Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

[quote=jurvas,2017 12 14, 00:44]Būtų įdomu sužinoti ir man ką ten klausinėja? Padaviau prašymą ir aš į valstybės tarnybą...įdomu iš ko ruoštis..ką ten klausinėja? Ar žodiu būna ar ir raštu?

Papildyta:
QUOTE(Juokutė @ 2017 12 15, 18:12)
Į kokią įstaigą padavėt? Jei ne paslaptis, žinoma  biggrin.gif

Nieko nesigavo. Patirties reikia metų, o jos neturiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvas: 04 sausio 2018 - 19:55
Parduociau testo likuti..Siai dienai likusios 26 dienos
Atsakyti
Gal kas žinote ar bebus galima Klaipėdoje laikyti testą? Kelintą mėnesį seku internete nebebūna registracijos testui. verysad.gif
Atsakyti
Gal kas nors jau pradėjo konsoliduotis?
Atsakyti

Turiu testo likuti 15 dienu  :) gal yra norinciu isigyti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asstukas: 06 kovo 2018 - 13:27

Turiu testo likuti 15 dienu  :) gal yra norinciu isigyti?

ar BGT ? Kokia kaina?

Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2018 02 08, 16:07)
Gal kas nors jau pradėjo konsoliduotis?

Ką tai reiškia? blink.gif
Atsakyti

Sveikas. Gal kas laiket neseniai testą? Neislaikiau is pirmo karto pirmosios dalies . Man tikrai sudėtinga, nes nemėgstu kryžiažodžių, o raidziu sekos visai ryšio nepagaunu. Gal kas galit jas paaiskinti, nes niekur net info nerandu 

Atsakyti
Vilniaus rajono žemėtvarkos skyriuje paskelbti 4 konkursai, dalyvaukit, labai reikia darbuotojų.
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2018 03 16, 06:35)
Vilniaus rajono žemėtvarkos skyriuje paskelbti 4 konkursai, dalyvaukit, labai reikia darbuotojų.

o kodel ju taip truksta?
Atsakyti
Merginos, kurios išlaikėte testą, gal pasakytumėte, sprendžiant bandomuosius/mokomuosius testus, kokį procentą klausimų atsakydavote teisingai? 4u.gif
Atsakyti

Testą pasisekė iš pirmo karto išlaikyti, tad liko valstybestarnyba.com bandomųjų 25 dienos. Gal įdomu kam?

Man labiausiai pravertė įstatymus skaitant ir gilinantis į klausimų logiką iš įstatymų.

Atsakyti