Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(memele @ 2016 08 02, 15:57)
sveikos, kaip galeciau irodyti savo darbo staza, del pazymos ar pareigybiu nuoraso tureciau kreiptis kur dirbu ir prasyti,o as visai nenoriu informuoti savo vadovybe apie nora keisti darba 4u.gif
Ar bendras nuorasas istrauktas internete butu tinkamas?

Man uztekdavo pareiginiu ar darbo sutarties pasirasytos. Siuos dokumentus turetumete tureti, nes priimant jus i darba pasirasete ir gavote kopija.
Siaip pasiskambinkite i pretenduojama istaiga ir pasiteiraukite ar uztektu, nes mineti dokumentai isidarbinimo pradzia parodo, bet ne trukme (staza), jei vis dar dirbate tame darbe.
Atsakyti
o kur galima gauti tuos bendrųjų gebėjimo testus spręsti (nusipirkti) nerandu vtd?
pirma kartą kai laikiau, is interneto pamenu logikos sekas paspręndžiau, bet girdėjau kad dabar pasunkėjo, baigė maniškis galioti, reikia iš naujo
bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 08 04, 09:26)
o kur galima gauti tuos bendrųjų gebėjimo testus spręsti (nusipirkti) nerandu vtd?

Pirmoje temos žinutėje neradote nuorodų?
VTD, kiek man žinoma, niekada mokamų ir nebuvo. Bet yra Pavyzdinės bendrųjų gebėjimų testo užduotys.

Papildyta:
QUOTE(As ir Morka @ 2016 07 19, 12:22)
Kai išsiaiškinsiu - pasidalinsiu info

Gal jau sudalyvavote konkurse? Įdomu, kaip pasisekė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 08 05, 18:28)
Pirmoje temos žinutėje neradote nuorodų?
VTD, kiek man žinoma, niekada mokamų ir nebuvo. Bet yra Pavyzdinės bendrųjų gebėjimų testo užduotys.

atrodo, net parašymas turi ''toną''
neskaičiau pirmos temos žinutės
ačiū
Atsakyti
sveikos, gal kuri neseniai dalyvavo konkurse į teisėjo padėjėjo vietą Kauno apygardoje ar kur kitur? domina bet kokia informacija apie konkursą, kokio pobūdžio klausimai būna ir pan smile30x30.png 4u.png
Atsakyti
mergaites, apie pakaitinius valst.tarnautojus. tarkim jei as esu valstybes tarnautoja, bet perejus i pakaitinio vieta(tarkim persikraustau,ir skubiai reikia darbo, bet yra tik pakaitinio vieta, nes iseina pagrindinis mot.atostogu), ar prarandu kokias garantijas ir pan?ar verta taip persimest is karjeros tarnautojo i pakaitinio vieta?
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2016 08 17, 15:36)
mergaites, apie pakaitinius valst.tarnautojus. tarkim jei as esu valstybes tarnautoja, bet perejus i pakaitinio vieta(tarkim persikraustau,ir skubiai reikia darbo, bet yra tik pakaitinio vieta, nes iseina pagrindinis mot.atostogu), ar prarandu kokias garantijas ir pan?ar verta taip persimest is karjeros tarnautojo i pakaitinio vieta?

garantijos tai lieka tos pacios ir stazas eina, bet jus grizus tai mamai einat lauk. nebent zinot, kad veliau perkels.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2016 08 18, 06:51)
garantijos tai lieka tos pacios ir stazas eina, bet jus grizus tai mamai einat lauk. nebent zinot, kad veliau perkels.

nezinau ax.png bet tikiuosi per ta laika, gal kazkas kazkur... cool30x30.png

kaip tau sekasi?kazkaip daznai mes susitinkam sitoj Valstybes tarnyboj.. 4u.png
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2016 08 18, 15:30)
nezinau ax.png  bet tikiuosi per ta laika, gal kazkas kazkur... cool30x30.png

kaip tau sekasi?kazkaip daznai mes susitinkam sitoj Valstybes tarnyboj.. 4u.png

na rizika yra, tačiau jei nėra didelio pasirinkimo, tai gal verta.

man tai ok, ramiai ir patenkintai dirbu:) kolkas keisti nesiruošiu, nelabai pas mus mieste ir būtų kažkas geriau tiek atlyginimo klausimu tiek darbo vietos salygu. dabar tik artėja į pabaigą testo galiojimas, planuoju gal reiktų persilaikyti, be streso, žiniu atnaujinimui, maža kas gyvenime:)
Atsakyti
gal yra dalyvavusiu konkursuose Vilniaus m sav?ko klausia personalo atstovas- ar is Valstybes tarnybos ir pan istatymu, ar bendrai- kokie jusu pliusai ir pan? rolleyes.png
Atsakyti
pirma kart dalyvayusiu konkurse VMI , gal kas dalyvavot, kuo turecau daugiau pasidometi? aciu
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2016 08 30, 10:58)
pirma kart dalyvayusiu konkurse VMI , gal kas dalyvavot, kuo turecau daugiau pasidometi? aciu

apskrities VMI ar centrineje? jei centrineje- personalo vedejas labai megsta "nesabloninius" atsakymus(butinai paklaus apie trukumus ir privalumus, manau), neatsakinek bet kaip.bala uzdirbsi ;)
Atsakyti