Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Sveikos. Man valstybėstarnyba.com paaiškinimų trūksta, o valstybinis.lt yra paaiškinimų? Aš merginos tai varau penktadienį testo laikyti...nežinau kaip bus, nes pirmą kartą neišlaikiau....Man sunku su ta pirma dalim, nemėgstu jokių kryžiažodžių spręsti tai mintį pagaunu, bet sunkiai. jei neišlaikysiu- atostogos iki Spalio mėn. Manau kad čia laimes reikalas... :)

Taip yra paaiskinimu. 

Sekmes egzamine. O pirma karta ko neislaikei pirmos dalies ar antros? As tai antros dalies labiau bijau. Ar daug truko? As bandomaji kai sprendziau oficialiam puslapy pirma diena tai pirma dali islaikiau atrodo 23 atsakiau  o antra neislaikiau nepamenu ar 8 ar 9 atsakiau tik gerai. Dabar kolkas nebesprendziu ten. Ten tas bandomasis vienas yra? Ar kita karta sprendziant kitus klausimus duoda? Dabar sprendziau uzsienio puslapiuose ir bandysiu skaityt teises aktus nes dar neskaiciau. 

Atsakyti

Testą pasisekė iš pirmo karto išlaikyti, tad liko valstybestarnyba.com bandomųjų 25 dienos. Gal įdomu kam?

Man labiausiai pravertė įstatymus skaitant ir gilinantis į klausimų logiką iš įstatymų.

Ar dar turit prisijungima? :)

Atsakyti
QUOTE(kris909 @ 2018 03 27, 15:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="šuldu buldu" data-cid="72050664" data-time="1522128238"><div><p>Sveikos. Man valstybėstarnyba.com paaiškinimų trūksta, o valstybinis.lt yra paaiškinimų? Aš merginos tai varau penktadienį testo laikyti...nežinau kaip bus, nes pirmą kartą neišlaikiau....Man sunku su ta pirma dalim, nemėgstu jokių kryžiažodžių spręsti tai mintį pagaunu, bet sunkiai. jei neišlaikysiu- atostogos iki Spalio mėn. Manau kad čia laimes reikalas... smile.gif</p></div></blockquote><p>Taip yra paaiskinimu. </p><p>Sekmes egzamine. O pirma karta ko neislaikei pirmos dalies ar antros? As tai antros dalies labiau bijau. Ar daug truko? As bandomaji kai sprendziau oficialiam puslapy pirma diena tai pirma dali islaikiau atrodo 23 atsakiau  o antra neislaikiau nepamenu ar 8 ar 9 atsakiau tik gerai. Dabar kolkas nebesprendziu ten. Ten tas bandomasis vienas yra? Ar kita karta sprendziant kitus klausimus duoda? Dabar sprendziau uzsienio puslapiuose ir bandysiu skaityt teises aktus nes dar neskaiciau. </p>

Papildyta:
Pirmą kartą neišlaikaiu pirmosios dalies. Trūko 3 taškų, nes surinkau 18, o turėjo būti nors 21. man ten ganetinai sudetinga :)Gal reiks dar valstybinis.lt pasidomet. Nenorėciau neišlaikyt antrą kartą verysad.gif Atrodo mokausi . bet būna visko su tais atsakymais smile.gif
Atsakyti

O gal galit pasakyt kaip tos kategorijos skirstomos? Ar naujai ateinanciam zmoguj gali duot kazkokia kategorija? Ar ja uzsitarnauji tik isdirbes kazkiek? :) gal ir kvailai skamba, bet siaip idomu, nes ten kur mastau eiti nesu zalia, panasioje srityje isdirbus 12 metu esu. Tai idomu ar galeciau kokios kategorijos tiketis... 

Atsakyti
QUOTE(kris909 @ 2018 03 27, 17:07)
<p>O gal galit pasakyt kaip tos kategorijos skirstomos? Ar naujai ateinanciam zmoguj gali duot kazkokia kategorija? Ar ja uzsitarnauji tik isdirbes kazkiek? smile.gif gal ir kvailai skamba, bet siaip idomu, nes ten kur mastau eiti nesu zalia, panasioje srityje isdirbus 12 metu esu. Tai idomu ar galeciau kokios kategorijos tiketis... </p>

Kategorija yra nurodyta pareigybės aprašyme mirksiukas.gif klasė skiriama arba iš karto, arba per sekantį vertinimą, arba dar vėliau. Čia jau priklauso nuo darbovietės smile.gif
Atsakyti

Kategorija yra nurodyta pareigybės aprašyme mirksiukas.gifklasė skiriama arba iš karto, arba per sekantį vertinimą, arba dar vėliau. Čia jau priklauso nuo darbovietės smile.gif

Oij apie kvalifikacine klase paklaust norejau :) aisku. Nes jei be to klases plika alga tai labai jau maza... 12 kategorija. 

Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2018 03 27, 15:35)
Kategorija yra nurodyta pareigybės aprašyme  mirksiukas.gif  klasė skiriama arba iš karto, arba per sekantį vertinimą, arba dar vėliau. Čia jau priklauso nuo darbovietės smile.gif

oho, kur cia klases is karto dalina?
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2018 03 27, 20:44)
oho, kur cia klases is karto dalina?

Vadinasi nieko nežinote apie valstybės tarnybą biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2018 03 27, 19:20)
Vadinasi nieko nežinote apie valstybės tarnybą  biggrin.gif  mirksiukas.gif

dirbu joje jei ka, uztat taip ir idomu pasidare
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2018 03 27, 20:20)
Vadinasi nieko nežinote apie valstybės tarnybą  biggrin.gif  mirksiukas.gif

biggrin.gif Pas mus zmones po 25 metus dirba su 3 klase.
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2018 03 27, 22:20)
dirbu joje jei ka, uztat taip ir idomu pasidare

QUOTE(Libra @ 2018 03 28, 09:25)
biggrin.gif Pas mus zmones po 25 metus dirba su 3 klase.

Skiria ir priimant biggrin.gif o kiti,kaip Jūs sakote, daug metų nieko negauna, juk ir rašiau,kad nuo darbovietės priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2018 03 28, 09:32)
Skiria ir priimant  biggrin.gif o kiti,kaip Jūs sakote, daug metų nieko negauna, juk ir rašiau,kad nuo darbovietės priklauso  smile.gif

nu tai as ir klausiu kur biggrin.gif
Atsakyti