Sveikos,
domina prisijungimas prie VGT per valstybestarnyba.com, gal kas galite pasidalinti už mažesnį negu oficialus mokestį ?
Sveikos merginos,
labai džiaugiuosi kurios laikėt Bendrųjų gebėjimų testus ir juos IŠLAIKĖT
man tai šūūdas, 4 kartus bandžiau ir niekaip neįveikiu, nesu nei kvaila nei ką ,bet niekaip neįkertu silogizmų, žodiniai uždaviniai kur pvz. gilė yra pusė kaštono, kankorėžis keturios gilės ir t.t. kai mokiausi mokykloje tokių nesąmonių nebuvo. Gal galit patarti kokią literatūrą pavartyti, visos kitos užduotys teste aiškios
man tai šūūdas, 4 kartus bandžiau ir niekaip neįveikiu, nesu nei kvaila nei ką ,bet niekaip neįkertu silogizmų, žodiniai uždaviniai kur pvz. gilė yra pusė kaštono, kankorėžis keturios gilės ir t.t. kai mokiausi mokykloje tokių nesąmonių nebuvo. Gal galit patarti kokią literatūrą pavartyti, visos kitos užduotys teste aiškios
QUOTE(moniaka @ 2016 06 17, 07:55)
Sveikos merginos,
Sveika, bus lengviau, jei ant lapelio pasirašysi, pvz :
1 gilė = 0,5 kaštono;
1 kankorėžis = 4 gilės ir t.t.
Taip greičiau suskaičiuosi, kai žodžius skaičiais užrašysi
Tik aišku reikia tempo, nes laikas tikrai labai ribotas galvojimams.
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 17, 09:16)
Sveika, bus lengviau, jei ant lapelio pasirašysi, pvz :
1 gilė = 0,5 kaštono;
1 gilė = 0,5 kaštono;
kaip ir suprantu, pasirašau, bandau skaičiuoti ir pasižiūriu į laikrodį, o ten paskutinės sekundės kapsi, jau tada atsakymą spaudžiu bele kokį :-D gal pataikysiu, bet bandymai buvo nevykę :-DDD
Šitų uždavinių sąlygos pakankamai painios, o laikas laaabai ribotas. na nieko bandysiu, gal koks "penkioliktas" kartas bus lemtingas, būsiu visu klausimus išmokusi :-DDD Užsispyrimo turiu, bet aišku, gerai būtų perprasti
Kas dar nelaikėte, SĖKMĖS
Sveikos,
Gal yra išslaikiusių Vadovavimo gebėjimus? kaip sekėsi?
Gal yra išslaikiusių Vadovavimo gebėjimus? kaip sekėsi?
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 15, 16:20)
Tai ar verta tada eiti į tokį konkursą, kuriame nėra apibrėžtumo ir ilgalaikių garantijų turėti darbą?
čia tik jūs pati galit sau atsakyti, ar verta. reikia žiūrėti, kur yra tas 'nuolatinis' žmogus, jei jis sergantis ar mama, esanti VPA, tai išties gali būti visaip, kad bet kuriuo momentu gali grįžti. iš kitos pusės, gerai dirbančių pakaitinių paprastai taip lengvai 'nepaleidžia', bent jau pas mus
Sveikos, kas bandėte laimę Sodroje,iš ko klausia? Žinau, skelbime parašyta, bet gal ką konkrečiau?
Letta26, kokiame mieste bandysite eit į Sodrą?
Jau buvau,seip nebuvo sunku, tik va pasiskaityti įstatymus reikėjo, nes testą davė kadangi ten pakaitinė,tai po savaitgalio žadėjo pranešti ar ką išsirinko arba kad nieko Tik šiandien tyluma
Papildyta:
Radviliškio, tik pati ne iš ten esu
Papildyta:
QUOTE(Juokutė @ 2016 06 23, 17:53)
Letta26, kokiame mieste bandysite eit į Sodrą?
QUOTE(Letta26 @ 2016 06 27, 14:12)
Jau buvau,seip nebuvo sunku, tik va pasiskaityti įstatymus reikėjo, nes testą davė kadangi ten pakaitinė,tai po savaitgalio žadėjo pranešti ar ką išsirinko arba kad nieko Tik šiandien tyluma
Papildyta:
Papildyta:
Šiaip iš karto po konkurso pasako rezultatus. Nebent daug pretendentų ir konkursas trunka kelias dienas, tada informacija apie rezultatus atsiunčiama el. paštu
laba diena, gal kas bandė laimę į nma? daug skelbimų pas juos paskutiniu metu