Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(tuktuk @ 2016 02 27, 23:42)

bet tai negalėjau patikėt, kad lygiai lygiai balsų pas du atlikėjus buvo. Čia išvada, kad kiekvienas balsas svarbus biggrin.gif Dar galėjai vienu kartu daugiau paskambint biggrin.gif
doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif

Tik tris kartus balsavau. Nežinojau, kiek maksimumas. Penki kartai gal?

Iš pradžių juk žiūrovai už jį gan gerai balsavo. Kol Rūtos neprasiveržė.
Na ir komisija užsienio savotiškai vertina, priklausomai nuo to, kas balsuoja (labai jau prieštaringi jų tie balsavimai).

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 00:40)
Iš visų jos pasirodymų man šiandieninis labiausiai patiko. Sceniniai sprendimai (nors Zilnys juos ir kritikavo). Pats atlikimas. Ir pati Erika gražiau atrodė nei bet kada. Ypač kai veidą iš arti pritraukdavo.

Man irgi ir sceninis sprendimas labai patiko, ir pati drinks_cheers.gif Toks labai skoningas pasirodymas atrodė.
Atsakyti
Atlikėjus vertino ir užsienio muzikos pasaulio asmenybės. Viena jų – „Imagine Dragons“ Lietuvoje neseniai viešėjęs muzikantas Willas Wellsas. Dešimt balų jis skyrė D.Montvydui. O daugiausia – I.Zasimauskaitei.

Gitaristas Dave'as Holmesas taip pat labiausiai išskyrė šiuos du atlikėjus.

http://zmones.lrytas...ju-nebeliko.htm
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 27, 23:42)
Nu niekaip nesuprantu tos "saviškio " sąvokos. Jūs čia kokias sąmokslo teorijas kūriat ax.gif . Kodėl Donatas saviškis, o Aistė ne? Žiūrovai irgi už saviškį balsuoja jei ką biggrin.gif . Susimokė ph34r.gif

Saviškis - draugas, sava chebra. Žiūrovai balsuoja pagal žiniasklaidoje suformuotą nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 27, 23:42)
Juokas juokais, bet iš karto tik užmetus akį neatpažinau Manso, pagalvojau, kad čia būsimos EV vedėjai ir jau norėjau siūlyt rezervuotis kam nors, bet paskui dašilo, kad gi čia Mansas doh.gif  biggrin.gif Kažkoks man jis pasikeitęs mastau.gif

man tai gryna Končita, tik be ilgų plaukų blush2.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 27, 23:46)

penki
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 00:46)

Iš pradžių juk žiūrovai už jį gan gerai balsavo. Kol Rūtos neprasiveržė.
Na ir komisija užsienio savotiškai vertina, priklausomai nuo to, kas balsuoja (labai jau prieštaringi jų tie balsavimai).

nežinau tiksliai, bet gal 5 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 27, 23:47)
Saviškis - draugas, sava chebra. Žiūrovai balsuoja pagal žiniasklaidoje suformuotą nuomonę.

Tik kvaili ir kurti žiūrovai smile.gif
Kaip galima balsuoti už tai, kas nepatinka ir kuo netiki doh.gif doh.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 27, 23:47)

niu taip, visi durniukai be savo nuomonės, tik jūs viena nuostabi biggrin.gif

balsuosiu už Montvydą pusfinaly ir finale. už saviškį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 27, 23:49)
nežinau tiksliai, bet gal 5 g.gif

tai 2 balsai esmės nebekeičia, jei tik tie 2 balsai.
Atsakyti
žodžiu nebepamačiau balsavimų - taip strigo online transliacija, o per Aistės dainą išvis nulūžo, net kompą teko perkraut doh.gif biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 02 27, 23:28)

nesiskandink, tavo britai liks be moters lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(fukse @ 2016 02 27, 23:37)
Bendri balai:
D. Montell – 12
A. Pilvelytė – 10
E. Jennings – 8
R. Ščiogolevaitė – 7
I. Zasimauskaitė – 6
R. Kirilkinas – 5
Catrinah – 4
V. Lacko – 3
M. Martinkėnaitė – 2
S. Chlevickaitė – 1
[b]

http://www.lrt.lt/na...zijos_dalyviams

o kiek liko? 5? tamsta iškrito pagaliau tikiuos su savo pelenais ir lietum? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 27, 23:40)
soriukas, bet jau jūsų pilstymai kartais  biggrin.gif o kad už Rasyją sirgsit, nieko naujo čia  cool.gif

Jeigu Sergūnia būtų gruzinas ar ukrainietis, sirgčiau atitinkamai už tas valstybes, aš neturiu idiotiškų nusistatymų, kaip ne kai kurie.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 27, 23:50)
niu taip, visi durniukai be savo nuomonės, tik jūs viena nuostabi biggrin.gif

balsuosiu už Montvydą pusfinaly ir finale. už saviškį lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif

O mano saviškis labiausiai Ruslikas biggrin.gif Už kurį JAU balsuoju biggrin.gif
Jei jau iškris, balsuosiu gal už Ievą ar Eriką smile.gif Tada jau jos bus mano saviškės biggrin.gif

Ir nusispjaut man kažkoks kažkieno sudarytas įvaizdis rolleyes.gif
Atsakyti