Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(snaiga @ 2016 07 05, 13:27)
Patarkit mergaitės kaip išmokti tą įstymų bazę, kurią reikia išmokti einant į pokalbį. Niu nesiseka man... jau du kartus dalyvavau pokalbiuose žodžiu į valstybės tarnybą ir vis tiek atsiranda klausimų, į kuriuos nebuvau įsigilinusi. Toks įspūdis, kad išlaikyti bendrųjų gebėjimų testą tikrai buvo juokų darbas, palyginus su tuo, kad neišlaikau egzaminavimo žodžiu pokalbiuose. Ir kai likus kelioms dienoms, atsiunčia kalną įstatymų, su kuriais turiu susipažinti, ir iš kurių man pateiks klausimus, tiesiog fiziškai nespėju perskaityti, jau nebekalbant apie tai kad dar reikia kažkaip sugebėti įsidėmėti... Pasipasakokite kaip ruošiatės pokalbiams iš įstatymų... Ar aš čia tik viena tokia nesugebanti nieko įsidėmėt... jau liūdna darosi sad.gif

4u.gif ir aš dabar ties tuo dirbu. Šiaip pastebėjau, kad dažnai pateikia praktinius pritaikymus, o jie buna įstatymų komentaruose. Aišku info tikrai daug, bet jei nori tai viskas imanoma. Juk kiti tikrai laimi konkursus ir be pažinčių ir be patirties. Turbut tik juodu darbu galima visa tai pasiekti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ellein @ 2016 07 07, 20:20)
Išmokti galima.  Tik nenorekit per dvi savaitis isisavinti teisine informacija, na nebent sekmes atveju papultu kl butent is to ka pamenant. Tam reikia laiko... Kad info susiguletu, kartotis, gal net ne viena karta sudalyvauti i ta pozicija. Man taip pavyko, be jokiu pazinciu, savo ziniomis.

Gal galima paklausti: ar tu viska iš eiles skaitei ar maždaug atsirinkinėjai straipsnius?
Atsakyti

Papildyta:

Gal galima paklausti: ar tu viska iš eiles skaitei ar maždaug atsirinkinėjai straipsnius?
[/quote]

Atsirinkau medziaga pagal pareigybes aprasyma, svarbiausia. Perskaiciau tuos teises aktus, esme susikonspektavau arba pasizymejau.. Ir tada mokiausi. Dar nebuvo taip, kad smulkmenu klausinetu.
Atsakyti
Sveii. Gal kas neseniai buvo vadovavimo gebėjimų tikrinimo pokalbyje. Laia norėčiau info į a.ž.
[/quote]
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite dar ilgai galiojantį prisijungimą prie bendrų gebėjimų testo pigiau perleisti?
Papildyta:
QUOTE(Rasuteee @ 2016 05 13, 09:45)
Gal yra dirbanciu NZT prie ZUM? turiu pora klausimu smile.gif

Yra, klauskit.
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2016 07 12, 13:28)
Sveikos, gal kas turite dar ilgai galiojantį prisijungimą prie bendrų gebėjimų testo pigiau perleisti?
Papildyta:

Yra, klauskit.

kodel ten tiek daug konkursu vyksta?kaita didele ar kas?
Atsakyti
QUOTE(Dzordza123 @ 2016 07 07, 19:44)
Paaiškinkit man kada atsiunčiamas teisės aktų sąrašas. Nes gavau pranešimą apie konkurso datą, bet be sąrašo.  blush2.gif

Na aš dalyvavau tik du kartus. Sodra nieko neatsiuntė, o vmi atsiuntė iki konkurso datos likus kažkur savaitei ilgą sąrašą įstatymų. Gal tikrai ne visi siunčia? Net nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 07 12, 13:10)
kodel ten tiek daug konkursu vyksta?kaita didele ar kas?

Kur konkrečiai? Ta prasme kokiam mieste ar centrinėje įstaigoje ar teritoriniame skyriuje?
Jei teritoriniame skyriuje tai galiu pasakyti tik tiek, kad darbo daug, darbas atsakingas, krūvis ir spaudimas didelis algos kaip žinot ne stebuklai tai darbuotojai arba randa kažką geriau arba neištveria. Bet čia priklauso dar nuo žmogaus, aš asmeniškai ditbu ten jau 6 metus iš jų 2 dekrete. Ten dirbant reikia būti šaltų nervų, jei esi jautrus tai nėra ten ko eiti nes bus ašaros ir ašaros.
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors dirba ar dalyvavo VMI operatyviu patikrinimu konkurse? Koks ten darbas? Ar reikia savaitgaliais dirbti? ar darbas nuo 8-17val plius minus? Ar sunkus konkursas buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2016 07 12, 17:17)
Kur konkrečiai? Ta prasme kokiam mieste ar centrinėje įstaigoje ar teritoriniame skyriuje?
Jei teritoriniame skyriuje tai galiu pasakyti tik tiek, kad darbo daug, darbas atsakingas, krūvis ir spaudimas didelis algos kaip žinot ne stebuklai tai darbuotojai arba randa kažką geriau arba neištveria. Bet čia priklauso dar nuo žmogaus, aš asmeniškai ditbu ten jau 6 metus iš jų 2 dekrete. Ten dirbant reikia būti šaltų nervų, jei esi jautrus tai nėra ten ko eiti nes bus ašaros ir ašaros.

Labai idomi patirtis. Gal galit placiau, kodel reikalingi salti nervai? Maniau, kad ten darbas tiesiog su dokumentais, popieriais, kaip tik ramus atrode. Kokios pagrinde pareigos ir atsakomybes tenka sioje agenturoje? Man irgi keistai pasirode tiek daug konkursu ten.
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2016 07 13, 13:57)
Labai idomi patirtis. Gal galit placiau, kodel reikalingi salti nervai? Maniau, kad ten darbas tiesiog su dokumentais, popieriais, kaip tik ramus atrode. Kokios pagrinde pareigos ir atsakomybes tenka sioje agenturoje? Man irgi keistai pasirode tiek daug konkursu ten.

Pareigos priklauos ką konkrečiai laimėsi. Yra darbas su geodezija, darbas su žemės reforma (čia sunkiausia) ir visokie leidimų išdavimai, archyvas, buhalterija. Ramus tiktai ten darbas nėra. Interesantai eina pikti, skambučiai netyla, skundų ir prašymu daug, bylų taip pat daug. Vienam žmogui didelis krūvis, o kur dar aibė statistikos suvestinių lentelių ir šiaip kitų pavedimų. Na ten tikrai nėra ta vieta kur sėdi ir geri kavą. Šaltų nervų - nes interesantai pikti, valdžia spaudi, o laiko neužtenka viskam atlikti laiku. Bet čia didmesčiuose, mažesniuose mietseliuose beabejo viskas kitaip, viskas ramiau ten. Bet iš esmės darbas ten įdomus ir tikrai nemonotoniškas.
Atsakyti
sveikos 4u.gif sekas spresti beskaitydama ankstesnes temas jau rodos pramokau thumbup.gif dabar padekit susigaudyt su situacijomis. pvz. dabar kiek bespresciau bandomaji testa vtd svetaineje, ismeta klausima, ka darytumet, jei beskaitant pranesima zmonems, koksnors aktyvistas pradetu ji komentuot. manau, kad pasiulyciau jam uzirasyt klausimus ir atsakyciau jam i juos po pranesimo arba leisciau jam pasisakyt ir atsizvelgiant i tai keisciau pranesimo turini. bet neisirenku kuris biggrin.gif gal kas turit minciu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2016 07 14, 06:41)
sveikos  4u.gif sekas spresti beskaitydama ankstesnes temas jau rodos pramokau  thumbup.gif  dabar padekit susigaudyt su situacijomis. pvz. dabar kiek bespresciau bandomaji testa vtd svetaineje, ismeta klausima, ka darytumet, jei beskaitant pranesima zmonems, koksnors aktyvistas pradetu ji komentuot.  manau, kad pasiulyciau jam uzirasyt klausimus ir atsakyciau jam i juos po pranesimo arba leisciau jam pasisakyt ir atsizvelgiant i tai keisciau pranesimo turini. bet neisirenku kuris biggrin.gif gal kas turit minciu? blush2.gif

Aš rinkčiausi atsakymą, kad pasiūlyčiau jam užsirašyti klausimus ir atsakyčiau jam į juos po pranešimo ax.gif
Atsakyti