Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(gamtos stebuklas @ 2016 08 30, 17:59)
apskrities VMI ar centrineje? jei centrineje- personalo vedejas labai megsta "nesabloninius" atsakymus(butinai paklaus apie trukumus ir privalumus, manau), neatsakinek bet kaip.bala uzdirbsi ;)

Kauno apskrities, net nezinau nuo ko pradet
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2016 08 30, 16:08)
Kauno apskrities, net nezinau nuo ko pradet

Nuo pareigybės aprašymo. Pagal jį atsirinkti teisės aktus ir juos žinoti. Pagrindinis mokesčių administravimo įstatymas, toliau priklausomai nuo pareigybės.
Atsakyti
O BGT gali laikyti kitu saliu rezidentai ar butina deklaruoti gyvenamaja vieta Lietuvoje? Radau info, kad privaloma Lietuvos pilietybe, o apie gyvenama vieta nieko nekalbama. Konkursuose taip pat?
Atsakyti
Laba,

už poros dienų eisiu laikyti BGT. Pirmą kartą pabandymui ėjau pavasarį, neišlaikiau dėl 1 vieno trūkstamo atsakymo teorijoje :( dabar paskelbė konkursą realiai į mano darbo vietą (dirbu pagal sutartį) ir reikia to nelemto testo, kad galėčiau dalyvauti.... Skaičiavimai ir sekos maždaug ok, įstatymus pasiskaičiau, bet man komą varo komunikacijos klausimai - ką darytum jeigu??? Aš gal vienaip elgčiausi, bet teisingas atsakymas gali būti visai kitas, kaip susigaudyti?? Pagal ką Jūs atsakot į tuos klausimus?
Nu ir tos analizavimo lentelės... Klausimai man kartais atrodo nekonkretūs... Variantas iš bandomojo testo - kur dirba mažiausiai ne šeimos narių? O lentelėje Nuolatiniai ir ne nuolatiniai darbuojai, kurie yra ne šeimos nariai? Tai čia abi grafas sumuoti ir tada išrinkti mažiausią atsakyma?
o tie teiginiai iš lentelių labai daug laiko atima analizavimui...

Patarkit, kaip užtikrinčiau galėčiau pasiruošti testui? Gal kas turi likurių dienų mokamoje versijoje? :)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2016 09 03, 23:36)
Laba,

už poros dienų eisiu laikyti BGT. Pirmą kartą pabandymui ėjau pavasarį, neišlaikiau dėl 1 vieno trūkstamo atsakymo teorijoje :( dabar paskelbė konkursą realiai į mano darbo vietą (dirbu pagal sutartį) ir reikia to nelemto testo, kad galėčiau dalyvauti.... Skaičiavimai ir sekos maždaug ok, įstatymus pasiskaičiau, bet man komą varo komunikacijos klausimai - ką darytum jeigu??? Aš gal vienaip elgčiausi, bet teisingas atsakymas gali būti visai kitas, kaip susigaudyti?? Pagal ką Jūs atsakot į tuos klausimus?
Nu ir tos analizavimo lentelės... Klausimai man kartais atrodo nekonkretūs... Variantas iš bandomojo testo - kur dirba mažiausiai ne šeimos narių? O lentelėje Nuolatiniai ir ne nuolatiniai darbuojai, kurie yra ne šeimos nariai? Tai čia abi grafas sumuoti ir tada išrinkti mažiausią atsakyma?
o tie teiginiai iš lentelių labai daug laiko atima analizavimui...

Patarkit, kaip užtikrinčiau galėčiau pasiruošti testui? Gal kas turi likurių dienų mokamoje versijoje? :)

4u.gif

Komunikacijos klausimuose teisingas atsakymas visada yra susijes su kreipimusi i tiesiogini vadova.
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2016 09 01, 19:41)
O BGT gali laikyti kitu saliu rezidentai ar butina deklaruoti gyvenamaja vieta Lietuvoje? Radau info, kad privaloma Lietuvos pilietybe, o apie gyvenama vieta nieko nekalbama. Konkursuose taip pat?

negi niekas nezinot? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2016 09 04, 20:44)
negi niekas nezinot?  verysad.gif

Deja nežinau, bet galite į VTD kreiptis, jie tikrai žinos.
Atsakyti
Kaip rengiatės eidami į konkursus? Dalykiškai ar šiek tiek laisviau ir patogiau? Ar apranga turi įtakos komisijos vertinimui?
(aišku aš nekalbu apie treningines kelnias ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2016 09 03, 23:36)
. Skaičiavimai ir sekos maždaug ok, į

is ko moketes? as bandziau teorija skaityt, skaiciuot pvz, bet man nesiseka, sito labiausiai bijau
QUOTE(Shantalė @ 2016 09 07, 14:53)
Kaip rengiatės eidami į konkursus? Dalykiškai ar šiek tiek laisviau ir patogiau? Ar apranga turi įtakos komisijos vertinimui?
(aišku aš nekalbu apie treningines kelnias ir pan.)

jeigu atsakysit 10 balu netures smile.gif, bet su sleikutem ar treningais kaip pati sakot neisit
as pati kai vasara ejau tai su lininem kelnem biggrin.gif
buvo paneliu su suknelem paprastom, neissaukianciom, bet ir nedalykinem
o dauguma tai stengias to dalykinio kodo laikytis
bet as nedaug kur buvus smile.gif

as irgi noriu testo, gal kas turi likuti ??
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 09 07, 15:28)
is ko moketes? as bandziau teorija skaityt, skaiciuot pvz, bet man nesiseka, sito labiausiai bijau

jeigu atsakysit 10 balu netures smile.gif, bet su sleikutem ar treningais kaip pati sakot neisit
as pati kai vasara ejau tai su lininem kelnem biggrin.gif
buvo paneliu su suknelem paprastom, neissaukianciom, bet ir nedalykinem
o dauguma tai stengias to dalykinio kodo laikytis
bet as nedaug kur buvus smile.gif
as irgi noriu testo, gal kas turi likuti ??

Nusipirkit testą ir išmoksite viska ;) ten sprendžiant maždaug kampą pagauni, be to yra ten visi pagrindiniai įstatymai sukelti vienoj vietoj tvarkingai patogiai.

Būna kas su džinsais eina, išvaizda gali lemti sėkmę jei kandidatai būtų daugmaž lygiaverčiai. Tad reiktų rengtis tvarkingai ne su džinsais, mini ar šleikutėm smile.gif
Atsakyti
http://www.valstybes...AQ#.V9DmoTXQj_g

is cia??
jei taip tai taip ir padarysiu, gal pavyks
man tas logikos teorijos skaitymas varo vėžį unsure.gif
Atsakyti
O jeigu laimėtojas atsisako eiti pareigas, tada iš naujo skelbia konkursą ar priima antrą daugiausia taškų surinkusį žmogų?
Atsakyti