Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Selga @ 2016 02 28, 19:10)
Liūdniausia, kad šįvakar (per vakar nenudirbtus darbus) nelabai turiu laiko žiūrėti LV atranką, o kaip gi Justelis be manęs doh.gif ?
Kas žadat šįvakar žiūrėti LV atranką? Skubiai renku Justelio palaikymo komandą!
  group.gif  help.gif  biggrin.gif

Gal aš užmesiu akį, kaip ne kaip, Justelio daina kol kas mano favoritė biggrin.gif
Gal kas linką numestumėt? blush2.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 28, 19:53)
Ne ne, reikia dalyvauti ir net būtinai! biggrin.gif  bigsmile.gif  Gi tokia atrakcija, taip smagu diskutuoti, apatarinėti. Vien tam, kad sm'e būtų galima sukurti EV temą, Lietuva turi dalyvauti lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

----

O apie Jazzu kalbant, tai man bežiūrint vakar pagalvojau, kad nebetelpa jos favoritai į trejetą biggrin.gif Nes pradžioj sakė kad Milda jos trejete, paskui - Aistė, Donatas, ir Ieva jos geriausi. Apie Aistę minėjo, kad šiurpuliukai per visą dainą ėjo(nors gal čia Nomeda taip sakė? g.gif )

Papildyta:
Beje, muzikine prasme mums latvius ir estus vytis ir vytis.
Kai pamatai tokius vaizdus, tai nestebina kodėl mes tokie atsilikę muzikinėje srityje doh.gif
http://zmones.lrytas...ens-arenoje.htm

Ir čia net ne esmė, kad rusų muzika pilną Siemens areną surinko. Bet vat kokio lygio ta muzika doh.gif Ir kiek paauglių veidų matosi minioje. Nuo pat mažų dienų skonis pagadintas. Žodžiu, "18 mne uže, zabirai minia skorėj" doh.gif doh.gif

Ir beveik galiu garantuot, kad pas Zemfirą kovo mėnesį nebus nei pusės Siemens arenos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 28 vasario 2016 - 20:05
QUOTE(Grei @ 2016 02 28, 15:42)
Norvegijos atstovė, niekad nenuvilia jie su dainom ir šita  wub.gif tik labai vienu metu į euforija užnešė.
https://www.youtube....h?v=2gKzMIqJG0Y

džyzuz rolleyes.gif daina kaip iš trijų skirtingų sudėta, pora vietų visai gražu, bet visa visuma tokia beryšienė g.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 16:14)
Kad pagal mane ji blogai dainuoja. Kas turi gerą muzikinę klausą, ką galite pasakyti apie jos dainavimą?

priedainį dar tempia, bet įžangos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 18:08)
Kad neprisimenu nė vienos ispanės, o jeigu neįsidėmėjau, vadinasi, nei balsai gražūs buvo, nei dainos įdomios. Prisimenu tik ispano Danielio pequenito ir jo dainos melodiją.

Amenecer ar kaip ten, pernai buvo nereali, laimėjimus pranašavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 28 vasario 2016 - 20:06
Paklausiau norvegės tris kartus ir jau man taipogi nebepatinka. Spėjo atsibosti lotuliukas.gif Ale, tai šiemet visai nieko gero blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 18:49)
tai jau seniai emigruot iš šalies reikėjo smile.gif alia kaip vis dar čia, taip čia  lotuliukas.gif
4u.gif

o tai negalima kitų klausytis, būtinai savos šalies, o jei savos neklausomi, tai dėl to emigruot lotuliukas.gif geras čia, bus naujas bajeris biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 28, 18:53)
Ne ne, reikia dalyvauti ir net būtinai! biggrin.gif  bigsmile.gif  Gi tokia atrakcija, taip smagu diskutuoti, apatarinėti. Vien tam, kad sm'e būtų galima sukurti EV temą, Lietuva turi dalyvauti lotuliukas.gif

svetimus aptarinėt geriau, bent nesupranta, o savi skaito ir žliumbia į batus po to biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 28, 19:03)
Galiu sumaisyt kokiu, bet jei vidurius paleis manes nekaltinkit.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nekaltinsiu, aš gaji, tiks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 28, 20:11)
Paklausiau norvegės tris kartus ir jau man taipogi nebepatinka. Spėjo atsibosti lotuliukas.gif Ale, tai šiemet visai nieko gero blink.gif

Monce ir Baumce nagus graužia, šiemet - laimėtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 28 vasario 2016 - 20:12
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 20:04)
Kai pamatai tokius vaizdus, tai nestebina kodėl mes tokie atsilikę muzikinėje srityje doh.gif
http://zmones.lrytas...ens-arenoje.htm

Ir čia net ne esmė, kad rusų muzika pilną Siemens areną surinko. Bet vat kokio lygio ta muzika doh.gif Ir kiek paauglių veidų matosi minioje. Nuo pat mažų dienų skonis pagadintas. Žodžiu, "18 mne uže, zabirai minia skorėj" doh.gif  doh.gif

Ir beveik galiu garantuot, kad pas Zemfirą kovo mėnesį nebus nei pusės Siemens arenos.

Man įdomu, kodėl į Gagarinos koncertą neparduoda ketvirtos, galinės, zonos: ar užtenka trijų jos koncerto apmokėjimui ir nemano, kad išpirks bilietus, ar yra kita priežastis g.gif
https://shop.piletil...w=ticketsselect
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 21:19)
Man įdomu, kodėl į Gagarinos koncertą neparduoda ketvirtos, galinės, zonos: ar užtenka trijų jos koncerto apmokėjimui ir nemano, kad išpirks bilietus, ar yra kita priežastis  g.gif
https://shop.piletil...w=ticketsselect

Apie Gagariną nieko nežinau, neįsivaizduoju net kokio stiliaus jos muzika.
Atsakyti
Stai prasom Monteverde. Skanaus. smile.gif
user posted image
Papildyta:
Ziureti Latvijos finala bus galima cia http://www.eurovisio...?program=194943 pradzia 21.25 musu laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 28 vasario 2016 - 20:43
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 28, 17:57)
Dabar galit mane pomidorais apmėtyt- patinka man Jazzu biggrin.gif . Iš veido mimikų galima nuspėt ką pasakys ax.gif  ir rėžia tiesiai šviesiai ką galvoja ax.gif

Tai kad deja ne mirksiukas.gif Čia kaip tik ir išlindo pavyzdys, kad ir į vatą bando suvyniot, jei jai atrodo kad tai naudinga. Kartais išeina, kartais ne. Bet galvoja ji žyyymiai blogiau, nei viešai pasako rolleyes.gif

Nes na kam sakyt eteryje viskas liuks gerai, o paskui jau savo ale rate (bet kartu ir viešai, nes jos profilis tai nėra uždaras) vėl kitaip su pasigardžiavimais aptarinėt doh.gif
Arba pasidaryk tada tokiems aptarimams kokį kitą profilį (kai kurie juk taip ir daro), kad eilinis mirtingasis tavo tų perliukų ir įžvalgų net neužmatytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 vasario 2016 - 20:52
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 28, 21:45)
Stai prasom Monteverde. Skanaus. smile.gif
user posted image
---
Ziureti Latvijos finala bus galima cia http://www.eurovisio...?program=194943 pradzia 21.25 musu laiku.

koks kokteiliukas lotuliukas.gif thumbup.gif Ir aš jau seilę varvinu.
---
Ačiū.
Žiūriu, jau parašas pasipildė laugh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 21:50)
Ne na kam sakyt eteryje viskas liuks gerai, o paskui jau savo ale rate (bet kartu ir viešai, nes jos profilis tai nėra uždaras) vėl kitaip su pasigardžiavimais aptarinėt  doh.gif

Bet tai kas per mada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 28, 18:53)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 28, 20:04)

Ir čia net ne esmė, kad rusų muzika pilną Siemens areną surinko. Bet vat kokio lygio ta muzika doh.gif Ir kiek paauglių veidų matosi minioje. Nuo pat mažų dienų skonis pagadintas. Žodžiu, "18 mne uže, zabirai minia skorėj" doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:

Nu va, yra ir straipsnyje išklotinė, ką Jazzu apie Aistę studijoje sakė:

„Ši daina yra ta, kurios norisi klausyti dar ir dar. Nuostabu“, – operos solistei pritarė J. Arlauskaitė-Jazzu, tačiau užsiminė kai kurių A. Pilvelytės žodžių nesupratusi.

http://balsas.tv3.lt...gaites-ir-netik

Nesuprato dėl tarimo, tą tikrai minėjo.

Žiūriu, ir Catrinah ji gyrė:

„Kai dainuoji, patenki į transą ir kartu nusineši viską. Jeigu tu važiuotum šiemet į „Euroviziją“ aš visai nesupykčiau“, – komentavo projekto komisijos naujokė ir, beje, mėgstamiausia Catrinah atlikėja J. Arlauskaitė Jazzu.

tai pvz. su Catrinah aš irgi nesusigaudau, ar pagal Jazzu ji į tą guminį TOP trejetuką, ar tiesiai į naftalinų kategoriją biggrin.gif doh.gif doh.gif

aš matyt tiek neišgerčiau, kad Jazzu suprast, tuos visus jos nuomonės šuolius ir minčių vingius smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Juste Arlauskaite: “Nustokit jus balsuot su ta naftalina. Kai tik pasakai kad kazkas blogai , tai visi daro priesingai , kaip vaikai uzsispyre. Donce arba Erika. Taskas. Bet manau Donce. Beje, kas siuntineja zinutes PALAIKYKIT DONATA ..? gal dar kas gavot?”

Tai kad Donato su Erika dainos ir yra naftalinas, net ir išvaizda jų naftalininė. Ji nesupranta, ką pati rašo. Jumoristė smile.gif
Atsakyti
Pala, o ta žinutė PALAIKYKIT DONATĄ tai mažu Tylos chebra veikia biggrin.gif doh.gif
Atsakyti