Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

Bet kaip smagu, kad daug ką įmanoma suprast latviškai biggrin.gif

Nu va, jau pradeda dainuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 22:57)
Nesuprantu kiek jie ten latviai kalbės ir kada pradės dainuot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kažkoks bebras gal pusę valandos snaigę lankstė laugh.gif Braliukai tokie kreizavoti, sakyčiau laugh.gif Taip ir nepagavau kampo prie ko tas bebras hihihi.gif

Bebras prie to kad per tv transliacija buvo reklama, tai tieks kas ziuri online paleido bebra. biggrin.gif
Atsakyti
Man visai fainas tas latviukų duetas su gitara bigsmile.gif Turbūt pakopino estukus biškį. Bet vėl - visai moderni daina. Ir skambi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 28, 23:00)
Bebras prie to kad per tv transliacija buvo reklama, tai tieks kas ziuri online paleido bebra. biggrin.gif

aa doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Kaip suprantu, komisija sužavėta tuo duetu.
Kaži kada Justelis pasirodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 23:00)
Bet kaip smagu, kad daug ką įmanoma suprast latviškai biggrin.gif

Nu va, jau pradeda dainuot thumbup.gif

Zemaiciai gal ir labiau supranta latviskai, as kai nuo Dzukijos tai suprantu kad 10 ar 20 zodi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 21:04)
Ir beveik galiu garantuot, kad pas Zemfirą kovo mėnesį nebus nei pusės Siemens arenos.

Vat man irgi fenomenas to klaikaus ruspopo ir tos kultūros, ypač tarp jaunų žmonių, kurie savo gyvenimą gyvena pilname galimybių rasti ir turėti kokybišką daiktą pasaulyje... doh.gif Suprantu, tokia sovietmečio nostalgikė Anakure, kad gali svaigti, o gal ir svaigsta, nes, na, mentalitetas žmogaus toks, tokioj bačkoj brandinta.
Nors tikiu, kad į Zemfirą ateis nemažai. Kita vertus, geras daiktas ir neturi būti skirtas visiems.

P.S. Esu buvusi Zemfiros koncerte prieš dešimt metų "Utenos" arenoje Vilniuje. Buvo sausakimša.
Atsakyti
Selga, prašom pasiruošt, jau Justelis dainuos.

Kokia faina jo šeimyna biggrin.gif

Atsakyti
Aš ir žiūriu. O Justelis jau baigęs kokias 8 klases? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 28, 23:14)
Aš ir žiūriu. O Justelis jau baigęs kokias 8 klases? bigsmile.gif

Aš prieš tai spėjau, kad jam kokį 20, ale dabar galvoju, kad gal dar ir nepilnametis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visai nieko tas Justs, bet labai jauciasi, kad daina sukure Aminata. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 22:17)
Aš prieš tai spėjau, kad jam kokį 20, ale dabar galvoju, kad gal dar ir nepilnametis blush2.gif  biggrin.gif

21 jam. Pagooglinau biggrin.gif

Girdėjot apie Donny užsiminė? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 28 vasario 2016 - 22:19
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 28, 23:07)
Vat man irgi fenomenas to klaikaus ruspopo ir tos kultūros, ypač tarp jaunų žmonių, kurie savo gyvenimą gyvena pilname galimybių rasti ir turėti kokybišką daiktą pasaulyje... doh.gif Suprantu, tokia sovietmečio nostalgikė Anakure, kad gali svaigti, o gal ir svaigsta, nes, na, mentalitetas žmogaus toks, tokioj bačkoj brandinta.

--
P.S. Esu buvusi Zemfiros koncerte prieš dešimt metų "Utenos" arenoje Vilniuje. Buvo sausakimša.

Mistika, ne kitaip doh.gif
--
Iš Rusijos grupių man ji viena normalesnių smile.gif
Atsakyti
Kazin ka cia sake komisijos narys Donis Montels bigsmile.gif

Va Justs tegu issirengia, uzgesina sviesas ir dainuoja thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grei: 28 vasario 2016 - 22:21