjus, nu tai gerai varo, gėdos nebūtų tikrai smile.gif Dėl mimikų, tai norma viskas, nebūtinai gražuolės popsiukės laimi, o ji ir nėra negraži, graži ji, tik aš manau, kad ne mimikos ten kažkokios kliudo, bet blogas visažistas. Padaro jos veidą suvargusį, nešviežią. Reikia kitos pudros, highlighterio, kažko tokio. O daina tai labai stipri išties, ir po to aš jau ją klauiau nežiūrėdama į ją, o jau čia rašydama, tai neatrodo, kad būtų virkavimas ar pan. Ir neatrodo daina depresyvi.
Atsakyti
gandai gandais, bet jums labai didelis muzikinis autoritetas ? doh.gif

http://www.alfa.lt/straipsnis/49789257/oks...artavimus\

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 01 kovo 2016 - 18:00
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 01, 17:54)
Vos ne vos įveikiau tą straipsnį, nes labai greit jis man strigt pradėjo  doh.gif

Dar vieno visų galų žinovo, kuris save laiko protingesniu už visus kitus.
Labai jau daug nelogiškų dalykų.

O plius, kai apsistoja papilstęs iš tuščio į kiaura kategoriškai tik ties vienu atlikėju. Va čia ir atsakymas  doh.gif

Įdomu, su kuo jau konkrečiai iš  įžymių grupių  tas dėdulė dirbo cool.gif  Ir kaip norim sakykim, bet  tas amerikietis komisijos narys, juodukas, bent jau KĄ TIK dirbo su labai šiuolaikiška grupe. Kuri žinoma ir populiari tiek USA, tiek Europoje. Ir apdovanojimų gavus, ir kritikų įvertinta, ne kažkokių tuščių puodų skambesys  doh.gif

Ir man įtartini tokie "ekspertai", neaišku, iš kur išlindę ir liaupsinantys vieną atlikėją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 01 kovo 2016 - 17:59
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 03 01, 17:58)
Ir man įtartini tokie "ekspertai", neaišku, iš kur išlindę ir liaupsinantys vieną atlikėją.

tai va pažiūrėk viršuj, ką atradau apie jį doh.gif doh.gif

Nes daugiau kažką gero google nelabai ir tepasiūlo, va koks jo garsumas ir žinomumas doh.gif doh.gif

bet o kiek žmonių perskaitys tą straipsnį ir už gryna priims. Tie, kurie savo galvų neturi doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 01, 18:02)
tai va pažiūrėk viršuj, ką atradau apie jį  doh.gif  doh.gif

O tu siaube doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti