</p><p>Man labiausiai pravertė įstatymus skaitant ir gilinantis į klausimų logiką iš įstatymų.
</p>
Aš irgi jau nusipirkau, bandau spręsti

Jovita_TT, spręsdama bandomuosius, kiek klausimų atsakydavote teisingai?

Aš irgi jau nusipirkau, bandau spręsti
Todėl įdomu, ar testų sudėtingumas bandomųjų ir "tikrųjų" labai skiriasi.
Jovita_TT, spręsdama bandomuosius, kiek klausimų atsakydavote teisingai?
Žiūriu, kad vidurkis būdavo 15/20. O teste iš pirmos dalies surinkau 25/40. Tai išvada visgi, jog teste šiek tiek sunkesni klausimai.
Merginos, nesuprantu kur jus sprendžiate tokius nuodugnius testus? Aš valstybestarnyba.lt puslapyje kur spręsti testą matau tik ar jis išlaikytas ir viskas. Kur galima matyti kiek teisinga ir kiek ne? O valstybėstarnyba.com tai atsakymus mintinai žinau, paaiškinimų trūksta, ypač raidžių sekos ir t.t.Gal aš ko nors neatradusi dar?
As kolkas dar neseniai pradejau dometis.sprendziau valstybestarnyba.com tada valstybinis.lt ir dar uzsienio keliuose puslapiuose. Bandomaji ta valstybes tarnybos oficialiame puslapyje bandziau ana savaite bet nepamenu jau kaip ten buvo su atsakymais. Nes sprendziau pacia pirma diena nesitreniravus ir neskaicius jstatymu. Pirma dali islaikiau antra ne, daugiau kolkes nelindau ten. Pirma istatymus skaitysiu. Balandzio 11 vilniuje planuoju bandyt laikyt. O tu?
Sveikos. Man valstybėstarnyba.com paaiškinimų trūksta, o valstybinis.lt yra paaiškinimų? Aš merginos tai varau penktadienį testo laikyti...nežinau kaip bus, nes pirmą kartą neišlaikiau....Man sunku su ta pirma dalim, nemėgstu jokių kryžiažodžių spręsti tai mintį pagaunu, bet sunkiai. jei neišlaikysiu- atostogos iki Spalio mėn. Manau kad čia laimes reikalas...