Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 29, 12:43)
Čia šiaulietiškai biggrin.gif
------

Mamma mia laugh.gif Mėgsta persirenginėt vyrukas. Tipo - ruska Končita.

na Šiauliai tai nebelabai ir Žemaitija biggrin.gif Ten jų vėl kitokie kalbiniai akcentai smile.gif
Nors juk net skirtinguose Žemaitijos miestuose skirtingai šneka : ir Plungėje, ir Skuode, ir Telšiuose, jau nekalbu apie Pajūrį.

Su žemaičiais reikalų irgi turėta biggrin.gif Šalia vieną tokį kaip tik ir turiu smile.gif

--------

Ne nu biggrin.gif doh.gif

O aš naivuolė galvojau, kad moteris, nors ir kiek pokeistė biggrin.gif doh.gif blush2.gif

Ai, tiesa, savo naują kailiuką irgi pasirodysiu biggrin.gif blush2.gif
Nelabai gavosi tai ką noriu, naršiau naršiau, bet tinkamos vaizdinės medžiagos pritrūkau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 vasario 2016 - 12:50
Duokit ramybę mano vargšei Končitėlei cray.gif ta jūsų Frekenbok-Lazarev visiškai baisi bebe.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 29 vasario 2016 - 12:51
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 29, 12:33)
O kas šita Zosė su peruku?  unsure.gif

Mano Sergūnia smile.gif Dainininkas turi būti geras artistas. Jis teatre vaidino, o gal dar ir vaidina, moterį. Laidoje pademonstravo, kaip puikiai valdo aukštakulnius, yra labai tvarkingas, labai nemėgsta, kai namuose daiktai netvarkingai padėti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 29, 12:51)
Duokit ramybę mano vargšei Končitėlei  cray.gif  ta jūsų Frekenbok-Lazarev visiškai baisi bebe.gif

aš beje atsaką galėčiau į končitų temą pavaryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kaip tik vakar oi kiek užmačiau biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet visgi man biškutį gėda biggrin.gif blush2.gif
Dar nenusiritau tiek laugh.gif laugh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 vasario 2016 - 12:52
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 13:48)
na Šiauliai tai nebelabai ir Žemaitija  biggrin.gif  Ten jų vėl kitokie kalbiniai akcentai  smile.gif

Tai Šiauliai visai ne Žemaitija, nors ir deklaruojama (geografiškai), kad padalinti per pusę. Tiesiog tartis tokia.
Aš juokauju dėl Jusc, tiesiog tos aciociacijos su senu anekdotu.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 29, 12:51)
Mano Sergūnia smile.gif Dainininkas turi būti geras artistas. Jis teatre vaidino, o gal dar ir vaidina, moterį. Laidoje pademonstravo, kaip puikiai valdo aukštakulnius, yra labai tvarkingas, labai nemėgsta, kai namuose daiktai netvarkingai padėti.

neįtikino biggrin.gif lotuliukas.gif blush2.gif

kažkaip net nekilo noras pasidomėt, kaip mano parašinis aukštakulnius valdo (scenoje biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 vasario 2016 - 12:54
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 12:54)
neįtikino  biggrin.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

kažkaip net nekilo noras pasidomėt, kaip mano parašinis aukštakulnius valdo (scenoje  biggrin.gif ).

kad ans gal vyras santykiuos, tai jo draug/-ė gal valdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 12:28)
Pasisekė tai, kuri jį pasigriebė  thumbup.gif  Pačio dar labai nenužiūrėjau, bet kad irgi labai liuks pirmieji įspūdžiai, jamamas  biggrin.gif

Jums dar labiau pasisekė, net du Justukus pasigriebėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 13:48)
Su žemaičiais reikalų irgi turėta  biggrin.gif  Šalia vieną tokį kaip tik ir turiu  smile.gif

tai paklausk, koks antras žemaitiškas žodis, kuris baugiasi "C"
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 29, 12:55)
kad ans gal vyras santykiuos, tai jo draug/-ė gal valdo biggrin.gif

Žinok, spėju, kad būtent taip ir bus biggrin.gif Nes ir sakė, kad jam ne tiek lytis svarbi, viskas tinka biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(Anakure @ 2016 02 29, 12:57)
Jums dar labiau pasisekė, net du Justukus pasigriebėte smile.gif

Kokius du? biggrin.gif Britukus kiba? biggrin.gif

Aš dar neturėjau laiko su jais artimiau susipažint net biggrin.gif doh.gif blush2.gif

QUOTE(mjforever @ 2016 02 29, 13:00)
tai paklausk, koks antras žemaitiškas žodis, kuris baugiasi "C"

reiks paklausti biggrin.gif

Nors aš aplamai nesupratau klausimo formuluotės biggrin.gif blush2.gif Mažu net ir aš tą žodį žinau net biggrin.gif

Čia gal jų folkloras koks? smile.gif

Papildyta:

bet su pavasariu gal koks morčius ateina, nesuprantu biggrin.gif doh.gif blush2.gif

Gyvenau ramiai lyg šiol tris pasigriebusi smile.gif O še tau kad nori, dabar dar Justuko į kompaniją mirtinai prisireikė biggrin.gif doh.gif

Mažu Justuko savininkė į derybas linkusi? biggrin.gif Selga, berods ?

Su skaudančia širdimi cray.gif cray.gif savo net DU (!) numylėtus britukus keisčiau į vieną Justuką biggrin.gif
Labai geras sandėris rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif Gerai apie pasiūlymą pagalvok mirksiukas.gif biggrin.gif Irgi perspektyvūs. O dar du thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 29, 11:49)
ne Justelis, o Justs

Tai kad net liežuvis neapsiverčia jo kitaip vadint, jis grynas Justelis bigsmile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 13:28)
tik dabar paklausiau Justuką.
Eina sau, kaip gerai
Pasisekė tai, kuri jį pasigriebė  thumbup.gif  Pačio dar labai nenužiūrėjau, bet kad irgi labai liuks pirmieji įspūdžiai, jamamas  biggrin.gif
Balsas  thumbup.gif
---
Sakyčiau, dabar Montvydo net neverta bandyt siųsti (jei kažkas panašumų ieškotų). Nes Justuks  Donatą oooi kaip lenkia.
Tada jau reik siųsti visiškai kitokią dainą.

Man iš pirmo pasiklausymo patiko. Turėjau progą pasiimt Justelį, ale susilaikiau, nes baisiai jaunas man jis pasirodė biggrin.gif Bet paskui staigiai iš rinkos ir dingo. Po to biškį gailėjausi, kad jau vien dėl dainos jo nepaėmiau. Ai, bet į geras rankas papuolė, tarp katinų, tai negaila laugh.gif
---
Aha, jau seniai taip samprotavau drinks_cheers.gif Atrodo, kad jis mūsų Donatą tikrai užgožtų. Nors, tiesą sakant, manau, kad jis bet kurį iš mūsų dalyvų aplenks bendroje lentelėje biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 13:39)

tai ans irgi biškį Končyta???  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  biggrin.gif

Aš net kelis kartus pažiūrėjau tą fotkę lotuliukas.gif Buvo kilęs įtarimas, kad ten lyg ir vyras su peruku, bet kad Sergejus, nebūtų net į galvą atėję doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 29, 13:15)
Su skaudančia širdimi cray.gif  cray.gif    savo net DU  (!)  numylėtus britukus keisčiau į vieną Justuką  biggrin.gif
Labai geras sandėris  rolleyes.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Gerai apie pasiūlymą pagalvok  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Irgi perspektyvūs. O dar du  thumbup.gif

jaučiu nieko nebus, labai jau čia ne versli chebrytė renkasi. Būna net dykai nieko neima, o po to galėtų prastūminėti gi jau ne dykai, kai reikalas pribręs ir ateis ta diena ir padidės ištroškusiųjų ant menčių skaičius biggrin.gif
Atsakyti