Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 15:05)
nesuprantu komentarų, kur rašoma, kad "ai, Doncė pasikėlęs, arogantiškas, lai geriau važiuoja Aistė, žmogus jau 8 kartus bandė, lai važiuoja". iš kur tas noras palaikyti tik vargšiukus verkiančius, bet jei žmogui kažkas sekasi, tai smerkti jį ir šaipytis iš jo 

plius dar "užmuša" komentai apie Donato išvaizdą, tai per mažas, tai per kūdas, tai balsas ne toks, tai plaukai. nu iš viso. o jau praeitų metų švedas labai vyriškas, fotkėje su Conchita sumaišiau biggrin.gif

pilnai sutinku drinks_cheers.gif

vat lietuvių bėda ta ir yra, kad jie per daug dėmesio skiria visai nereikšmingiems dalykams : tai kažkieno paakiai paburkę, todėl nebalsuosiu, tai kažkas nusikrušus su visais, tai kažkas pasikėlus, tai per suknelė matos triusikų gumelė ir pan. doh.gif Nu ar EV įdomu tai?
Ir dar tas nuolatinis balsavimas PRIEŠ doh.gif galiu galvą guldyt, jei finale liktų pvz. Aistė ir Lacko, žiūrovai išbalsuotų už Lacko, nes juk toks gero veido daininykas, o vat Aistė, tai pasikėlus ir mandra ir darys viską, kad tik jai kišt pagalius. Kai patys žiūrim didžiąją EV vertinam konkrečiai dalyvio pasirodymą, dainą, mes dažniausia nieko nežinom apie to dalyvio asmeninį gyvenimą, o patys rinkdami nesugebam objektyviai vertinti.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 14:11)
tai tada siųskim Lacko, žmogus nuoširdžiai dainuoja, nuoširdžiai šypsosi, balsą turi, pats kuria. o gal patiks Europai. o ką? smile.gif

ai, gal biškį ne laugh.gif laugh.gif

Beje, ar jis jau taip nuoširdumo ir visų kitų gėrių kupinas tai aš kažkaip drįsčiau suabejot biggrin.gif

Aš provokacijoms nepasiduodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 15:27)
na pvz. pernai Aminatos daina juk toli gražu nebuvo popsinė  mirksiukas.gif  O va prašau - antra vieta.

penkta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 14:12)

Jaučiu, kad po klausimu kažkas slypi, geriau neatsakysiu smile.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 28, 14:28)

Ir dar tas nuolatinis balsavimas PRIEŠ  doh.gif  galiu galvą guldyt, jei finale liktų pvz. Aistė ir Lacko, žiūrovai išbalsuotų už Lacko, nes juk toks gero veido daininykas, o vat Aistė, tai pasikėlus ir mandra ir darys viską, kad tik jai kišt pagalius

nebūčiau tokia tikra biggrin.gif biggrin.gif

Jau kaip ta Aistutė mano akyse bekritusi , bet visgi ne iki tokio lygio biggrin.gif

O ir Rusnėj gyventojus kai suskaičiavom nelabai jau jų ten ir daug biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 28, 14:30)

penkta blink.gif blush2.gif

kažko buvo ne taip užsifiksavę doh.gif blush2.gif blush2.gif

Bet vistiek, sutikim, kaip tokiai nestandartinei dainai, į kurią reikia dar ir įsikirsti, tai yra labai labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 15:37)
Bet vistiek, sutikim, kaip tokiai nestandartinei dainai, į kurią reikia dar ir įsikirsti, tai yra labai labai gerai  thumbup.gif

Tai faktas biggrin.gif

Paimkim pernykščius latvių ir estų pasirodymus, įsivaizduokim, kad čia lietuvių dainos. Kokius atlikėjus matote Aminatos ir estukų vietoje? Aš, deja, jokių. Turiu omeny tokius, tarp kurių ir Aminatos/estų galėčiau dėti lygybę.
Atsakyti
dabar dar galvoju, kad mus kamuoja kažkoks kompleksas. gal post sovietinės šalies kompleksas. mums reikia žūt būt būti pirmiems. mirk gyvenk. BET visiškai neįvertinam savo galimybių. pasižiūrėkim, kokios dainos laimėjo paskutinius 10 metų. tos, kurios kelis mėnesius prieš EV sukosi radijų topuose, net pirmose vietose. tos, į kurias sukišta begalės pinigų, begalė reklamos. išgirdęs tokią dainą net nekreipdavai dėmesio į nusidainavimą (Azerbaidžanas), klaikų tarimą (Rusija), stripinėjimą kaip sulaužytom kojom (Lena iš Vokietijos). nes tai buvo TA daina, kurią girdėjai, kurią jau mokėjai niūniuot, ir atlikėjas, kur jau "kažkur matei". ar mes turim tokių dainų? ar mes turim tokių galimybių?

bet ne, kam galvot apie galimybes, geriau kalkim tą išrinktą atlikėją prie kryžiaus taip, kad jis nepatekęs į finalą net emigruot iš šalies užsimanytų. kaip jau yra buvę. vietoj to, kad žmogų palaikyti. ne kaip tam tikros dainos atlikėją, bet kaip savo tautos/ valstybės atstovą.

gal jau būtų laikas nusimesti ružaviakus nuo akių, mes neturim (ar savo noru neinvestuojam?) tiek, kiek kitos šalys. tai bent pasidžiaukim, kad tie jauni žmonės savo noru eina, bando, ir nori atstovauti savo šaliai. aš tai palikysiu bet kurį, nors ir Lacko cool.gif

biggrin.gif išsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 28, 14:30)

6 4u.gif biggrin.gif

2 Gagarina gi buvo
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 14:29)
Beje, ar jis jau taip nuoširdumo ir visų  kitų gėrių kupinas tai aš kažkaip drįsčiau suabejot  biggrin.gif 

kad jis turi savo tikslų čia eidamas, tai neabejoju. bet šypsosi gražiai smile.gif

QUOTE(-Delta- @ 2016 02 28, 14:44)
Paimkim pernykščius latvių ir estų pasirodymus, įsivaizduokim, kad čia lietuvių dainos. Kokius atlikėjus matote Aminatos ir estukų vietoje? Aš, deja, jokių. Turiu omeny tokius, tarp kurių ir Aminatos/estų galėčiau dėti lygybę.

va būtent, nėra tokių. bet pareikalauti iš tų, ką turim, kaip iš Aminatos tai mes turim būtinai smile.gif privalom tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2016 02 28, 15:45)
4u.gif  biggrin.gif

2 Gagarina gi buvo

taip, 6, ačiū smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 14:44)
dabar dar galvoju, kad mus kamuoja kažkoks kompleksas. gal post sovietinės šalies kompleksas. mums reikia žūt būt būti pirmiems. mirk gyvenk.

yra racijos tavo žodžiuose mirksiukas.gif 4u.gif

Nors aš pati jau kurį laiką taip nebegalvoju.
Man smagiau ir priimtiniau klausyt ir palaikyti tą dainą, kurią aš iš tiesų mėgstu. Arba jei ne mano stiliaus, džiaugtis bent pasirodymo kokybe (kaip pvz. Sašenko daina).

Natūralu, kad sporto elementų šiame konkurse , jei jau balsai dėliojami, yra smile.gif drinks_cheers.gif
Ir azartas visada apima.

Bet man pačiai būna neramu tik, kad labai prastų vietų daina ten EV neužimtų. O ar ji 6-ta ar 19-ta man jau nebėra labai esminis skirtumas smile.gif blush2.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 14:46)
kad jis turi savo tikslų čia eidamas, tai neabejoju. bet šypsosi gražiai smile.gif

ale žiūriu, pražioplinau tą jo šypseną kažkaip lotuliukas.gif Matyt nepelnytai nuvertinau biggrin.gif

o dar niekas jo nejamat doh.gif biggrin.gif , taigi klaidą darot, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 15:44)

gal jau būtų laikas nusimesti ružaviakus nuo akių, mes neturim (ar savo noru neinvestuojam?) tiek, kiek kitos šalys. tai bent pasidžiaukim, kad tie jauni žmonės savo noru eina, bando, ir nori atstovauti savo šaliai. aš tai palikysiu bet kurį, nors ir Lacko  cool.gif

Man atrodo, kad tikrai dauguma esam realistai ir nesitikim laimeti blink.gif Man uztenktu patekti i 10 thumbup.gif

Atsakyti
Tuktuk Danus irgi pasilaikysiu. Nusprendziau, kad man reikia ivairoves. Jie tokie gerieciai saules spinduleliai, o vengras toks seksovas velniukstis. bigsmile.gif karsta.gif hihihi.gif
Atsakyti