Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Anakure @ 2016 02 29, 14:44)
Geras pasirinkimas, finalas garantuotas. Su kitais tai reikės dar pergyventi, kad papultų į finalą, o kai kurios finale liks be nieko.

Tai šiaip ar taip jis finale dainuos, nes Prancūzija tarp tų kelių šalių, kurios iš karto finale dainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 29 vasario 2016 - 13:45
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 29, 13:45)
Tai šiaip ar taip jis finale dainuos, nes Prancūzija tarp tų kelių šalių, kurios iš karto finale dainuoja mirksiukas.gif

tai va man su britukais analogiškai smile.gif

Nors tiek gerai, kai pagalvoji flirt.gif
Atsakyti
Ale francūzas koks geras bigsmile.gif

Jėz, pamiršau, ką aš čia užsirezervavau doh.gif Lyg gruzinus, einu paieškot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 29, 13:43)
Mano prancūzo daina ax.gif

https://www.youtube....h?v=lsH2KKInYH0
Galvoju, gal reikia pabūt gerai ir airį atiduot tai, kuri labiausiai jo norėjo blush2.gif

potencialus 4u.gif
Atsakyti
eina sau, koks tas prancūzas geras bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

kol kas tik dainą nužiūrėjau,

Turėtų labai aukštai kilt.

Bet tai koooodėl lietuvaičiai tokie nedainingi doh.gif Slėptis mums rimtai po lapais doh.gif

Prancūzo absoliučiai kitas lygis.

Papildyta:

P.S. mano Ruslikas, mačiau, vakar Justelio dainą palaikino biggrin.gif smile.gif

Ech, turi skonį mano vyrioks biggrin.gif rolleyes.gif Nors tiek biggrin.gif
Atsakyti
Prancūzo daina tai nieko ypatingo, eilinė daina.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 29, 14:32)
Prancūzo daina tai nieko ypatingo, eilinė daina.

eilinės dainos ir skamba radijuje, pas žmones namuose, nugali konkursus ir pan. Neskamba gi kažkokios slaptos, kosminės bei neeilinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 29, 10:48)
Džiugu, kad Justelis laimėjo thumbup.gif  Lyginant su Montvydo, tai latviuko daina daug daug geresnė, mano akimis smile.gif

O man kazkaip vistiek labiau patinka Montvydo daina. smile.gif Net Justuko irgi nebloga. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 29, 17:31)
Neskamba gi kažkokios slaptos, kosminės bei neeilinės biggrin.gif

lotuliukas.gif
(o kur tas mano San Marinas? gal jau tiktai numiro?)
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 29, 13:51)
Mano Sergūnia smile.gif Dainininkas turi būti geras artistas. Jis teatre vaidino, o gal dar ir vaidina, moterį. Laidoje pademonstravo, kaip puikiai valdo aukštakulnius, yra labai tvarkingas, labai nemėgsta, kai namuose daiktai netvarkingai padėti.

Jetau kur pasaulis ritasi doh.gif blink.gif biggrin.gif Net minties nebuvo, kad avatare vyras persirenges moterim. Galvojau tikra moteriske. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 02 29, 15:39)
lotuliukas.gif
(o kur tas mano San Marinas? gal jau tiktai numiro?)

Gal ne taip blogai? Gal pvz. peruką dar matuojas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 29, 14:43)
Mano prancūzo daina ax.gif

https://www.youtube....h?v=lsH2KKInYH0
Galvoju, gal reikia pabūt gerai ir airį atiduot tai, kuri labiausiai jo norėjo blush2.gif

Labai nebloga prancuzo daina. Tokia klausoma. smile.gif Cia tikriausiai as norejau westlifo, bet jau gal nebenoriu. Turiu tris danus su smagia daina ir vengra dar prigriebiau. Man uzteks. biggrin.gif Galiu apsirupinusi ir rami laukt eurovizijos. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 29 vasario 2016 - 16:38