Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 14:44)
bet ne, kam galvot apie galimybes, geriau kalkim tą išrinktą atlikėją prie kryžiaus taip, kad jis nepatekęs į finalą net emigruot iš šalies užsimanytų.  kaip jau yra buvę. vietoj to, kad žmogų palaikyti. ne kaip tam tikros dainos atlikėją, bet kaip savo tautos/ valstybės atstovą.

taip , čia labai labai blogai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Šitas kvailas reikalas man pačiai jau daug metų kliūna.

o šiaip, tuos, kuriuos mėgau iki jų nesėkmingo debiuto EV konkurse mėgstu lygiai tiek pat, nenurašiau (nebent pati jų tolimesnė kūryba man darosi nebepriimtina).
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 28, 14:55)
Man atrodo, kad tikrai dauguma esam realistai ir nesitikim laimeti blink.gif Man uztenktu patekti i 10 thumbup.gif

tai aišku, kad užtektų drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

man dešimtukas jau būtų labai didelė šventė

aišku, su išlyga, kad ir pati daina man turi būti priimtina blush2.gif (kitu atveju žiūrėsiu kiek abejingai blush2.gif blush2.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 vasario 2016 - 14:58
QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 00:47)
Saviškis - draugas, sava chebra. Žiūrovai balsuoja pagal žiniasklaidoje suformuotą nuomonę.

Oi nevis tikrai nevisi. smile.gif Man ir isip patinka Donatas, bet jei kas stipriai pradetu girt ir liaupsint Aiste. Girt jos privalumas ir irodines kad ji geriausias pasirinkimas siemet. Manes vistiek neitikintu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 28, 14:44)
Paimkim pernykščius latvių ir estų pasirodymus, įsivaizduokim, kad čia lietuvių dainos. Kokius atlikėjus matote Aminatos ir estukų vietoje? Aš, deja, jokių. Turiu omeny tokius, tarp kurių ir Aminatos/estų galėčiau dėti lygybę.

Aminatos pakaitalo tikrai neisivaizduoju, bet va Estų man kažkaip nėra labai jau įpatingas vokalas, ne? Tik, kad pati daina labai gera blush2.gif Aš toj dainoj laisvai matau kokia Eglę Jakštytę su Kad ir Paulium Bagdonavičium bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 02 28, 01:18)
Nu dar ne visi balsavo, taupo piginėlius kitam kartui  biggrin.gif
RUSNĖ. Gyventojų skaičius-  1 642
Žiūrovų balsai:
V. Lacko – 1211

Na va beveik visi ri subalsavo. lotuliukas.gif Kita kart bus 1642 balsai. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 28, 01:48)
Mudu su MB nutarėm pasiūlyti Aistei back'ą - mūsų ožį Valių[COLOR=red]. Labai derėtų per priedainį "me ee ee eeeee" cool.gif O jei be pašaipos, tai nesuprantu, kas Aistei tą klaikų Mirtišės įvaizdį daro. Nu visos raukšlelės matosi, atrodo tokia nuo gyvenimo pavargusi. Vokalas kaip ir anksčiau - gerklinis/nosinis. Gal ten studijojekaip kitaip girdisi, bet per teliką ausų būgnelius drasko.
Nustebau, kad Milda su savo traktoriais iškrito, tikėjausi, kaip dauguma, kad Lacko išlėks. Ką gi, teks pakentėti cool.gif
Rūta... Rūta - klaikienė unsure.gif Ui, visapusiškai ui.
Man patinka Ieva, ale daina jos tokia neįsimintina. Bet gyvenimas dar prieš akis.
Šiandien visus perklausius sakyčiau, kad važiuoti vertas Donatas.

Prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 28, 11:49)
O čia ne mano dėka kartais? tongue.gif

Ir man, jau nebetikiu, kad taps biggrin.gif

garantuotai biggrin.gif

puikus pastebėjimas. Ir kas ten per didžkė šlaia jo, vedėja tokia parinkta poira kaip tvora? biggrin.gif
Papildyta:

galima ir buokotuot, nesuprantu tų, kurie šiemet balsuoja biggrin.gif
Papildyta:

Tragiškai. O mergiotė, tai patobulinta Baumilos žmonos versija biggrin.gif
Papildyta:

baltarusis vis dar už dyką biggrin.gif nors ne... pati turėtum man skolas grąžinti tongue.gif

Tikrai taip, tamsta. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 14:54)
Arba jei ne mano stiliaus, džiaugtis bent pasirodymo kokybe (kaip pvz. Sašenko daina).

Man daina jos nepatiko, nuobodi. Patiko 4Fun, gal ir per silpna Eurovizijai, bet graži daina.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 28, 14:55)
Man atrodo, kad tikrai dauguma esam realistai ir nesitikim laimeti blink.gif Man uztenktu patekti i 10 thumbup.gif

Aistė su savo balsu laimėtų vieną iš penkių pirmųjų vietų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 28 vasario 2016 - 15:35
QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 14:12)
Pagal mano skonį, vietas skirčiau taip:
1. Aistė
2. Ruslanas
3. Ieva
4. Montvydas

Ruslanas perspektyvus atlikėjas, iš jo galimybių galima būtų išspausti neblogą rezultatą, tik reikia geresnės dainos. Ievai reikia įgyti sceninės patirties ir patobulinti balsą. Montvydui taip pat reikia geros dainos, balsas jo per silpnas. O visiems keturiems reikalingas geras režisierius, choreografas, kurie sukurtų gražų vaizdą ir veiksmą scenoje.

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dabar prisiminiau, kad Jazzu Pilvelytės dainą net LABAI laidoje išgyrė. Vubsikus žarstė pasitaškydama smile.gif

O paskui jos NET tarp trijų geriausių ar iš viso kažkiek vertų dėmesio nepaminėjo doh.gif Savo FB. Irgi prie tų naftalinų, reik suprast?

Nesuprast man tokių žaidimų doh.gif doh.gif
Gal čia koks moteriškas pavydas net žaidžia g.gif

Tai va, paskui ir tikėk tokiais žmonėmis doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 15:33)
Dabar prisiminiau, kad Jazzu Pilvelytės dainą net LABAI  laidoje išgyrė. Vubsikus žarstė pasitaškydama  smile.gif

O paskui jos NET tarp trijų geriausių ar iš viso kažkiek vertų dėmesio nepaminėjo  doh.gif  Savo FB. Irgi prie tų naftalinų, reik suprast?

Nesuprast man tokių žaidimų  doh.gif  doh.gif
Gal čia koks moteriškas pavydas net žaidžia  g.gif 

Tai va, paskui ir tikėk tokiais žmonėmis  doh.gif  cool.gif

Man Jazzu išvis bjauraus charakterio žmogus atrodė. Pamenu, kaip prieš kelis metus savo chebra ant Vilijos stūmė feisbuke. Palaiko tik draugelius. Šališka ir nemaloni.
Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2016 02 28, 15:02)
Aminatos pakaitalo tikrai neisivaizduoju, bet va Estų man kažkaip nėra labai jau įpatingas vokalas, ne?  Tik, kad pati daina labai gera blush2.gif Aš toj dainoj laisvai matau kokia Eglę Jakštytę su Kad ir Paulium Bagdonavičium  bigsmile.gif

Estukas bent jau man atrodė ir laaabai charizmatiškas. Ir būtent jis pats vienas tą duetą išnešė, ta jo porininkė buvo vokaliai ženkliai prastesnė.

Ar Paulius Bagdonavičius turi tokius duomenis? Kažin.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 15:33)
Dabar prisiminiau, kad Jazzu Pilvelytės dainą net LABAI  laidoje išgyrė. Vubsikus žarstė pasitaškydama  smile.gif

Gyrė, bet nežinia kaip balsavo, nes mano sulėtintas internetas tokį jos neigiamą žvilgsnį Pilvelytės atžvilgiu parodė, kai kalbėjo kita komisijos narė, kad nepanašu, kad ji Pilvelytei duotų daug balų, greičiau 0 duotų, reikės pakartojimą Youtubėje pažiūrėti ir įsitikinti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 15:35)
Estukas bent jau man atrodė ir laaabai charizmatiškas. Ir būtent jis pats vienas tą duetą išnešė, ta jo porininkė buvo vokaliai ženkliai prastesnė.

Ar Paulius Bagdonavičius turi tokius duomenis? Kažin.

Pritariu. Paulius yra daugiau operos dainininkas, o estas buvo bohemiškesnis, tiesiog vyrukas su gitara. Pauliaus visai kitoks tipažas. Jam net gitara netiktų.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 28, 15:35)
Man Jazzu išvis bjauraus charakterio žmogus atrodė. Pamenu, kaip prieš kelis metus savo chebra ant Vilijos stūmė feisbuke. Palaiko tik draugelius. Šališka ir nemaloni.

prisimenu tą puikiai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Bet paskui kažkaip mažiau po akimis užkliūdavo, išskyrus tą istoriją su kiaunėmis ir urodais smile.gif doh.gif

Ir kai pradėjau X Factorių žiūrėt, visai prie jos įpratau.

O dabar vėl savo šlykščiąsias puses atskleidė doh.gif cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 15:38)
Gyrė, bet nežinia kaip balsavo, nes mano sulėtintas internetas tokį jos neigiamą žvilgsnį Pilvelytės atžvilgiu parodė, kai kalbėjo kita komisijos narė, kad nepanašu, kad ji Pilvelytei duotų daug balų, greičiau 0 duotų, reikės pakartojimą Youtubėje pažiūrėti ir įsitikinti.

biggrin.gif Užsislaptinusi gyvatė biggrin.gif doh.gif

Aš labiau klausiau, mimukų tai tikrai jau netyrinėjau biggrin.gif

Atsakyti