Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Sveiki, gal galit pasidalinti kokius klausimus uzduoda per pokalbius? Na savo pavyzdi parasykit. Kaip i Sodra ar realu patekti? Aciu.
Atsakyti
Nedalyvauju konkurse,bet noriu išsilaikyti BGT.
Sakykite:
1. Ar registruotis tam testui galima tik internetu, susikūrus paskyrą ar nebūtina tai daryti?
2. Laikant testą, galima turėti (duoda) juodraštį?
3. Ar verta pirkti bandomuosius testus vtd.lt puslapyje,nes nuomonių yra visokių, kad ne tokie būna ir t.t? Ar yra kita alternatyva,kur galima mokytis.
Atsakyti
Panevezyje matau nebera vietu laikymui, gal kas vaziuosite i Vilniu laikyti, linksmiau butu smile.gif
Atsakyti
labas,
gal turite kas valstybestarnybos.com testus?
Perpirkčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2017 04 24, 10:09)
Nedalyvauju konkurse,bet noriu išsilaikyti BGT.
Sakykite:
1. Ar registruotis tam testui galima tik internetu, susikūrus paskyrą ar nebūtina tai daryti?
2. Laikant testą, galima turėti (duoda) juodraštį?
3. Ar verta pirkti bandomuosius testus vtd.lt puslapyje,nes nuomonių yra visokių, kad ne tokie būna ir t.t? Ar yra kita alternatyva,kur galima mokytis.

Verta pirkti testus. Nes labai panasios uzduotys buna Bendruju gebejimu teste.
Papildyta:
QUOTE(vaidabas @ 2017 04 24, 14:16)
Panevezyje matau nebera vietu laikymui, gal kas vaziuosite i Vilniu laikyti, linksmiau butu smile.gif

As rytoj is Siauliu i Panevezi vaziuoju laikyti testo. Uzsiregistravau vakar. Pora savaiciu sekiau, kada atsilaisvins vieta. Ir vakar pavyko. Patariu dar siandien kelis kartus patikrinti, nes buna, kad kelios dienos iki testo zmones atsaukia laikyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 04 25, 09:49)
Verta pirkti testus. Nes labai panasios uzduotys buna Bendruju gebejimu teste.
Papildyta:

As rytoj is Siauliu i Panevezi vaziuoju laikyti testo. Uzsiregistravau vakar. Pora savaiciu sekiau, kada atsilaisvins vieta. Ir vakar pavyko. Patariu dar siandien kelis kartus patikrinti, nes buna, kad kelios dienos iki testo zmones atsaukia laikyma  mirksiukas.gif

kaip gaila, kad tik dabar jusu zinute pamaciau, nebera vietu verysad.gif
Atsakyti
Mistika siandien su elektroniniais valdzios vartais. Issilaikiau siandien bendruju gebejimu testa ir dabar nusprendziau prisijungti prie elektroniniu valdzios vartu pasitikrinti savo busena. Prisijungus pastebejau, kad vietoje mano vardo, pavardes parasytas kazkokio vyro vardas, pavarde ir mano asmens kodas. Neramu, kad kazkas gali naudotis mano duomenimis. Bandziau skambinti pagalbos telefonu, visos linijos uzimtos. Antra karta isvis nebepavyksta prisijungti raso "Dėl atnaujinimo darbų portalas laikinai nepasiekiamas". Ar jums pavyksta prisijungti?
Papildymas. Prisiskambinau i pagalbos linija ir man pasake, kad siandien visi mato Prano Burkausko pavarde savo paskyroje, atsiprase, bet dabar nieko negali padaryti. Tvarkoma sistema. Ne tik Grozio chirurgijoje bus hakeriai pasidarbave, bet ir valstybinius portalus jau nulauzineja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 26 balandžio 2017 - 19:39
QUOTE(aijos @ 2017 04 26, 19:34)
Mistika siandien su elektroniniais valdzios vartais. Issilaikiau siandien bendruju gebejimu testa ir dabar nusprendziau prisijungti prie elektroniniu valdzios vartu pasitikrinti savo busena. Prisijungus pastebejau, kad vietoje mano vardo, pavardes parasytas kazkokio vyro vardas, pavarde ir mano asmens kodas. Neramu, kad kazkas gali naudotis mano duomenimis. Bandziau skambinti pagalbos telefonu, visos linijos uzimtos. Antra karta isvis nebepavyksta prisijungti raso "Dėl atnaujinimo darbų portalas laikinai nepasiekiamas". Ar jums pavyksta prisijungti?
Papildymas. Prisiskambinau i pagalbos linija ir man pasake, kad siandien visi mato Prano Burkausko pavarde savo paskyroje, atsiprase, bet dabar nieko negali padaryti. Tvarkoma sistema. Ne tik Grozio chirurgijoje bus hakeriai pasidarbave, bet ir valstybinius portalus jau nulauzineja  blink.gif

PRANAS BUTAUSKAS
per ji negaliu nei testui registruotis, nei ka daryt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2017 04 26, 21:00)
PRANAS BUTAUSKAS
per ji negaliu nei testui registruotis, nei ka daryt  blink.gif

Taip, Pranas Butkauskas. Nieko nepadarysite, turite laukti kol patvarkys
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti tų, kurios dirba valstybės tarnyboje, kaip su algom? Pavyzdžiui galvoju ar kandidatuoti į B lygio 7 kategoriją. Pagal mano paskaičiavimus ant popieriaus 550 eur (į rankas gaunasi apie 435 eur), bet kai puslapyje pažiūrėjau, tai vidutinis atlyginimas ant popieriaus 730 eur. Kaip čia taip gaunasi? Ar priedas prie algos yra pastovus? Nuo ko priklauso?
Atsakyti
QUOTE(mazurka @ 2017 05 11, 12:44)
Sveikos, noriu paklausti tų, kurios dirba valstybės tarnyboje, kaip su algom? Pavyzdžiui galvoju ar kandidatuoti į B lygio 7 kategoriją. Pagal mano paskaičiavimus ant popieriaus 550 eur (į rankas gaunasi apie 435 eur), bet kai puslapyje pažiūrėjau, tai vidutinis atlyginimas ant popieriaus 730 eur. Kaip čia taip gaunasi? Ar priedas prie algos yra pastovus? Nuo ko priklauso?

Valstybes tarnautojo alga susideda is pareigines algos + priedo uz staza + priedo uz kvalifikacine klase. Pav. valstybes tarnautojas turintis 20 m. tarnybos staza ir III kvalifikacine klase gauna 728 (560) eur. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 11 gegužės 2017 - 13:02
QUOTE(Libra @ 2017 05 11, 14:01)
Valstybes tarnautojo alga susideda is pareigines algos + priedo uz staza + priedo uz kvalifikacine klase. Pav. valstybes tarnautojas turintis 20 m. tarnybos staza ir III kvalifikacine klase gauna 728 (560) eur.  biggrin.gif

Net verkti noris cray.gif
Atsakyti