Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

aha,paguodet :) manau bus sakutes man per ta testa,su figurom :)

Beja gal kas nors man atsakys,ar dabar vykstant konkursui buna 2 dalys rastu ir zodziu?

Atsakyti

merginos bandau deklaruot privacius interesus,bet suvedus vyro darbdavio duomenis(jis uzsieni dirba) sistema meta,kad neteisngas juridinio asm kodas,ka daryt ?

Atsakyti
QUOTE(MissL @ 2017 02 10, 21:46)
<p>merginos bandau deklaruot privacius interesus,bet suvedus vyro darbdavio duomenis(jis uzsieni dirba) sistema meta,kad neteisngas juridinio asm kodas,ka daryt ?
</p>

Nepildyti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Zirzille @ 2017 02 10, 22:08)

vartotojo įkelta nuotrauka

http://www.vtek.lt/i...hp/deklaravimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzille: 10 vasario 2017 - 21:11
Kai islaikote egzamina (testa) ar tas balu skaicius kur nors figuruoja, ar tik uzskaitoma kaip islaikyta ir visakas? Svarbu surinkti tinkama teigiamu atsakymu skaiciu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2017 02 11, 22:28)
Kai islaikote egzamina (testa) ar tas balu skaicius kur nors figuruoja, ar tik uzskaitoma kaip islaikyta ir visakas? Svarbu surinkti tinkama teigiamu atsakymu skaiciu ir viskas.

Nefigūruoja.
Atsakyti
Sveiki, laikiau GBT 2017.02.09. Pirmą dalį išlaikiau, tačiau antros ne 😩. Sunku buvo. Pirmą dalį galima išlaikyti tikrai, nes ten skaičiavimai, figūros. Tikrai įmanoma. Bet ką daryti su antra dalim ???? Iš kur išmokti, tas situacijas, kaip žinoti kaip pasielgti.... ten taip painu. Man mažoka laiko buvo. Vien perskaityti reikia laiko. Įstatymus galima išmokti ☺. Gal galit patarti ??? Eisiu vėl po mėnesio laikyti.Bijau... nes jaučiu vėl neišlaikysiu...Laukiu patarimų...gal galit pasakyt kur dar pasiskaityti...
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2017 02 10, 17:02)
gal zinote kur galima jas pasispresti ?
[right][snapback]71431165[/snapback][/right]

pilna google smile.gif abstract reasoning
Atsakyti
QUOTE(jurvas @ 2017 02 12, 18:18)
Sveiki, laikiau GBT  2017.02.09. Pirmą dalį išlaikiau, tačiau antros ne  😩. Sunku buvo. Pirmą dalį galima išlaikyti tikrai, nes ten skaičiavimai, figūros. Tikrai įmanoma. Bet ką daryti su antra dalim ???? Iš kur išmokti, tas situacijas, kaip žinoti kaip pasielgti.... ten taip painu. Man mažoka laiko buvo. Vien perskaityti reikia laiko. Įstatymus galima išmokti ☺. Gal galit patarti ??? Eisiu vėl po mėnesio laikyti.Bijau... nes jaučiu vėl neišlaikysiu...Laukiu patarimų...gal galit pasakyt kur dar pasiskaityti...

Situacijas labai atidžiai skaitykit ir bandykit atmetimo būdu palikt teisingą atsakymą. Bent jau man pasiteisindavo, kažkaip visai nesunkiai perkandau, kai pradėjau pirma atmetinėt tikrai neteisingus atsakymus ir palikdavau du galimus iš jų rinkdavausi kuris atrodo teisingesnis. Bet reikia nesupanikuot ir neskubant bandyt išnarpliot, geriau poros nespėt atsakyt, nei bandyt visus atsakinėt paskubomis.
Atsakyti
QUOTE(jurvas @ 2017 02 12, 17:18)
Sveiki, laikiau GBT  2017.02.09. Pirmą dalį išlaikiau, tačiau antros ne  😩. Sunku buvo. Pirmą dalį galima išlaikyti tikrai, nes ten skaičiavimai, figūros. Tikrai įmanoma. Bet ką daryti su antra dalim ???? Iš kur išmokti, tas situacijas, kaip žinoti kaip pasielgti.... ten taip painu. Man mažoka laiko buvo. Vien perskaityti reikia laiko. Įstatymus galima išmokti ☺. Gal galit patarti ??? Eisiu vėl po mėnesio laikyti.Bijau... nes jaučiu vėl neišlaikysiu...Laukiu patarimų...gal galit pasakyt kur dar pasiskaityti...

O kai praktikuojiesi tai ten antros dalies nebuna?
Atsakyti
Va va, kur paspraktikuot su antra dalimi? As tai manau jei buciau atsakymu nepergalvojus ir nepakeitus gal buciau ir islaikius —1 ats pritruko. Bet situacijos tai nerealios, kiekvienas atvejis pagal situacija, ir kiekvienam kitaip atrodo....neidomi dalis
Atsakyti
QUOTE(triusyte1990 @ 2017 02 08, 11:37)
As irgi labai noreciau atsakymo, kaip pateikti papildomus dokumentus, nes vakar irgi gavau toki pati pranesima del issilavinima patvirtinancio dokumento pateikimo. Gal kartais i ta pati konkursa pateikem dokumentus  smile.gif

Gal ir tas pats konkursas smile.gif Atsakymą dėl papildomų dokumentų pateikimo gavau penktą dieną, čia jau atmetus savaitgalio dienas. Šeštą dieną atsiuntė dar vieną patikslinimą, kad reikalingas konkretus socialinių mokslų studijų srities ekonomikos krypties išsilavinimas smile.gif Tačiau pareigybės aprašyme pradinis reikalavimas dėl išsilavinimo buvo turėti ne žemesnį kaip aukštąjį universitetinį arba jam prilygintą išsilavinimą.......Tai gal iš karto reikėtų apie tai rašyti konkurso sąlygose, kad žmonės negaištų laiko. Žodžiu, geriau nesigilinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvas @ 2017 02 12, 17:18)

Testa sudarinejo zmogaus studiju centras. Teko buti ju seminare kaip tik klausiau del 2 dalies. Nes as irgi su ja pastrigau. Tai nieko negali rekomenduot kur pasimokyt. Mes kai pasiaiskinom tai pasirodo as per daug gilinausi. Reikejo paprasciau i viska ziuret.😄
Atsakyti