Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(kamuoliukė @ 2017 02 07, 21:22)
Labas vakaras,

siunčiau dokumentus dėl dalyvavimo konkurse. Dabar prašo papildomai pateikti diplomo kopiją, nors pradžioje tokio reikalavimo nebuvo. Sistemoje pridėti jau neleidžia. Gal žinote, kaip tai būtų galima padaryti? 4u.gif

As irgi labai noreciau atsakymo, kaip pateikti papildomus dokumentus, nes vakar irgi gavau toki pati pranesima del issilavinima patvirtinancio dokumento pateikimo. Gal kartais i ta pati konkursa pateikem dokumentus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(styga31 @ 2017 02 08, 10:20)
Gal kas turite perleisti prisijungima prie valstybestarnyba.com?
I AZ.
labai reik nors vienai dienelei, prisiminti ir pasikartoti.  ax.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  scenic.gif  scenic.gif

per valstybinis.com galite sms zinute vienai parai uzsisakyt testukus ;)
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukė @ 2017 02 07, 21:22)
Labas vakaras,

siunčiau dokumentus dėl dalyvavimo konkurse. Dabar prašo papildomai pateikti diplomo kopiją, nors pradžioje tokio reikalavimo nebuvo. Sistemoje pridėti jau neleidžia. Gal žinote, kaip tai būtų galima padaryti? 4u.gif

Sistemoj leidzia. Tik ne prie to konkretaus konkurso reikia prisegt, o savo paskyroj. Ten kur suvedet duomenis apie diploma yra funkcija prisegti dokumento kopija. Ten ir prisekit. Jie matys.
Atsakyti
QUOTE(MissL @ 2017 02 07, 20:08)
<p>Ji mokama?Ta sveikatos ministerija netoli VTD ?
</p>

Taip mokama, netoli paeiti reikia per suardyta Vilniaus gatve biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti savo patirtimi, gal kam pravers.

Bendrųjų gebėjimų testą išsilaikiau 2016 09 ir iki šiol buvau dvejuose konkursuose. Miestas mažas, pasirinkimo nėra per daug. Žodžiu. Nusivyliau.

VMI. Konkursas vyko labai sklandžiai, kaip priklauso. Klausimai sunkūs, bet viskas pasirodė taip kaip turi būti, įrašinėjamas pokalbis. Gale konkurso skelbiant rezultatus laimėjo moteris, kuri panašu, kad apie savo laimėjimą jau žinojo. Tai labai pasijautė, nes paskelbus rezultatus ji neparodė jokių emocijų ir jau turėjo su savimi įdarbinimui reikalingus dokumentus. Visi likusieji tą puikiai supratome, ne kvaili.

Teismas. Nesakysiu kurio miesto, nes tai ne esmė. Tiesiog labai žema kategorija B - 4. Susirinkus sutartą dieną ir valandą, atėjo gerbiamas teismo pirmininkas ir sukurpė kokią tai istoriją, kurios esmę buvo tokia - tos pareigybės mums jau nebereikia. Atsiprašome už nesklandumus. Likom šoke lengvam, nes konkursas net neįvyko, o žmonės vistiek buvo sukviesti. Vėliau per patikimus šaltinius sužinojau, kad buvo savas žmogutis ir jau dirbo tose pareigose. Tiesiog konkursas dėl akių. Net nesugebėjo sublefuot ir išsiuntė visus kandidatus namo.

Mano išvados: skaidrumo nėra. Nėra, kad kontroliuotų konkursų skaidrumą. VTD tik atrenka kandidatus, patikrina jų tinkamumą konkursui. O konkursą vykdo pati įstaiga. Kaip nori taip ir įvykdo. Dažniausiai jau yra kandidatas. Pasirodo, net į žemiausias kategorijas.

Nenusiminkit, jei nepraėjot. Ruoškitės ir bandykit. Gal ir pasiseks. Bet suvokit tą dalyką, kad čia švogerių kraštas ir jūs nebūtinai niekam tikę, jei nelaimėjot. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Merginos niekur VTĮ nematau ar nerandu apie konkursa įstaigoje info,jus man pasakykite jei pretenduoju i B lygį tai reiškia,kad komisija  atlaidžiau žiūri i konkursantus ir keliami mažesni reikalavimai?Ar visuose konkursuose būna 2 dalys ?Raštu ir tada pokalbis?Jei buna raštu,atviri klausimai ar testas?aciu uz ats.

Atsakyti

Babina

Nenusiminkit, jei nepraėjot. Ruoškitės ir bandykit. Gal ir pasiseks. Bet suvokit tą dalyką, kad čia švogerių kraštas ir jūs nebūtinai niekam tikę, jei nelaimėjot. 4u.gif 4u.gif
[/quote]

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pritariu taip pat iš savo patirties. Jau žino kas ir į kokias pareigas ir dar nepaskelbus konkurso biggrin.gif

Stebuklų šalis ta mūsų Lietuva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUTE69: 09 vasario 2017 - 18:51
QUOTE(Babina @ 2017 02 09, 11:19)
Noriu pasidalinti savo patirtimi, gal kam pravers.

Bendrųjų gebėjimų testą išsilaikiau 2016 09 ir iki šiol buvau dvejuose konkursuose. Miestas mažas, pasirinkimo nėra per daug. Žodžiu. Nusivyliau.

VMI. Konkursas vyko labai sklandžiai, kaip priklauso. Klausimai sunkūs, bet viskas pasirodė taip kaip turi būti, įrašinėjamas pokalbis. Gale konkurso skelbiant rezultatus laimėjo moteris, kuri panašu, kad apie savo laimėjimą jau žinojo. Tai labai pasijautė, nes paskelbus rezultatus ji neparodė jokių emocijų ir jau turėjo su savimi įdarbinimui reikalingus dokumentus. Visi likusieji tą puikiai supratome, ne kvaili.

Teismas. Nesakysiu kurio miesto, nes tai ne esmė. Tiesiog labai žema kategorija B - 4. Susirinkus sutartą dieną ir valandą, atėjo gerbiamas teismo pirmininkas ir sukurpė kokią tai istoriją, kurios esmę buvo tokia - tos pareigybės mums jau nebereikia. Atsiprašome už nesklandumus. Likom šoke lengvam, nes konkursas net neįvyko, o žmonės vistiek buvo sukviesti. Vėliau per patikimus šaltinius sužinojau, kad buvo savas žmogutis ir jau dirbo tose pareigose. Tiesiog konkursas dėl akių. Net nesugebėjo sublefuot ir išsiuntė visus kandidatus namo.

Mano išvados: skaidrumo nėra. Nėra, kad kontroliuotų konkursų skaidrumą. VTD tik atrenka kandidatus, patikrina jų tinkamumą konkursui. O konkursą vykdo pati įstaiga. Kaip nori taip ir įvykdo. Dažniausiai jau yra kandidatas. Pasirodo, net į žemiausias kategorijas.

Nenusiminkit, jei nepraėjot. Ruoškitės ir bandykit. Gal ir pasiseks. Bet suvokit tą dalyką, kad čia švogerių kraštas ir jūs nebūtinai niekam tikę, jei nelaimėjot.  4u.gif  4u.gif

Mažuose miestuose gal ir panaši situacija, kaip jūs aprašėte, bet didmiesčiuose toli gražu į pareigas su tokiomis žemomis kategorijomis ir dideliu darbo krūviu švogeriai nesiveržia ir surišti neina, dėl mažų atlyginimų.

Aš konkursą laimėjau iš antro karto. Pirmame konkurse likau antra, antrą kartą laimėjau.
Abu konkursai buvo skaidrūs, švogeriai nedalyvavo, nes iki kokios 12-13 kategorijos konkursai jų nedomina biggrin.gif
Atsakyti

Is kur moketis figuru sekas?Tamsus miskas man jos?Ar daug ju teste buna?

Atsakyti
QUOTE(MissL @ 2017 02 10, 12:27)
<p>Is kur moketis figuru sekas?Tamsus miskas man jos?Ar daug ju teste buna?
</p>

nemazai. berods 6 jei gerai pamenu
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2017 02 10, 14:38)
nemazai. berods 6 jei gerai pamenu

gal zinote kur galima jas pasispresti ?
Atsakyti
Tai kad testuose jos visai ne tokios kokias sprendi valstybestarnyba.com.
Man ir kosmosas jos, bet juokiuosi kad 20 atspejau biggrin.gif
Situaciju daug, bet ju nera net kur mokytis. Ten 50% atspeji 50% zinai arba ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti