NIEKAM JUSTELIO NEDUOSIU, NIEKAM!
Aš jį, matai, nuo pat atrankų " auginausi", o kai tapo mano zuikelis princu, tuoj visokių neabejingų panelių jam priviso- nė velnio! Gerai jam bus ir su katinais iš Žemaitijos- mes vienas kitą suprantam.
Ir nesiūlykit jokių airių- turiu jauną kaimyną, jokie emigrantai, išeiviai, pabėgeliai ir pan. manęs nedomina, taip kad dantų čia prašome nešiepti ir svetimo neliesti!
QUOTE(Selga @ 2016 02 29, 17:45)
Aš jį, matai, nuo pat atrankų " auginausi", o kai tapo mano zuikelis princu, tuoj visokių neabejingų panelių jam priviso- nė velnio! Gerai jam bus ir su katinais iš Žemaitijos- mes vienas kitą suprantam.
Ir nesiūlykit jokių airių- turiu jauną kaimyną, jokie emigrantai, išeiviai, pabėgeliai ir pan. manęs nedomina, taip kad dantų čia prašome nešiepti ir svetimo neliesti!
Oho koks grieztas pareiskimas! Ir teisingai nera cia ko svetimo gero gviestis.
QUOTE(eglegle @ 2016 02 29, 13:34)
Gera daina, man patiko.
Ech, butu prancuzo daina angliska O siaip is pirmo karto, pirmu akordu jau hitiskas skambesys.
Prancūzo daina tikrai nebloga. Vakarietiškai skamba. Jei pilna versija būtų angliškai, sakyčiau vienas iš pretendentų laimėti
QUOTE(Ūla @ 2016 02 29, 15:14)
Ale francūzas koks geras
Jėz, pamiršau, ką aš čia užsirezervavau Lyg gruzinus, einu paieškot
Jėz, pamiršau, ką aš čia užsirezervavau Lyg gruzinus, einu paieškot
Kažką lyg apie gruzinus pamenu
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 15:20)
Bet tai koooodėl lietuvaičiai tokie nedainingi Slėptis mums rimtai po lapais
Prancūzo absoliučiai kitas lygis.
----
P.S. mano Ruslikas, mačiau, vakar Justelio dainą palaikino
Ech, turi skonį mano vyrioks Nors tiek
Prancūzo absoliučiai kitas lygis.
----
P.S. mano Ruslikas, mačiau, vakar Justelio dainą palaikino
Ech, turi skonį mano vyrioks Nors tiek
Tai matai, nuo senų laikų kopijuoja dainas(tiksliau pasiima užsienio dainų melodijas), tai nėr ko norėt. Norint kažką normalesnio sukurt, reikia tobulintis, taip iš karto nieks nesidaro. Nebent būtų koks neeilinis talentas (kaip Timbaland'as , pas kurį užsienio žvaigždžių eilės būriuojasi, kad parašytų jiems hitą)
---
Gal jam ir pats Justelis patiko
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 29, 17:38)
Cia tikriausiai as norejau westlifo, bet jau gal nebenoriu. Turiu tris danus su smagia daina ir vengra dar prigriebiau. Man uzteks. Galiu apsirupinusi ir rami laukt eurovizijos.
Nu va, kai jau kaip ir atsilaisvino, tai niekam nebereikia
Žodžiu, kuri esat be vyro ir labai norit Vestlaifo, tai galiu perleist, man negaila. O jei niekam nereikia, tai pasilaikysiu jį ir toliau greta prOncūzo.
Ale pagalvojau, kad turbūt pastačiau rezervacijos rekordą - eglegle paskelbė apie laisvą dar vieną diedą, ir jau po minutės anas buvo rezervuotas
Bet rimtai mūsų šalis turi talentą visiškai neturėti talentingų atlikėjų (bent jau pop srityje)
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 29, 20:24)
Bet rimtai mūsų šalis turi talentą visiškai neturėti talentingų atlikėjų (bent jau pop srityje)
Deja, bet daug mes turime "talentu"
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 29, 20:24)
Pataisysiu. Mes neturime talentingu dainu kureju. O atlikeju tai tikrai yra.
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 29, 19:48)
Pataisysiu. Mes neturime talentingu dainu kureju. O atlikeju tai tikrai yra.
Taikliai pastebėta
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 28, 23:30)
bet bebras tai liko, o ji bebro fotkės prašė, nežinai gi žmogaus skonio
fainas bebras gi suprantu dabar, ko čia taip krykštavot visos
QUOTE(Selga @ 2016 02 29, 16:45)
bet tai ot kokia negailestinga
Meilė iš pirmo žvilgsnio į paširdžius kalė Na negi leisi dabar man šitaip kankintis
Aš tik prisimenu biškį, kad tu poruoti jį su kažkuo planavai ? Širdis krauju pilasi, jei jam kažko iš šono dar ieškosi, kai tikra meilė laukia
Reiškia, vis tiek nėra pas jus jau viskas taip čiki čiki, kad jam nuotakos bandei ieškot?
Bandau dar į tamstos sąžinę graužtis