QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 14:05)
tai be abejo, kad yra. bet kam nuverti akivaizdžiai talentingą žmogų, vien dėl to, kad jo muzika ne prie širdies.
aš DM dainų irgi nesiklausau, neturiu nei vienos ausinuke, išgirstu tik per radiją. bet kodėl nuvertinti jauno vaikio gebėjimus, ambicijas, ryžtą.
------
pagaliau ir gabalas, nors man ir nepatinka, bet gan neblogai sukaltas.
------
nesuprantu komentarų, kur rašoma, kad "ai, Doncė pasikėlęs, arogantiškas, lai geriau važiuoja Aistė, žmogus jau 8 kartus bandė, lai važiuoja". iš kur tas noras palaikyti tik vargšiukus verkiančius, bet jei žmogui kažkas sekasi, tai smerkti jį ir šaipytis iš jo
čia ne tau, Ingėnai, asmeniškai, bet šiaip
aš pačio Donato kaip asmenybės ir netgi jo muzikinio potencialo tikrai nenuvertinu
Iki jis pasikeitė, perdainuodavo koverius, triskart klausiau jo gyvai ir buvau labai labai patenkinta. Ir Love is blind ne iš karto, bet paskui visai patiko, ir dabar mielai ją galiu paklausyt, kai kažkur išgirstu.
O paskui jo kūryboje/sceninėje veikloje atsirado labai daug pasikeitimų, kurie manęs visiškai nebeįkvepia ir nebežavi.
Ambicijos ir ryžtas yra labai gerai
Ir už tai jį gerbiu. Yra labai daug savybių, už kurias jį gerbiu. Bet bent jau šiuo metu visgi gal labiau kaip asmenybę, ne kaip muzikantą
-----
Neblogai, bet , drįsčiau manyti, neblogai tik Lietuvos mąstu. Europiniu ten tokių nors tvenkinius tvenk.
Ir pasiklausysiu aš Doncės tos dainos, tikrai nesukelia man ji noro garsą išsijungt. Bet esmė, kad lygiai taip pat aš galiu rasti ir kitų atlikėjų labiau nušlifuotų panašių gabaliukų, o gal ir įdomesnių. Ne vieną tokių net ir turiu ausinuke, nors tokiu žanru ir nepiknaudžiauju
Tai kodėl man rinktis ir mėgti būtent Doncės dainą? Ar tik todėl, kad jis lietuvis. Mano ausinukui tokie argumentai per silpni
---
Jei jau rinktis kaip asmenybę, turbūt visos supratot, kad užsimerkusi rinkčiausi Doncę (iš Aistė vs. Doncė). Man Aistės kažkaip negaila
Ir muziką aš renkuosi tikrai ne pagal gailesčio faktorių
Ar jis pasikėlęs dabar, man sunku pasakyt. Pati dabar patyrinėju per atrankas. Manau ir noriu tikėti, kad gal ne. Gal tik biškį neteisingame kelyje ir truputį keistai užsiprogramavęs
Va Aistė tai jau be abejo pasikėlus, visos matėm.
Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 14:05)
kas iš to, kad yra, bet kur ta alternatyva EV atrankoj? nu nėra jos, tai nėr ir iš ko rinktis.
------
plius velnias supaisys tą EV, paskutiniu metu laimi tikrai popsinės dainos, ne alternatyvi muzika ten.
------
plius dar "užmuša" komentai apie Donato išvaizdą, tai per mažas, tai per kūdas, tai balsas ne toks, tai plaukai. nu iš viso. o jau praeitų metų švedas labai vyriškas, fotkėje su Conchita sumaišiau
tai mano ausiai jau vien minėta Catrinah daina yra alternatyviau
Buvo ir dar viena kita, bet ties jomis neapsistojau.
----
na pvz. pernai Aminatos daina juk toli gražu nebuvo popsinė
O va prašau - antra vieta. Taigi viskas įmanoma. Šiaip daug atvejų buvo su gan geromis pozicijomis ir ne popsinių dainų.
-------
man Donato išvaizda tai gera, tikrai neprisikabinčiau. Ir pats visom prasmėm simpatiškas
-----