Dar kartą peržvelgiau, na nesuprantu, kas tiek už tą Valdelį balsuoja?
Panašu, kad kitą savaitgalį trauks namo, nors kas čia žino,
gali visokių fintų būti
Šoką gausiu jei dar ir kitą savaitgalį pasiliks.
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 16:33)
Dabar prisiminiau, kad Jazzu Pilvelytės dainą net LABAI laidoje išgyrė. Vubsikus žarstė pasitaškydama
O paskui jos NET tarp trijų geriausių ar iš viso kažkiek vertų dėmesio nepaminėjo Savo FB. Irgi prie tų naftalinų, reik suprast?
Nesuprast man tokių žaidimų
Gal čia koks moteriškas pavydas net žaidžia
Tai va, paskui ir tikėk tokiais žmonėmis
O paskui jos NET tarp trijų geriausių ar iš viso kažkiek vertų dėmesio nepaminėjo Savo FB. Irgi prie tų naftalinų, reik suprast?
Nesuprast man tokių žaidimų
Gal čia koks moteriškas pavydas net žaidžia
Tai va, paskui ir tikėk tokiais žmonėmis
Bet prisimenu kažkada prieų pat EV labai visi Pilvelytę į aukštumaskėlė, atseit, prasižiojo ir vau. Atseit dabar tikrai vertą EV dainą turi. Kaip laukiau pažiūrėt ir nebuvo to vau
Dabar galit mane pomidorais apmėtyt- patinka man Jazzu . Iš veido mimikų galima nuspėt ką pasakys ir rėžia tiesiai šviesiai ką galvoja
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 02 28, 18:50)
Dar kartą peržvelgiau, na nesuprantu, kas tiek už tą Valdelį balsuoja?
gali visokių fintų būti
gali visokių fintų būti
Aš irgi nesuprantu, Milda atrodė nepalyginamai geriau
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 28, 18:57)
Aš irgi nesuprantu, Milda atrodė nepalyginamai geriau
Man irgi. Geriau jau ji būtų likus.QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 28, 17:27)
Kiek buvo balsingu staugianciu ir ziauriai graziu isore (pvz ispanes) - vos ne visada gale liko.
Kad neprisimenu nė vienos ispanės, o jeigu neįsidėmėjau, vadinasi, nei balsai gražūs buvo, nei dainos įdomios. Prisimenu tik ispano Danielio pequenito ir jo dainos melodiją.
Labas chebryte,
Plepės, jūs plepės- neįmanoma visko perskaityti, kiek čia visko pritarškėjot.
O aš, va, vakarykštės "vizijos" nemačiau, nes užklupo svečiai netikėti ir sujaukė visus mano planus.
Liūdniausia, kad šįvakar (per vakar nenudirbtus darbus) nelabai turiu laiko žiūrėti LV atranką, o kaip gi Justelis be manęs ?
Kas žadat šįvakar žiūrėti LV atranką? Skubiai renku Justelio palaikymo komandą!
O aš, va, vakarykštės "vizijos" nemačiau, nes užklupo svečiai netikėti ir sujaukė visus mano planus.
Liūdniausia, kad šįvakar (per vakar nenudirbtus darbus) nelabai turiu laiko žiūrėti LV atranką, o kaip gi Justelis be manęs ?
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 28, 18:57)
Dabar galit mane pomidorais apmėtyt- patinka man Jazzu Iš veido mimikų galima nuspėt ką pasakys ir rėžia tiesiai šviesiai ką galvoja
Man ji taip pat patinka.
Šiek tiek pasimaivyt mėgsta, na bet visumoj ji man tinka ir patinka.
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 13:14)
Donio muzikiniai idealai Freddy Mercury ir Michael Jackson turbūt grabe vartosi, girdėdami, ką jų Donatėlis dainuoja
Važiuoju šiandien su mašina, užgrojo Jacksonas, ir prisiminiau tada "Donny", galvoju va ko ans nesimutacina, ans gi kaip Džeksonas, tai toks ir liks vyro nelaukit iš jo, kas užsibookinto, meskit lauk
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 14:27)
na pvz. pernai Aminatos daina juk toli gražu nebuvo popsinė O va prašau - antra vieta. Taigi viskas įmanoma. Šiaip daug atvejų buvo su gan geromis pozicijomis ir ne popsinių dainų.
ketvirta regis
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 28, 18:42)
Važiuoju šiandien su mašina, užgrojo Jacksonas, ir prisiminiau tada "Donny", galvoju va ko ans nesimutacina, ans gi kaip Džeksonas, tai toks ir liks vyro nelaukit iš jo, kas užsibookinto, meskit lauk
Džeksonas ir be mutacijos genijus buvo
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 28, 18:42)
ketvirta regis
šešta gi. jau rašė merginos
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 14:44)
gal jau būtų laikas nusimesti ružaviakus nuo akių, mes neturim (ar savo noru neinvestuojam?) tiek, kiek kitos šalys. tai bent pasidžiaukim, kad tie jauni žmonės savo noru eina, bando, ir nori atstovauti savo šaliai. aš tai palikysiu bet kurį, nors ir Lacko
išsisakiau.
išsisakiau.
Aš tai nematau ko palaikyti, nes nėra ko, niekas nepatinka, šiemet tragiška atranka, kaip ir pernai, beje Mano nuomone, jei biedni ir dar nemokam dainuot, tai nėa ko ir dalyvaut, ne mums ta Europų scena
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 28, 15:17)
Tikrai taip, tamsta.
Tai vat, fundyt dabar reiks, žalių kokteilių man prašom
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 28, 18:48)
Aš tai nematau ko palaikyti, nes nėra ko, niekas nepatinka, šiemet tragiška atranka, kaip ir pernai, beje Mano nuomone, jei biedni ir dar nemokam dainuot, tai nėa ko ir dalyvaut, ne mums ta Europų scena
tai jau seniai emigruot iš šalies reikėjo alia kaip vis dar čia, taip čia
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 28, 18:48)
Ne ne, reikia dalyvauti ir net būtinai! Gi tokia atrakcija, taip smagu diskutuoti, apatarinėti. Vien tam, kad sm'e būtų galima sukurti EV temą, Lietuva turi dalyvauti
QUOTE(Selga @ 2016 02 28, 19:10)
Labas chebryte,
As bandysiu ziuret, bet labai nepazadu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 28, 19:48)
Papildyta:
Papildyta:
Galiu sumaisyt kokiu, bet jei vidurius paleis manes nekaltinkit.