Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

Turkas gero balso neturi, įdomu kaip jis rengiasi patraukti žiūrovą, charizma? g.gif
https://www.youtube....h?v=MbwlZjOB31k
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 29, 19:00)
Ech, butu prancuzo daina angliska rolleyes.gifO siaip is pirmo karto, pirmu akordu jau hitiskas skambesys.

tai kad kaip tik žyyymiai geriau prancūziškai mirksiukas.gif Nebent tos kalbos neperneši smile.gif

Man tai labai sexy šitoj dainoj prancūziški žodžiai skamba rolleyes.gif biggrin.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 29, 19:20)
thumbup.gif Gal jam ir pats Justelis patiko blush2.gif

-------

Ale pagalvojau, kad turbūt pastačiau rezervacijos rekordą - eglegle paskelbė apie laisvą dar vieną diedą, ir jau po minutės anas buvo rezervuotas laugh.gif

nu.... gaaaal biggrin.gif Ale kur čia pyksi, kai ir pačiai seilės varva biggrin.gif

Tai mes jį abu draugiškai paglobotumėm biggrin.gif blush2.gif Jei tik kas duotų, aišku biggrin.gif blush2.gif
Be abejo, aš pati paglobočiau daugiau, tą Justelį wub.gif biggrin.gif

------

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 vasario 2016 - 20:43
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 29, 21:29)
fainas bebras gi biggrin.gif suprantu dabar, ko čia taip krykštavot visos biggrin.gif

Man labiausiai patiko, kaip jis pačioje pabaigoje vaidino princesę užsidėjęs karūną ir mojavo su fėjos lazdele laugh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 21:36)
bet tai ot kokia negailestinga 
Meilė iš pirmo žvilgsnio į paširdžius kalė    Na negi leisi dabar man šitaip kankintis 
Aš tik prisimenu biškį, kad  tu poruoti jį su kažkuo planavai ?  biggrin.gif  Širdis krauju pilasi, jei jam kažko iš šono dar ieškosi, kai tikra meilė laukia
Reiškia, vis tiek nėra pas jus jau viskas taip čiki čiki, kad jam nuotakos bandei ieškot? 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Anakure @ 2016 02 29, 21:36)
Turkas gero balso neturi, įdomu kaip jis rengiasi patraukti žiūrovą, charizma?  g.gif

Bet čia San Marinas berdos? g.gif Vyrukas visai simpatiškas su gražia romėniška nosim, griebkit kuri nors, jei jau jis išrinktas bigsmile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 21:42)
tai kad kaip tik žyyymiai geriau prancūziškai  mirksiukas.gif  Nebent tos kalbos neperneši
Man tai labai sexy šitoj dainoj prancūziški žodžiai skamba

Man labai gerai sueina ta prancūzų kalba čia. Labai man patinka jos skambesys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 29, 20:18)
Prancūzo daina tikrai nebloga. Vakarietiškai skamba. Jei pilna versija būtų angliškai, sakyčiau vienas iš pretendentų laimėti smile.gif

Man jis geriausias iš visų ką iki šiol girdėjau. Prancūzu kalba wub.gif . Mama buvo prancūzų kalbos mokytoja, gal todėl man ji taip skamba (lyg a.a.mama)

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 29, 20:24)
Bet rimtai mūsų šalis turi talentą visiškai neturėti talentingų atlikėjų (bent jau pop srityje) blink.gif  doh.gif

Bet prisiminkit, kad mes labai mažyčiai ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 29, 21:07)
Bet čia San Marinas berdos? g.gif Vyrukas visai simpatiškas su gražia romėniška nosim, griebkit kuri nors, jei jau jis išrinktas bigsmile.gif

Jis turkas, tik atstovauja San Mariną. Jis atrodo priklauso eglelei. Štai baltarusis laisvas, o daina tai jo visai nebloga, geresnė nei prancūzo, tik kažko dainininko atlikime trūksta, kažkokių pipirų, ir dainininkui trūksta charizmos
https://www.youtube....h?v=bM0CLE3ovZo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 29 vasario 2016 - 21:23
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 29, 21:19)

Bet prisiminkit, kad mes labai mažyčiai ax.gif ...

galima manyt, kad pvz. latviai didesni mirksiukas.gif
O muzikoje jie mus lenkė visais laikais, jau senų senovėje...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 22:22)
galima manyt, kad pvz. latviai didesni  mirksiukas.gif
O muzikoje jie mus lenkė visais laikais, jau senų senovėje...

Tai nuo senų senovės tas ir atėjo. Mes krepšinį taip atsinešėm maži būdami. Kiekvienam savo.
Atsakyti
Mano San Marinas, bet jei lemens kaip ožys, neimsiu. Dar turiu kažkokius bernus, nebežinau tij iš kurios šalies g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 29, 21:23)
Tai nuo senų senovės tas ir atėjo. Mes krepšinį taip atsinešėm maži būdami. Kiekvienam savo.

Kad ir krepšinis žemyn jau ritasi, moterys taip nusivažiavo, kad rinktinė iškrito iš tolesnio žaidimo Europos čempionate.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 29, 19:48)
Pataisysiu. Mes neturime talentingu dainu kureju. O atlikeju tai tikrai yra. smile.gif

Zvonkus užsėdęs visas kėdes ir linksmina babytes cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 29, 20:29)
fainas bebras gi biggrin.gif suprantu dabar, ko čia taip krykštavot visos biggrin.gif

pradėjom su vyrais, tęsėm ir su moterimis, pereisim ir prtie gyvūnų. Tobulėjam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 02 29, 20:36)
Turkas gero balso neturi, įdomu kaip jis rengiasi patraukti žiūrovą, charizma?  g.gif

Viskas liuks, gerą dėdį išpiršau bigsmile.gif Jau galit mane tituluot kaip geriausią temos svočią biggrin.gif
Dar baltarusiį (kaip ir pernai) prieš pat euro iškišiu, pamatysit ax.gif
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2016 02 29, 21:29)
Mano San Marinas, bet jei lemens kaip ožys, neimsiu. Dar turiu kažkokius bernus, nebežinau tij iš kurios šalies  g.gif

ne Kipro tai tikrai biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 29, 21:32)
Kad ir krepšinis žemyn jau ritasi, moterys taip nusivažiavo, kad rinktinė iškrito iš tolesnio žaidimo Europos čempionate.

tik nereikia čia lia lia smile.gif
Pernai krepšinio dienose viena tokia moteriška visus vyrukus apdėjo biggrin.gif doh.gif Yra tų talentų...

ir aplamai, jeigu Europoje krepšininkai laimėjo 2rą vietą, tai čia jums jau skaitosi blogai? cool.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 vasario 2016 - 21:54
Tai si karta kazkaip nesimato grupiu (tris kazkas uzsiciurnes, daugia nepamenu), merginu irgi mazoka? g.gif
Atsakyti