QUOTE(Megstu.Ramybę @ 2016 05 05, 18:17)
Rasuteee, aš dar tik dairausi darbo VT. Taip, tikrai susidaro įspūdis, kad labai skiriasi darbo salygos skirtinguose departamentuose, skyriuose.
Rasute, ir kitos merginos, nebūtinai iš savo asmeninės patirties, gal kas girdėjote iš aplinkinių, draugų, pažįstamų, į kurias pareigas patartumėte geriau nepretenduoti dėl milžiniškų krūvių?
Esu girdėjusi jau iš dviejų žmonių, kad Vilniuje verčiau neiti į teismo sekretoriaus pareigas dėl nenormaliai didelių krūvių, viršvalandžių (situacija panaši kaip ir minėjo Rasuteee).
Labai norėčiau kad ir kitos paminėtų "blogiausias" pareigas.
Papildyta:
PatiPatiAs, gal paminėtumėte sritį, kurioje dirbate? Nesinori nesėkmingai ir man kur nors įkliūti, patarkit...
Rasute, ir kitos merginos, nebūtinai iš savo asmeninės patirties, gal kas girdėjote iš aplinkinių, draugų, pažįstamų, į kurias pareigas patartumėte geriau nepretenduoti dėl milžiniškų krūvių?
Esu girdėjusi jau iš dviejų žmonių, kad Vilniuje verčiau neiti į teismo sekretoriaus pareigas dėl nenormaliai didelių krūvių, viršvalandžių (situacija panaši kaip ir minėjo Rasuteee).
Labai norėčiau kad ir kitos paminėtų "blogiausias" pareigas.
Papildyta:
PatiPatiAs, gal paminėtumėte sritį, kurioje dirbate? Nesinori nesėkmingai ir man kur nors įkliūti, patarkit...
neiti i ministerijos teisininkus. ten krūviai labai dideli.
beje, žinau intstituciją, kuri organizuoja švarų konkursą teisininkui. nėra jokio žmogaus, jokios protekcijos. tad jeigu ką domina - rašykit žinutę, nurodysiu instituciją.