Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

NIEKAM JUSTELIO NEDUOSIU, NIEKAM! schmoll.gif
Aš jį, matai, nuo pat atrankų " auginausi", o kai tapo mano zuikelis princu, tuoj visokių neabejingų panelių jam priviso- nė velnio! Gerai jam bus ir su katinais iš Žemaitijos- mes vienas kitą suprantam.
Ir nesiūlykit jokių airių- turiu jauną kaimyną, jokie emigrantai, išeiviai, pabėgeliai ir pan. manęs nedomina, taip kad dantų čia prašome nešiepti ir svetimo neliesti! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 02 29, 17:45)
NIEKAM JUSTELIO NEDUOSIU, NIEKAM!  schmoll.gif
Aš jį, matai, nuo pat atrankų " auginausi", o kai tapo mano zuikelis princu, tuoj visokių neabejingų panelių jam priviso- nė velnio! Gerai jam bus ir su katinais iš Žemaitijos- mes vienas kitą suprantam.
Ir nesiūlykit jokių airių- turiu jauną kaimyną, jokie emigrantai, išeiviai, pabėgeliai ir pan. manęs nedomina, taip kad dantų čia prašome nešiepti ir svetimo neliesti! tongue.gif

Oho koks grieztas pareiskimas! lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir teisingai nera cia ko svetimo gero gviestis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 02 29, 13:34)

Gera daina, man patiko. thumbup.gif
Atsakyti
Ech, butu prancuzo daina angliska rolleyes.gifO siaip is pirmo karto, pirmu akordu jau hitiskas skambesys.
Atsakyti
Prancūzo daina tikrai nebloga. Vakarietiškai skamba. Jei pilna versija būtų angliškai, sakyčiau vienas iš pretendentų laimėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2016 02 29, 15:14)
Ale francūzas koks geras  bigsmile.gif
Jėz, pamiršau, ką aš čia užsirezervavau  doh.gif Lyg gruzinus, einu paieškot  doh.gif

lotuliukas.gif
Kažką lyg apie gruzinus pamenu drinks_cheers.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 15:20)
Bet tai koooodėl lietuvaičiai tokie nedainingi  doh.gif  Slėptis mums rimtai po lapais
Prancūzo absoliučiai kitas lygis.
----
P.S.  mano Ruslikas, mačiau, vakar Justelio dainą palaikino  biggrin.gif  smile.gif
Ech, turi skonį mano vyrioks  biggrin.gif  rolleyes.gif  Nors tiek  biggrin.gif

Tai matai, nuo senų laikų kopijuoja dainas(tiksliau pasiima užsienio dainų melodijas), tai nėr ko norėt. Norint kažką normalesnio sukurt, reikia tobulintis, taip iš karto nieks nesidaro. Nebent būtų koks neeilinis talentas (kaip Timbaland'as laugh.gif , pas kurį užsienio žvaigždžių eilės būriuojasi, kad parašytų jiems hitą)
---
thumbup.gif Gal jam ir pats Justelis patiko blush2.gif

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 29, 17:38)
Cia tikriausiai as norejau westlifo, bet jau gal nebenoriu. Turiu tris danus su smagia daina ir vengra dar prigriebiau. Man uzteks.  biggrin.gif Galiu apsirupinusi ir rami laukt eurovizijos. cool.gif

Nu va, kai jau kaip ir atsilaisvino, tai niekam nebereikia laugh.gif
Žodžiu, kuri esat be vyro ir labai norit Vestlaifo, tai galiu perleist, man negaila. O jei niekam nereikia, tai pasilaikysiu jį ir toliau greta prOncūzo.

Ale pagalvojau, kad turbūt pastačiau rezervacijos rekordą - eglegle paskelbė apie laisvą dar vieną diedą, ir jau po minutės anas buvo rezervuotas laugh.gif
Atsakyti
Bet rimtai mūsų šalis turi talentą visiškai neturėti talentingų atlikėjų (bent jau pop srityje) blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 29, 20:24)
Bet rimtai mūsų šalis turi talentą visiškai neturėti talentingų atlikėjų (bent jau pop srityje) blink.gif  doh.gif

Deja, bet daug mes turime "talentu" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 29, 20:24)
Bet rimtai mūsų šalis turi talentą visiškai neturėti talentingų atlikėjų (bent jau pop srityje) blink.gif  doh.gif

Pataisysiu. Mes neturime talentingu dainu kureju. O atlikeju tai tikrai yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 29, 19:48)
Pataisysiu. Mes neturime talentingu dainu kureju. O atlikeju tai tikrai yra. smile.gif

Taikliai pastebėta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 28, 23:30)
bet bebras tai liko, o ji bebro fotkės prašė, nežinai gi žmogaus skonio biggrin.gif

fainas bebras gi biggrin.gif suprantu dabar, ko čia taip krykštavot visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 02 29, 16:45)
NIEKAM JUSTELIO NEDUOSIU, NIEKAM!  schmoll.gif

bet tai ot kokia negailestinga biggrin.gif doh.gif verysad.gif
Meilė iš pirmo žvilgsnio į paširdžius kalė biggrin.gif Na negi leisi dabar man šitaip kankintis biggrin.gif doh.gif

Aš tik prisimenu biškį, kad tu poruoti jį su kažkuo planavai ? biggrin.gif Širdis krauju pilasi, jei jam kažko iš šono dar ieškosi, kai tikra meilė laukia biggrin.gif doh.gif
Reiškia, vis tiek nėra pas jus jau viskas taip čiki čiki, kad jam nuotakos bandei ieškot? tongue.gif

Bandau dar į tamstos sąžinę graužtis biggrin.gif blush2.gif blush2.gif

Atsakyti