Bet kaip smagu, kad daug ką įmanoma suprast latviškai
Nu va, jau pradeda dainuot
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 22:57)
Nesuprantu kiek jie ten latviai kalbės ir kada pradės dainuot
Kažkoks bebras gal pusę valandos snaigę lankstė Braliukai tokie kreizavoti, sakyčiau Taip ir nepagavau kampo prie ko tas bebras
Kažkoks bebras gal pusę valandos snaigę lankstė Braliukai tokie kreizavoti, sakyčiau Taip ir nepagavau kampo prie ko tas bebras
Bebras prie to kad per tv transliacija buvo reklama, tai tieks kas ziuri online paleido bebra.
Man visai fainas tas latviukų duetas su gitara Turbūt pakopino estukus biškį. Bet vėl - visai moderni daina. Ir skambi
Papildyta:
aa
Papildyta:
Kaip suprantu, komisija sužavėta tuo duetu.
Kaži kada Justelis pasirodys
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 28, 23:00)
Bebras prie to kad per tv transliacija buvo reklama, tai tieks kas ziuri online paleido bebra.
aa
Papildyta:
Kaip suprantu, komisija sužavėta tuo duetu.
Kaži kada Justelis pasirodys
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 23:00)
Zemaiciai gal ir labiau supranta latviskai, as kai nuo Dzukijos tai suprantu kad 10 ar 20 zodi.
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 21:04)
Ir beveik galiu garantuot, kad pas Zemfirą kovo mėnesį nebus nei pusės Siemens arenos.
Vat man irgi fenomenas to klaikaus ruspopo ir tos kultūros, ypač tarp jaunų žmonių, kurie savo gyvenimą gyvena pilname galimybių rasti ir turėti kokybišką daiktą pasaulyje... Suprantu, tokia sovietmečio nostalgikė Anakure, kad gali svaigti, o gal ir svaigsta, nes, na, mentalitetas žmogaus toks, tokioj bačkoj brandinta.
Nors tikiu, kad į Zemfirą ateis nemažai. Kita vertus, geras daiktas ir neturi būti skirtas visiems.
P.S. Esu buvusi Zemfiros koncerte prieš dešimt metų "Utenos" arenoje Vilniuje. Buvo sausakimša.
Selga, prašom pasiruošt, jau Justelis dainuos.
Kokia faina jo šeimyna
Kokia faina jo šeimyna
Aš ir žiūriu. O Justelis jau baigęs kokias 8 klases?
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 28, 23:14)
Aš ir žiūriu. O Justelis jau baigęs kokias 8 klases?
Aš prieš tai spėjau, kad jam kokį 20, ale dabar galvoju, kad gal dar ir nepilnametis
Visai nieko tas Justs, bet labai jauciasi, kad daina sukure Aminata.
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 22:17)
Aš prieš tai spėjau, kad jam kokį 20, ale dabar galvoju, kad gal dar ir nepilnametis
21 jam. Pagooglinau
Girdėjot apie Donny užsiminė?
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 28, 23:07)
Vat man irgi fenomenas to klaikaus ruspopo ir tos kultūros, ypač tarp jaunų žmonių, kurie savo gyvenimą gyvena pilname galimybių rasti ir turėti kokybišką daiktą pasaulyje... Suprantu, tokia sovietmečio nostalgikė Anakure, kad gali svaigti, o gal ir svaigsta, nes, na, mentalitetas žmogaus toks, tokioj bačkoj brandinta.
--
P.S. Esu buvusi Zemfiros koncerte prieš dešimt metų "Utenos" arenoje Vilniuje. Buvo sausakimša.
--
Mistika, ne kitaip
--
Iš Rusijos grupių man ji viena normalesnių
Kazin ka cia sake komisijos narys Donis Montels
Va Justs tegu issirengia, uzgesina sviesas ir dainuoja
Va Justs tegu issirengia, uzgesina sviesas ir dainuoja