Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Jovita_TT @ 2018 03 21, 16:16)
<p>Testą pasisekė iš pirmo karto išlaikyti, tad liko valstybestarnyba.com bandomųjų 25 dienos. Gal įdomu kam?
</p><p>Man labiausiai pravertė įstatymus skaitant ir gilinantis į klausimų logiką iš įstatymų.
</p>

Aš irgi jau nusipirkau, bandau spręsti smile.gif Todėl įdomu, ar testų sudėtingumas bandomųjų ir "tikrųjų" labai skiriasi.
Jovita_TT, spręsdama bandomuosius, kiek klausimų atsakydavote teisingai? mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš irgi jau nusipirkau, bandau spręsti smile.gifTodėl įdomu, ar testų sudėtingumas bandomųjų ir "tikrųjų" labai skiriasi.
Jovita_TT, spręsdama bandomuosius, kiek klausimų atsakydavote teisingai? mirksiukas.gif

Žiūriu, kad vidurkis būdavo 15/20. O teste iš pirmos dalies surinkau 25/40. Tai išvada visgi, jog teste šiek tiek sunkesni klausimai.

Atsakyti
QUOTE(Jovita_TT @ 2018 03 21, 22:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Vandenė" data-cid="72044444" data-time="1521642353"><div><p>Aš irgi jau nusipirkau, bandau spręsti vartotojo įkelta nuotraukaTodėl įdomu, ar testų sudėtingumas bandomųjų ir "tikrųjų" labai skiriasi.
Jovita_TT, spręsdama bandomuosius, kiek klausimų atsakydavote teisingai? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Žiūriu, kad vidurkis būdavo 15/20. O teste iš pirmos dalies surinkau 25/40. Tai išvada visgi, jog teste šiek tiek sunkesni klausimai.
</p>

Ačiū mirksiukas.gif tai gal ir aš nesu visai beviltiška biggrin.gif vakar pirmą dieną sprendžiau, tai iš 40 klausimų teisingai atsakau 28-32, o iš teisės aktų iš 20 kl.- 12-15 teisingai. Teisės aktus reikia paskaityti dar, jau daug ką pamiršusi esu
Atsakyti

O gal kas bandet valstybinis.lt testus sprestis? Kiek skaiciau visos tik valstybestarnyba.com minit :)

Atsakyti

Kada zadi laikyt? Ir kokiam  mieste? :)

P.S. cia Vandenes klausiau. Nepasicitavo kazko :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kris909: 26 kovo 2018 - 10:01

Merginos, nesuprantu kur jus sprendžiate tokius nuodugnius testus? Aš valstybestarnyba.lt puslapyje kur spręsti testą matau tik ar jis išlaikytas ir viskas. Kur galima matyti kiek teisinga ir kiek ne? O valstybėstarnyba.com tai atsakymus mintinai žinau, paaiškinimų trūksta, ypač raidžių sekos ir t.t.Gal aš ko nors neatradusi dar?:)

Atsakyti

O valstybestarnyba.lt cia turi omeny ta bandomaji testa? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kris909: 26 kovo 2018 - 10:45

Taip, bet ten nerodo iš kiek klausimų atsakiau kiek...Tai kokius Jus sprendžiate?

Atsakyti

As kolkas dar neseniai pradejau dometis.sprendziau valstybestarnyba.com tada valstybinis.lt ir dar uzsienio keliuose puslapiuose. Bandomaji ta valstybes tarnybos oficialiame puslapyje bandziau ana savaite bet nepamenu jau kaip ten buvo su atsakymais. Nes sprendziau pacia pirma diena nesitreniravus ir neskaicius jstatymu. Pirma dali islaikiau antra ne, daugiau kolkes nelindau ten. Pirma istatymus skaitysiu. Balandzio 11 vilniuje planuoju bandyt laikyt. O tu?

Atsakyti
kazkaip nemeatau, nebedaro Panevezyje gal testo laikymo?
Atsakyti
QUOTE(kris909 @ 2018 03 26, 11:00)
<p>Kada zadi laikyt? Ir kokiam  mieste? smile.gif</p>
<p>P.S. cia Vandenes klausiau. Nepasicitavo kazko smile.gif</p>

Važiuosiu į Vilnių, nes Klaipėdoje arba laisvų vietų nėra balandžio mėn, arba nebebūna. Užsiregistravau balandžio 9 d. Buvau suplanavusi balandžio 11 d, kaip ir Jūs, bet iš darbo negaliu tą dieną išeiti,tai pakeičiau smile.gif

QUOTE(šuldu buldu @ 2018 03 26, 11:03)
<p>Merginos, nesuprantu kur jus sprendžiate tokius nuodugnius testus? Aš valstybestarnyba.lt puslapyje kur spręsti testą matau tik ar jis išlaikytas ir viskas. Kur galima matyti kiek teisinga ir kiek ne? O valstybėstarnyba.com tai atsakymus mintinai žinau, paaiškinimų trūksta, ypač raidžių sekos ir t.t.Gal aš ko nors neatradusi dar?smile.gif
</p><p></p>

Man valstybestarnyba.com kažkaip rimčiau atrodo, nežinau kodėl biggrin.gif raidžių sekų paaiškinimai yra, kur yra skiltis"Mokytis".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenė: 26 kovo 2018 - 19:25

Sveikos. Man valstybėstarnyba.com paaiškinimų trūksta, o valstybinis.lt yra paaiškinimų? Aš merginos tai varau penktadienį testo laikyti...nežinau kaip bus, nes pirmą kartą neišlaikiau....Man sunku su ta pirma dalim, nemėgstu jokių kryžiažodžių spręsti tai mintį pagaunu, bet sunkiai. jei neišlaikysiu- atostogos iki Spalio mėn. Manau kad čia laimes reikalas...:)

Atsakyti