Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 14:15)
Mažu Justuko savininkė į derybas linkusi?  biggrin.gif  Selga, berods ?

Su skaudančia širdimi cray.gif  cray.gif    savo net DU  (!)  numylėtus britukus keisčiau į vieną Justuką  biggrin.gif
Labai geras sandėris  rolleyes.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Gerai apie pasiūlymą pagalvok  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Irgi perspektyvūs. O dar du  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi, Ingėnai, seniai reikėjo galvot, kai niekam Justuko nereikėjo lotuliukas.gif

Bet...Selga, gal nori Justuką į airių Vestlaifą mainyt? blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
https://www.youtube....h?v=NpNGjmhH-p4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 29 vasario 2016 - 13:23
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 29, 13:18)

Man iš pirmo pasiklausymo patiko. Turėjau progą pasiimt Justelį, ale susilaikiau, nes baisiai jaunas man jis pasirodė biggrin.gif Bet paskui staigiai iš rinkos ir dingo. Po to biškį gailėjausi, kad jau vien dėl dainos jo nepaėmiau.

-------
Ai, bet į geras rankas papuolė, tarp katinų, tai negaila laugh.gif
---
Aha, jau seniai taip samprotavau drinks_cheers.gif Atrodo, kad jis mūsų Donatą tikrai užgožtų. Nors, tiesą sakant, manau, kad jis bet kurį iš mūsų dalyvų aplenks bendroje lentelėje biggrin.gif

tai man irgi iš pat pirmo drinks_cheers.gif Aš tik šiandien pirmą kartą jį įsijungiau

-----

Kad taip gražiai urzgia, jog jokie jaunumai man nebetrukdo biggrin.gif blush2.gif

----
tarp katinų biggrin.gif doh.gif Taigi kad ne viena Selga katinams prijaučianti biggrin.gif blush2.gif

-----

man irgi atrodo, kad bet kurį drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Bet jei daina bus absoliučiai kitokia, tai nors ne tiek į akis kris tas pranašumas

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 29, 13:19)
jaučiu nieko nebus, labai jau čia ne versli chebrytė renkasi. Būna net dykai nieko neima, o po to galėtų prastūminėti gi jau ne dykai, kai reikalas pribręs ir ateis ta diena ir padidės ištroškusiųjų ant menčių skaičius biggrin.gif

na liūdesėlis ir ne kitaip doh.gif cray.gif cray.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 29, 14:19)
jaučiu nieko nebus, labai jau čia ne versli chebrytė renkasi. Būna net dykai nieko neima, o po to galėtų prastūminėti gi jau ne dykai, kai reikalas pribręs ir ateis ta diena ir padidės ištroškusiųjų ant menčių skaičius biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 14:23)
tarp katinų  biggrin.gif  doh.gif  Taigi kad ne viena Selga katinams prijaučianti  biggrin.gif  blush2.gif

Aha, ale pas ją jau grynai tarp katininių vaizdų anas įsitaisęs laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 29, 13:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Oi, Ingėnai, seniai reikėjo galvot, kai niekam Justuko nereikėjo lotuliukas.gif

tai va, kad susifeilinau biggrin.gif doh.gif

Bus man gumą tempti biggrin.gif doh.gif

Bet tai tikrai jo nieks net nepuolė jamt ? blink.gif biggrin.gif

Britukai, aišku, irgi labai gerai. Bet... širdžiai neįsakysi biggrin.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 14:25)

Bet jei daina bus absoliučiai kitokia, tai nors ne tiek į akis kris tas pranašumas

Tai va drinks_cheers.gif

Matyt, ne veltui, tas vienas komisijos narys kažką kalbėjo apie Donatą. Įtariu, kad lygino abu g.gif Bet Justelis tuo tarpu labai išsišiepęs buvo, tai gal sakė, kad "tu žymiai geresnis už braliukų Donatą" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 29, 13:26)
lotuliukas.gif
Aha, ale pas ją jau grynai tarp katininių vaizdų anas įsitaisęs laugh.gif

aaa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 29, 13:28)
Tai va drinks_cheers.gif

Matyt, ne veltui, tas vienas komisijos narys kažką kalbėjo apie Donatą. Įtariu, kad lygino abu g.gif Bet Justelis tuo tarpu labai išsišiepęs buvo, tai gal sakė, kad "tu žymiai geresnis už braliukų Donatą" laugh.gif

visai įmanoma biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 14:28)
Bet tai tikrai jo nieks net nepuolė jamt ?  blink.gif  biggrin.gif

Britukai, aišku, irgi labai gerai. Bet... širdžiai neįsakysi  biggrin.gif  blush2.gif  doh.gif

Jau nebepamenu kada jį pagriebė - ar iš karto po paleidimo į rinką, ar po kelių dienų biggrin.gif Bet aš žioplė, Vestlaifą paėmiau pirmiau, atseit vyriškiau atrodo doh.gif O viena nenorėjau likt, tai skubinausi. Ale daugiau pajutūbinus supratau, kad mano tas airis irgi visiškas saldainis ir dar gyvai normaliai nepadainuoja doh.gif lotuliukas.gif

Šiais metais saldėsių mes čia prisirinkom laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 29 vasario 2016 - 13:34
http://eurodiena.lt/...u-eurovizijoje/
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 02 29, 14:34)

Imu šitąąąąą
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 29, 13:32)
Šiais metais saldėsių mes čia prisirinkom laugh.gif

ihm, bet vistiek saldžiausi - maniškiai biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Mano prancūzo daina ax.gif

https://www.youtube....h?v=lsH2KKInYH0

Galvoju, gal reikia pabūt gerai ir airį atiduot tai, kuri labiausiai jo norėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 29, 13:35)
Imu šitąąąąą

Geras pasirinkimas, finalas garantuotas. Su kitais tai reikės dar pergyventi, kad papultų į finalą, o kai kurios finale liks be nieko.
Atsakyti