Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Klaudijaaa @ 2017 10 21, 18:29)
Visokiu poziciju  yra, bet aisku ten kur geriausios darbo salygos ir patekti is gatves beveik neimanoma. biggrin.gif O kada ir kaip suteikiama ta klase ?

i 13 patekti is gatves patikekit nelengva biggrin.gif nu nebent jau jie ten labai desperatiskai kazko iesko, ir niekas i tas pareigas eit nenori
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2017 10 21, 23:02)
i 13 patekti is gatves patikekit nelengva biggrin.gif nu nebent jau jie ten labai desperatiskai kazko iesko, ir niekas i tas pareigas eit nenori

Tai čia žiūrint kokioje įstaigoje ir į kokias pareigas, bent kur aš domiuosi tai patekti nėra sunku, bet kadangi paskaičius čia susidarė įspūdis, kad 13 labai jau nebloga kategorija tikėjausi, kad atlyginimas didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2017 10 21, 22:19)
Tai čia žiūrint kokioje įstaigoje ir į kokias pareigas, bent kur aš domiuosi tai patekti nėra sunku, bet kadangi paskaičius čia susidarė įspūdis, kad 13 labai jau nebloga kategorija tikėjausi, kad atlyginimas didesnis.

tai va 13 kategorija valstybes tarnyboj jau skaitosi labai aukstai. o kai atlyginima pamatai... smile.gif nera rojus ta VT
Atsakyti
kas gal turit testo likutį?
Atsakyti

gal kas turit testu likuti,perpirkciau :) buciau labai dekinga. 

Atsakyti

Sveikos, 

gal galit pasakyti kaip konkursas vyksta ? ar sėdi prieš komisiją ir jie visi užduoda klausimus? ar prieš vieną žmogų? 

esu pakviesta į ketv rengiamą konkursą... ir tik šiandien pamačiau tą.. bijau, kad nespėsiu pasiruošti, nes net nežinau nuo ko pradėti.

Atsakyti

O kiek procentų ar taškų reikia surinkti norint išlaikyti bendrųjų gebėjimų testą? :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(alinanes @ 2017 12 03, 16:34)
<p>Sveikos, </p><p></p><p>gal galit pasakyti kaip konkursas vyksta ? ar sėdi prieš komisiją ir jie visi užduoda klausimus? ar prieš vieną žmogų? </p><p>esu pakviesta į ketv rengiamą konkursą... ir tik šiandien pamačiau tą.. bijau, kad nespėsiu pasiruošti, nes net nežinau nuo ko pradėti.</p>

Dalyvavau trijuose konkursuose, visuose sedėjau prieš komisiją, kurią sudarydavo 3-5 nariai. Kiekvienas narys užduodavo po 2-3 klausimus. O ruoštis reikia iš pareigybēs aprašyme nurodytú teisės aktú. Dar naudinga pasižiūrēt įstaigos viziją, misiją ir pan., nes būna, kad klausia.
Atsakyti
QUOTE(alinanes @ 2017 12 03, 16:34)
<p>Sveikos, </p><p></p><p>gal galit pasakyti kaip konkursas vyksta ? ar sėdi prieš komisiją ir jie visi užduoda klausimus? ar prieš vieną žmogų? </p><p>esu pakviesta į ketv rengiamą konkursą... ir tik šiandien pamačiau tą.. bijau, kad nespėsiu pasiruošti, nes net nežinau nuo ko pradėti.</p>

Kaip sekėsi konkurse? Pasidalinkite įspūdžiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juokutė @ 2017 12 08, 10:52)
Kaip sekėsi konkurse? Pasidalinkite įspūdžiais  ax.gif

Būtų įdomu sužinoti ir man ką ten klausinėja? Padaviau prašymą ir aš į valstybės tarnybą...įdomu iš ko ruoštis..ką ten klausinėja? Ar žodiu būna ar ir raštu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvas: 13 gruodžio 2017 - 22:45
QUOTE(jurvas @ 2017 12 13, 23:44)
Būtų įdomu sužinoti ir man ką ten klausinėja? Padaviau prašymą ir aš į valstybės tarnybą...įdomu iš ko ruoštis..ką ten klausinėja? Ar žodiu būna ar ir raštu?

Į kokią įstaigą padavėt? Jei ne paslaptis, žinoma biggrin.gif
Atsakyti
Domintu ir mane testo likutis, perpirkciau:)
I AZ..
Atsakyti