Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 14:14)
Donio muzikiniai idealai Freddy Mercury ir Michael Jackson turbūt grabe vartosi, girdėdami, ką jų Donatėlis  dainuoja  smile.gif  doh.gif

biggrin.gif thumbup.gif čia jau visiškai sutinku, tik tiek, kad Donny gludina tą savo šūduką taip pat, kaip tie perfekcionistai.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 14:14)
Iš moderno, bet ne pigaus juk buvo ir Catrinah daina. Taip, ją atliko  silpnokai, per silpnai lyginant kitų kontekste. Bet pati daina gera, turinti potencialą. Ir žinutė jos ne apie kokius tai naktinėjimus  smile.gif   doh.gif 

Man tai atvirksciai, - tikras pvz, kai rytu salys bando nevykusiai pretenduoti i vakarietiska siu laiku muzika. Ir per EV tai pabando pirma karta - na tai graudu realiai.

As sakyciau, kad to daryti visai nereikia, nes musu salyje nera tu geru siuolaikiniu kuriniu, tai kam stengtis tik per EV, kai mes is principo tokiu dainu nesugebam kurti ir atlikti.

PS: tarp keletos LT dainu, kur sudvejojau pirma karta isgirdus, ar LT daina, ar ne, buvo Electronic I - One Dream ir Jazzu Leon Somov & Jazzu - Lower Than The Ground (pastaroji man vis tik pati nelietuviskiausia). Ir tikrai idomu, ka parengtu EV ax.gif Ir praeitu atranka, manau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 vasario 2016 - 13:47
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 28, 13:44)
PS: tarp keletos LT dainu, kur sudvejojau pirma karta isgirdus, ar LT daina, ar ne, buvo Electronic I - One Dream ir Jazzu Leon Somov & Jazzu - Lower Than The Ground (pastaroji man vis tik pati nelietuviskiausia).

drinks_cheers.gif

dar GJan "Tattoo", kai išgirdau sukantis per radiją, buvau tikra, kad čia užsienio atlikėja. po to buvau labai nustebusi.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 13:37)
nematau nieko blogo Jazzu FB  unsure.gif juk vakar ir sakė, kad Rūtos daina jai visiškai nepatinka. jei per tv būtų pavadinus naftalinu, sutikit, būtų biški too much biggrin.gif korektiškiau išsireiškė ir tiek. aš su ja sutinku, arba Doncė arba Erika.

jeigu tai buvo konkrečiai apie Rūtos ir Lacko dainas, tai absoliučiai sutinku su Jazzu.

Betgi mes nežinom, kad buvo TIK apie jas mirksiukas.gif

Tik tris dainas Jazzu išskyrė kaip apie aplamai klausomas ir nenaftalinines.

Gal ne tame Jadzės FB profilyje žiūri biggrin.gif mirksiukas.gif Visai suprantama, jei jinai jų yra bile kiek prikūrus smile.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2016 02 28, 13:39)
biggrin.gif  thumbup.gif  čia jau visiškai sutinku, tik tiek, kad Donny gludina tą savo šūduką taip pat, kaip tie perfekcionistai.

na glūdina glūdina, bent turi ką veikt doh.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 13:48)
Gal ne tame  Jadzės FB profilyje žiūri  biggrin.gif  mirksiukas.gif  Visai suprantama, jei jinai jų yra bile kiek prikūrus  smile.gif  doh.gif

žiūrėjau, kur jos vardas ir pavardė, be pseudonimo.

a ko tu ją taip baisiai pravardžiuoji? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 13:49)
na glūdina glūdina, bent turi ką veikt  doh.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif

bet juk jis pats ir kuria, ne tik dainuoja, kas jam paduota. skoniui draugui nėra, o ir jacksonai su mercuriais gimsta gal kartą per 1000 metų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 13:49)
Tik tris dainas Jazzu išskyrė kaip apie aplamai klausomas ir nenaftalinines.

būkim biedni, bet teisingi. taip ir yra. dauguma dainų mėgėjiško lygmens, totaliai mėgėjiško. su tokiu EV toli nevažiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 28, 13:44)
Man tai atvirksciai, - tikras pvz, kai rytu salys bando nevykusiai pretenduoti  i vakarietiska siu laiku muzika. Ir per EV tai pabando pirma karta - na tai graudu realiai.

PS: tarp keletos LT dainu, kur sudvejojau pirma karta isgirdus, ar LT daina, ar ne, buvo Electronic I - One Dream ir Jazzu Leon Somov & Jazzu - Lower Than The Ground (pastaroji man vis tik pati nelietuviskiausia). Ir tikrai idomu, ka parengtu EV ax.gif Ir praeitu atranka, manau blush2.gif

Bet čia juk ir skonio niuansai. Juk šiuolaikiška muzika nėra tik tas lengvas popsiukas.
Yra ir alternatyvioji muzika, ir indie, ir rock (šiuolaikinės jo atmainos) ir bele kiek kitų žanrų.

Tai jau ko ties tuo vienu ir pačiu primityviausiu smile.gif blush2.gif apsistot ? mirksiukas.gif

Tarkim, elektroninė muzika manęs niekad nedomino. Šokių praktiškai irgi. Net kai vaikas buvau (buvo tik pavieniai laikini nukrypimai). Tiesiog ieškojau kitų žanrų.

O dėl Catrinah dainos, nesakau, kad tai faktas - tai yra mano nuomonė ir mano tiesa. Bet aš lygiai tokią nuomonę esu girdėjusi iš ne vieno jauno, net labai jauno ir labai muzika (įvairiais jos žanrais) besidominčio žmogaus. Kurių skonis beje su maniškių dažniausiai nė nesutampa, bet aš vistiek ir į jų nuomonę labai įsiklausau.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 13:56)
Bet čia juk ir skonio niuansai.

tai be abejo, kad yra. bet kam nuverti akivaizdžiai talentingą žmogų, vien dėl to, kad jo muzika ne prie širdies.

aš DM dainų irgi nesiklausau, neturiu nei vienos ausinuke, išgirstu tik per radiją. bet kodėl nuvertinti jauno vaikio gebėjimus, ambicijas, ryžtą. pagaliau ir gabalas, nors man ir nepatinka, bet gan neblogai sukaltas. nesuprantu komentarų, kur rašoma, kad "ai, Doncė pasikėlęs, arogantiškas, lai geriau važiuoja Aistė, žmogus jau 8 kartus bandė, lai važiuoja". iš kur tas noras palaikyti tik vargšiukus verkiančius, bet jei žmogui kažkas sekasi, tai smerkti jį ir šaipytis iš jo g.gif čia ne tau, Ingėnai, asmeniškai, bet šiaip wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 13:56)
Bet čia juk ir skonio niuansai. Juk šiuolaikiška muzika nėra tik tas lengvas popsiukas.
Yra ir alternatyvioji muzika, ir indie, ir rock (šiuolaikinės jo atmainos) ir bele kiek kitų žanrų.

Tai jau ko ties tuo vienu ir pačiu primityviausiu  smile.gif  blush2.gif  apsistot ?  mirksiukas.gif

kas iš to, kad yra, bet kur ta alternatyva EV atrankoj? nu nėra jos, tai nėr ir iš ko rinktis. plius velnias supaisys tą EV, paskutiniu metu laimi tikrai popsinės dainos, ne alternatyvi muzika ten.
Papildyta:
plius dar "užmuša" komentai apie Donato išvaizdą, tai per mažas, tai per kūdas, tai balsas ne toks, tai plaukai. nu iš viso. o jau praeitų metų švedas labai vyriškas, fotkėje su Conchita sumaišiau biggrin.gif

taip, sutinku, kad vaikį žvaigždžių liga pakandusi ir stipriai, bet bet kuris vyresnės kartos mūsų muzikantas savo intervuose pripažįsta, kad pro tai praėjo. nemanau, kad čia kliūtis dalyvauti EV.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 13:53)
a ko tu ją taip baisiai pravardžiuoji?  biggrin.gif
-------

bet juk jis pats ir kuria, ne tik dainuoja, kas jam paduota.
------
skoniui draugui nėra
-------

būkim biedni, bet teisingi. taip ir yra. dauguma dainų mėgėjiško lygmens, totaliai mėgėjiško. su tokiu EV toli nevažiuosi.

Čia ne mano autorinė kūryba, čia folkloras biggrin.gif Užmačiau kažkada seniau biggrin.gif

Kai neturėjau prieš ją nieko prieš (tarkim, kokį pusmetį iki šiandien atradimų biggrin.gif ), tai neturėjau ir priežasties bei noro pravardžiuotis smile.gif
---

Nežinau aš dabartinės jo kūrybos, esu kažką bandžius klausytis, bet buvo ne man smile.gif blush2.gif
O paskui užtekdavo pamatyti vien tik įkvepiančius pavadinimus ale "Artojų himnas" arba "Norim dar pamatyti" biggrin.gif doh.gif blush2.gif
------

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
-------

bet čia irgi tik nuomonė, bet ne faktas mirksiukas.gif 4u.gif

Ir iš viso, patiko net ta frazė: muzika juk ne sportas ar kažkas pan.

Jei jau prasideda sportas, tai tada virstama amatininkais, o ne kūrėjais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 vasario 2016 - 14:07
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 14:06)
Ir iš viso, patiko net ta frazė: muzika juk ne sportas  ar kažkas pan.

Jei jau prasideda sportas, tai tada virstama amatininkais, o ne kūrėjais  mirksiukas.gif

tai tada siųskim Lacko, žmogus nuoširdžiai dainuoja, nuoširdžiai šypsosi, balsą turi, pats kuria. o gal patiks Europai. o ką? smile.gif

gal dalyvavimas EV vis gi biški sportas biggrin.gif nes iš anksto galvojama apie laimėjimą cool.gif
Atsakyti
Pagal mano skonį, vietas skirčiau taip:
1. Aistė
2. Ruslanas
3. Ieva
4. Montvydas

Ruslanas perspektyvus atlikėjas, iš jo galimybių galima būtų išspausti neblogą rezultatą, tik reikia geresnės dainos. Ievai reikia įgyti sceninės patirties ir patobulinti balsą. Montvydui taip pat reikia geros dainos, balsas jo per silpnas. O visiems keturiems reikalingas geras režisierius, choreografas, kurie sukurtų gražų vaizdą ir veiksmą scenoje.
Papildyta:
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 28, 00:57)
Garbės žodis?

Jaučiu, kad po klausimu kažkas slypi, geriau neatsakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 14:11)
O visiems keturiems reikalingas geras režisierius, choreografas, kurie sukurtų gražų vaizdą ir veiksmą scenoje.

plius daug šlamančių ir dyyyyyyydelio PR'o bei dyyyyydelės reklamos. paskutinius 10 metų EV be šito niekaip cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 14:12)
Jaučiu, kad po klausimu kažkas slypi, geriau neatsakysiu smile.gif

ne aš klausiau, bet parašysiu. tiesiog jūsų postai panašūs į žmogaus, kuris nieko nedaro, bet skundžiasi, kaip blogai; nebalsuoja rinkimuose, bet verkia, kokia valdžia bloga; nebalsuoja EV atrankoj, bet verkia, kaip viskas nupirkta ir kad neišėjo tas, kuris turėjo.

tiesiog cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 28 vasario 2016 - 14:17
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 14:05)
tai be abejo, kad yra. bet kam nuverti akivaizdžiai talentingą žmogų, vien dėl to, kad jo muzika ne prie širdies.

aš DM dainų irgi nesiklausau, neturiu nei vienos ausinuke, išgirstu tik per radiją. bet kodėl nuvertinti jauno vaikio gebėjimus, ambicijas, ryžtą.
------

pagaliau ir gabalas, nors man ir nepatinka, bet gan neblogai sukaltas.

------
nesuprantu komentarų, kur rašoma, kad "ai, Doncė pasikėlęs, arogantiškas, lai geriau važiuoja Aistė, žmogus jau 8 kartus bandė, lai važiuoja". iš kur tas noras palaikyti tik vargšiukus verkiančius, bet jei žmogui kažkas sekasi, tai smerkti jį ir šaipytis iš jo  g.gif čia ne tau, Ingėnai, asmeniškai, bet šiaip wink.gif

aš pačio Donato kaip asmenybės ir netgi jo muzikinio potencialo tikrai nenuvertinu mirksiukas.gif

Iki jis pasikeitė, perdainuodavo koverius, triskart klausiau jo gyvai ir buvau labai labai patenkinta. Ir Love is blind ne iš karto, bet paskui visai patiko, ir dabar mielai ją galiu paklausyt, kai kažkur išgirstu.

O paskui jo kūryboje/sceninėje veikloje atsirado labai daug pasikeitimų, kurie manęs visiškai nebeįkvepia ir nebežavi.

Ambicijos ir ryžtas yra labai gerai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir už tai jį gerbiu. Yra labai daug savybių, už kurias jį gerbiu. Bet bent jau šiuo metu visgi gal labiau kaip asmenybę, ne kaip muzikantą smile.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

-----
Neblogai, bet , drįsčiau manyti, neblogai tik Lietuvos mąstu. Europiniu ten tokių nors tvenkinius tvenk.
Ir pasiklausysiu aš Doncės tos dainos, tikrai nesukelia man ji noro garsą išsijungt. Bet esmė, kad lygiai taip pat aš galiu rasti ir kitų atlikėjų labiau nušlifuotų panašių gabaliukų, o gal ir įdomesnių. Ne vieną tokių net ir turiu ausinuke, nors tokiu žanru ir nepiknaudžiauju smile.gif Tai kodėl man rinktis ir mėgti būtent Doncės dainą? Ar tik todėl, kad jis lietuvis. Mano ausinukui tokie argumentai per silpni biggrin.gif blush2.gif

---
Jei jau rinktis kaip asmenybę, turbūt visos supratot, kad užsimerkusi rinkčiausi Doncę (iš Aistė vs. Doncė). Man Aistės kažkaip negaila smile.gif blush2.gif Ir muziką aš renkuosi tikrai ne pagal gailesčio faktorių biggrin.gif

Ar jis pasikėlęs dabar, man sunku pasakyt. Pati dabar patyrinėju per atrankas. Manau ir noriu tikėti, kad gal ne. Gal tik biškį neteisingame kelyje ir truputį keistai užsiprogramavęs smile.gif blush2.gif

Va Aistė tai jau be abejo pasikėlus, visos matėm.
Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 14:05)

kas iš to, kad yra, bet kur ta alternatyva EV atrankoj? nu nėra jos, tai nėr ir iš ko rinktis.
------

plius velnias supaisys tą EV, paskutiniu metu laimi tikrai popsinės dainos, ne alternatyvi muzika ten.

------

plius dar "užmuša" komentai apie Donato išvaizdą, tai per mažas, tai per kūdas, tai balsas ne toks, tai plaukai. nu iš viso. o jau praeitų metų švedas labai vyriškas, fotkėje su Conchita sumaišiau biggrin.gif

tai mano ausiai jau vien minėta Catrinah daina yra alternatyviau mirksiukas.gif Buvo ir dar viena kita, bet ties jomis neapsistojau.
----

na pvz. pernai Aminatos daina juk toli gražu nebuvo popsinė mirksiukas.gif O va prašau - antra vieta. Taigi viskas įmanoma. Šiaip daug atvejų buvo su gan geromis pozicijomis ir ne popsinių dainų.

-------

man Donato išvaizda tai gera, tikrai neprisikabinčiau. Ir pats visom prasmėm simpatiškas

-----
Atsakyti