Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Mergaites, kaip uzpildyti turto deklaracija pretenduojant i VT unsure.gif

Ten reikia pazymeti pareigybes koda. Bet ka man ten zymeti, jei as dar nesu vt unsure.gif labai skubiai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 03 19, 14:18)
Mergaites, kaip uzpildyti turto deklaracija pretenduojant i VT unsure.gif 

Ten reikia pazymeti pareigybes koda. Bet ka man ten zymeti, jei as dar nesu vt unsure.gif  labai skubiai reikia unsure.gif

Nuo kada turto deklaracijos reik? blink.gif Man tai tik nepriekaistingos reputacijos reikejo pildyt.
Atsakyti
QUOTE(jonukas30 @ 2017 03 19, 18:05)
Nuo kada turto deklaracijos reik?  blink.gif Man tai tik nepriekaistingos reputacijos reikejo pildyt.

Pradzioj sios reikejo, o kai atsiunte laiska, kad atitinku kriterijus, ten buvo parasyta, kad per 7d turiu uzpuldyti Turto deklaracija unsure.gif
Atsakyti

Labai priklauso kuris skyrius, bet siaip kaita didziule, tai isvadas pasidaryti mokate :-)

Teises... 

Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2017 03 19, 23:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="PatiPatiAs" data-cid="71477643" data-time="1488430938"><div><p>Labai priklauso kuris skyrius, bet siaip kaita didziule, tai isvadas pasidaryti mokate :-)</p></div></blockquote><p>Teises... </p>

Ai teises tai ok :-)
Atsakyti
o pasigirkit is kelinto karto pagaliau laimejot konkursa? smile.gif Idomu, raso, kad vidutiniskai zmogus lyg is 6 ar tai 8 karto praeina konkursa. Kokia jusu patirtis?

O beje kai vyksta atranka, tai kas toje komisijoje buna? Vadova, pavaduotojas, sekretore, VTD atstovai ar kokia mergaite is atranku tarnybos? Kaip nusprendziama kas bus komisijoje?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 03 19, 18:49)
Pradzioj sios reikejo, o kai atsiunte laiska, kad atitinku kriterijus, ten buvo parasyta, kad per 7d turiu uzpuldyti Turto deklaracija unsure.gif

koki koduka raset?
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2017 03 21, 11:23)
koki koduka raset?

603
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 03 21, 12:21)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kuri galesit atsakyti: pildziau dokumentus i konkursa, vienas is reikalavimu buvo moketi dirbti tam tikra programa. Kadangi internetu teikiant dokumentus to patikrinti neimanoma, tai gavos, kad reikalavimus atitikau, nors ta programa dirbti tikrai nemoku. Ir dabar svarstau ar beverta eiti i konkursa, gal iskarto bus pasakyta ne, nes vieno reikalavimo kaip ir neatitinku. Gal kam buvo kokia panasi situacija?
Atsakyti
perpirkciau testus
Atsakyti
QUOTE(triusyte1990 @ 2017 03 21, 14:42)
Laba diena, gal kuri galesit atsakyti: pildziau dokumentus i konkursa, vienas is reikalavimu buvo moketi dirbti tam tikra programa. Kadangi internetu teikiant dokumentus to patikrinti neimanoma, tai gavos, kad reikalavimus atitikau, nors ta programa dirbti tikrai nemoku. Ir dabar svarstau ar beverta eiti i konkursa, gal iskarto bus pasakyta ne, nes vieno reikalavimo kaip ir neatitinku. Gal kam buvo kokia panasi situacija?

Per konkursa paklaus ar mokat dirbti ta programa ar tos programos koki specifini niuansa, kad patikrint zinias, na dar imanoma, kad duos tiesiog praktine uzduoti atlikti su ta programa
Atsakyti