Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Šuldu buldu, kaip sekėsi? mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos . Su šventėm visas :) Išlaikiau is antro karto:) galiu pasakyti testas tikrai sunkus. Pirmoje dalyje iš valstybės tarnyba.com spręskite tik sunkiausias užduotis, lengvu tikrai nebuvo. Antroje dalyje visiška situacijų analizė. Man antra dalis net sunkesnė buvo . Neislaike tikrai daug, nes jau i antra dali negrizo beveik pusė, antros dalies taip pat daug neišlaikė. 

Atsakyti
Šuldu budu, šaunuolė, sveikinu mirksiukas.gif
Dabar jau aš pradedu bijot. Sprendžiu tuos sunkiuosius iš bendrųjų testų, tai iš 20 teisingų būna vidutiniškai 13, tai kaip ir silpnoka unsure.gif ir situacijų jau pradėjau bijot. Nu žodž, jau abejoju, ar man važiuot pirmadienį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenė: 03 balandžio 2018 - 19:25
Gal kas turi valstybestarnyba.com naryste? perpirkčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ibero: 04 balandžio 2018 - 09:38

Būtinai važiuok. Tik patariu susikaupti ir nesiblaškyti. Man pirmą kartą niekaip nėjo susikaupti. Jei mokaisi - pavyks. Parašyk kaip seksis. Sėkmės :))) 

Atsakyti

Sveikos . Su šventėm visas :) Išlaikiau is antro karto:) galiu pasakyti testas tikrai sunkus. Pirmoje dalyje iš valstybės tarnyba.com spręskite tik sunkiausias užduotis, lengvu tikrai nebuvo. Antroje dalyje visiška situacijų analizė. Man antra dalis net sunkesnė buvo . Neislaike tikrai daug, nes jau i antra dali negrizo beveik pusė, antros dalies taip pat daug neišlaikė. 

Saunuole :)  man kolkas nera skubu tai atidejau egza balandzio galuu. Irgi labiausiai antros dalies bijau. Tai pirmos jei neislaikai ir iseini ane. O parodo kiek klausimu atsakei geraj ar tik islaikyta neislaikyta?

Atsakyti

Kai baigi testą parodo išlaikytas ar ne ir į kiek klausimų atsakyta teisingai :) 

Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2018 04 03, 21:24)
Šuldu budu, šaunuolė, sveikinu  mirksiukas.gif
Dabar jau aš pradedu bijot. Sprendžiu tuos sunkiuosius iš bendrųjų testų, tai iš 20 teisingų būna vidutiniškai 13, tai kaip ir silpnoka  unsure.gif  ir situacijų jau pradėjau bijot. Nu žodž, jau abejoju, ar man važiuot pirmadienį  unsure.gif

Vandene, ar buvote vakar?
Atsakyti
Taip, buvau vakar, neišlaikiau net pirmos dalies, surinkau 18 balų cray.gif Kai pamačiau, kokio sudėtingumo raidžių sekos ir figūrų matricos, jau ir pati supratau, kad nieko gero nebus doh.gif Mokomuosiuose testuose sprendžiau sunkiuosius testus, teisingai atsakydavau 18-19 klausimų iš 20. Kur VTD yra bandomieji testai, tai iš 20 tų bendrųjų gebėjimų klausimų atsakydavau 14-16 teisingai. Bet tikrasis testas buvo kokius 5 kartus sunkesnis. Važiuosiu turbūt kitą ketvirtadienį dar kartą pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2018 04 10, 15:09)
Taip, buvau vakar, neišlaikiau net pirmos dalies, surinkau 18 balų  cray.gif  Kai pamačiau, kokio sudėtingumo raidžių sekos ir figūrų matricos, jau ir pati supratau, kad nieko gero  nebus  doh.gif  Mokomuosiuose testuose sprendžiau sunkiuosius testus, teisingai atsakydavau 18-19 klausimų iš 20. Kur VTD yra bandomieji testai, tai iš 20 tų bendrųjų gebėjimų klausimų atsakydavau 14-16 teisingai.  Bet tikrasis testas buvo kokius 5 kartus sunkesnis. Važiuosiu turbūt kitą ketvirtadienį dar kartą pabandyt.

Bet 18 balų nėra jau taip blogai!!! Pritrūko viso labo 2 iki pergalės 4u.gif linkiu sėkmės ketvirtadienį. Aš taip pat vakar buvau, ir man tiek matricos, tiek sekos pasirodė ne iš lengvųjų, bet įveikiamos, tik va štai pabaigai laiko pritrūko. Daugiau pasitikėkite savimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karoja @ 2018 04 10, 14:45)
Bet 18 balų nėra jau taip blogai!!! Pritrūko viso labo 2 iki pergalės  4u.gif  linkiu sėkmės ketvirtadienį. Aš taip pat vakar buvau, ir man tiek matricos, tiek sekos pasirodė ne iš lengvųjų, bet įveikiamos, tik va štai pabaigai laiko pritrūko. Daugiau pasitikėkite savimi 4u.gif

O Jūs vakar irgi 14 val buvote? Pavyko?
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2018 04 10, 16:06)
O Jūs vakar irgi 14 val buvote? Pavyko?

Taip, buvau 14 val., išsilaikiau 4u.gif nenuleiskite rankų, tikrai išlaikysite 4u.gif
Atsakyti