Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 29, 10:48)
Džiugu, kad Justelis laimėjo thumbup.gif  Lyginant su Montvydo, tai latviuko daina daug daug geresnė, mano akimis smile.gif

ne Justelis, o Justs
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 29, 10:49)
ne Justelis, o Justs

Justelis beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 28, 22:55)
O apie jūsų simpatijas ruspopui šioje temoje esate rašiusi (aptarėte kažkokius atlikėjus, kurie ruspopu nesidominčiam žmogui, pvz., man, absoliučiai nieko nesako).

Prieš metus ir aš nieko nežinojau apie Rusijos pop muziką, bet nuo Eurovizijos, kuriame Gagarina buvo ryški, kažkiek pradėjau domėtis ir sužinojau apie Rusijos naujus, jaunus atlikėjus, ir senus, kurių nežinojau. Nors apskritai muzika nesidomiu, labai retai klausau ir neturiu, kad kažkas vienas patiktų, tiksliau kas turi daugiau gražių dainų, tą labiau ir įsidėmiu. Paprasčiausiai išgirstu dainą, gali būti bet kokio žanro, patinka, kažkiek pasidomiu atlikėju. Nepatinka kažkur 8-9-ojo dešimtmečio užsienio muzika, neįdomi ir net šleikštoka, patinka šiuolaikinė.
Atsakyti
Sveikos

tik dabar paklausiau Justuką.

Eina sau, kaip gerai blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Pasisekė tai, kuri jį pasigriebė thumbup.gif Pačio dar labai nenužiūrėjau, bet kad irgi labai liuks pirmieji įspūdžiai, jamamas biggrin.gif

Balsas thumbup.gif

Ne nu, dabar pasakysiu tik tiek - palyginus su juo, bet kuriam mūsų atrankos dalyviui slėptis po pernykščiais lapais doh.gif doh.gif Faktas.
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 29, 09:48)
Džiugu, kad Justelis laimėjo thumbup.gif  Lyginant su Montvydo, tai latviuko daina daug daug geresnė, mano akimis smile.gif

absoliučiai. Net lyginti jų negalima.

Sakyčiau, dabar Montvydo net neverta bandyt siųsti (jei kažkas panašumų ieškotų). Nes Justuks Donatą oooi kaip lenkia.
Tada jau reik siųsti visiškai kitokią dainą.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 29, 12:15)
Prieš metus ir aš nieko nežinojau apie Rusijos pop muziką, bet nuo Eurovizijos, kuriame Gagarina buvo ryški, kažkiek pradėjau domėtis ir sužinojau apie Rusijos naujus, jaunus atlikėjus, ir senus, kurių nežinojau. Nors apskritai muzika nesidomiu, labai retai klausau ir neturiu, kad kažkas vienas patiktų, tiksliau kas turi daugiau gražių dainų, tą labiau ir įsidėmiu. Paprasčiausiai išgirstu dainą, gali būti bet kokio žanro, patinka, kažkiek pasidomiu atlikėju. Nepatinka kažkur 8-9-ojo dešimtmečio užsienio muzika, neįdomi ir net šleikštoka, patinka šiuolaikinė.

aišku, vadinasi ne taip supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 29, 12:15)

brunette.gif tai vykdot eilinę užduotį - prastumti user posted image ?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 29, 11:49)
ne Justelis, o Justs

Jusc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 29, 13:31)
brunette.gif tai vykdot eilinę užduotį - prastumti user posted image ?

Ir kažin už kokius pinigus nail.gif. Kokie "savi" moka g.gif .
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 29, 13:31)
brunette.gif tai vykdot eilinę užduotį - prastumti

O kas šita Zosė su peruku? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 29, 13:32)

tai čia jau žemaitiškai, kaip kalakuc , latviškai kitaip
Papildyta:
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 29, 13:33)
O kas šita Zosė su peruku?  unsure.gif

čia Anakures EV vyras - Lazarevas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 29, 12:35)

Justs turi būti biggrin.gif

Aš biškį latviško kraujo turiu (nors kalbėt, aišku nemoku ir nekažką suprantu smile.gif blush2.gif ).
Bet vistiek toje pusėje visai palei Latviją esu gyvenusi, tai šiokių tokių sąskambių girdėjusi smile.gif

QUOTE(mjforever @ 2016 02 29, 12:36)

nieko nesuprantu tongue.gif blink.gif blink.gif

tai ans irgi biškį Končyta??? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 vasario 2016 - 12:39
QUOTE(mjforever @ 2016 02 29, 13:36)
Papildyta:

Čia šiaulietiškai biggrin.gif

Mamma mia laugh.gif Mėgsta persirenginėt vyrukas. Tipo - ruska Končita.
Atsakyti