QUOTE(snaiga @ 2016 07 05, 13:27)
Patarkit mergaitės kaip išmokti tą įstymų bazę, kurią reikia išmokti einant į pokalbį. Niu nesiseka man... jau du kartus dalyvavau pokalbiuose žodžiu į valstybės tarnybą ir vis tiek atsiranda klausimų, į kuriuos nebuvau įsigilinusi. Toks įspūdis, kad išlaikyti bendrųjų gebėjimų testą tikrai buvo juokų darbas, palyginus su tuo, kad neišlaikau egzaminavimo žodžiu pokalbiuose. Ir kai likus kelioms dienoms, atsiunčia kalną įstatymų, su kuriais turiu susipažinti, ir iš kurių man pateiks klausimus, tiesiog fiziškai nespėju perskaityti, jau nebekalbant apie tai kad dar reikia kažkaip sugebėti įsidėmėti... Pasipasakokite kaip ruošiatės pokalbiams iš įstatymų... Ar aš čia tik viena tokia nesugebanti nieko įsidėmėt... jau liūdna darosi
ir aš dabar ties tuo dirbu. Šiaip pastebėjau, kad dažnai pateikia praktinius pritaikymus, o jie buna įstatymų komentaruose. Aišku info tikrai daug, bet jei nori tai viskas imanoma. Juk kiti tikrai laimi konkursus ir be pažinčių ir be patirties. Turbut tik juodu darbu galima visa tai pasiekti
Papildyta:
QUOTE(Ellein @ 2016 07 07, 20:20)
Išmokti galima. Tik nenorekit per dvi savaitis isisavinti teisine informacija, na nebent sekmes atveju papultu kl butent is to ka pamenant. Tam reikia laiko... Kad info susiguletu, kartotis, gal net ne viena karta sudalyvauti i ta pozicija. Man taip pavyko, be jokiu pazinciu, savo ziniomis.
Gal galima paklausti: ar tu viska iš eiles skaitei ar maždaug atsirinkinėjai straipsnius?