QUOTE(snaiga @ 2016 07 05, 14:27)
Patarkit mergaitės kaip išmokti tą įstymų bazę, kurią reikia išmokti einant į pokalbį. Niu nesiseka man... jau du kartus dalyvavau pokalbiuose žodžiu į valstybės tarnybą ir vis tiek atsiranda klausimų, į kuriuos nebuvau įsigilinusi. Toks įspūdis, kad išlaikyti bendrųjų gebėjimų testą tikrai buvo juokų darbas, palyginus su tuo, kad neišlaikau egzaminavimo žodžiu pokalbiuose. Ir kai likus kelioms dienoms, atsiunčia kalną įstatymų, su kuriais turiu susipažinti, ir iš kurių man pateiks klausimus, tiesiog fiziškai nespėju perskaityti, jau nebekalbant apie tai kad dar reikia kažkaip sugebėti įsidėmėti... Pasipasakokite kaip ruošiatės pokalbiams iš įstatymų... Ar aš čia tik viena tokia nesugebanti nieko įsidėmėt... jau liūdna darosi
Nepergyvenk, tikrai nesi viena tokia
. Dalyvavau tik viename pokalbyje, bet man to užteko, kad suprasčiau- neįmanoma, o gal net neverta. Tą kalną įstatymų turi ne tik įdėmiai perskaityti, bet ir mintinai išmokti, nes klausinėja smulkiai- sąvokos, funkcijos, principai, rūšys, ir ne daugmaž, o tiksliai pagal įstatymą
man tai pasirodė absurdiška, įvertinant kokias darbo sąlygas ir atlyginimą su visais nuskaitymais siūlo po to dirbant tą "svajonių darbą". (Bet cia tik apie SoDra, gal kitur kitaip).