Mazajam BARCA fanui! Naujas, originalus NIKE komplektukas 3-4 metu berniukui. - 30Eur, siuntimas mano saskaita
Gyvenu Prancuzijoje, bet nuo rugpjucio 20d. atostogausiu Lietuvoje, tik nuo tos dienos galeciau perduoti/persiusti preke
Parduodame tik 2 savaites nešiotus NIKE kedukus (su lipdukais) - 34 dydis. Spavos - pilka, žalia, salotinė - foto galiu atsiųsti elektroniniu paštu. Kaina 20 eurų.
I az.
I az.
mokykliniai bateliai gumuotu priekiu (UK3 arba 36 d.) - 5
Nauji mokykliniai juodi medžiaginiai bateliai-sportbačiai. Gali būti naudojami tiek kūno kultūros, šokio pamokoms salėje, tiek tiesiog persiaut klasėje rudeninius-žieminius batus. Lengvi, patogūs, lanksčiu padu. Pats modelis labai paprastas ir universalus, tinkamas tiek berniukams, tiek mergaitėms.
Dydis UK3 arba europietiškas 36.
Daugiau realių foto ČIA.
--
Vilnius
Daugiau šių ir kitų mūsų išaugtų drabužių bei batų nuotraukų ir aprašymų - ČIA.
Nauji mokykliniai juodi medžiaginiai bateliai-sportbačiai. Gali būti naudojami tiek kūno kultūros, šokio pamokoms salėje, tiek tiesiog persiaut klasėje rudeninius-žieminius batus. Lengvi, patogūs, lanksčiu padu. Pats modelis labai paprastas ir universalus, tinkamas tiek berniukams, tiek mergaitėms.
Dydis UK3 arba europietiškas 36.
Daugiau realių foto ČIA.
--
Vilnius
Sportbačiai, 33 dydis. Kaina 7
Nuostabus stilingi NEXT kedukai , 32 dydis (13 UK), vidpadis 20,5 cm. Lipukai tvirti. Kaunas, kitur siunciu 9,5 eur
Sportiniai FILA batukai su lipukais. Vidpadis 32 dydis (13 UK) 20,5 cm. lipukai tvirti, batukai lengvi ir patogus, tik priekiai pabalnoti. Aveti tik mano vaiko, yra deze. Kaunas, kitur siunciu 2,5 eur
Sportiniai FILA batukai su lipukais. Vidpadis 32 dydis (13 UK) 20,5 cm. lipukai tvirti, batukai lengvi ir patogus, tik priekiai pabalnoti. Aveti tik mano vaiko, yra deze. Kaunas, kitur siunciu 2,5 eur
NEBETURIU
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 08 04, 17:00)
mokykliniai bateliai gumuotu priekiu (UK3 arba 36 d.) - 5
--
Vilnius
--
Vilnius
Adidas originalus, 31 d., 19 cm viduj, deveti tik saleje ir pora kartu lauke. 9 eur
Adidas originalus, 32 d. , 20 cm viduj, deveti tik saleje per kuno kultura, 10 eur
Adidas originalus, 32 d. , 20 cm viduj, deveti tik saleje per kuno kultura, 10 eur
Parduodu tik kelionėje per atostogas užsidėtus treningus RALPH LAUREN Fleece Pull-On ir FULL ZIP FLEECE HOODIE dyd. 7T. dydį atitinka Tiks 7-8m. Dydį atitinka.Viduje - flysiukas plonas. Labai malonūs, patogūs dėvėjimui, gražiai atrodo. Būklė kaip naujų, vieną sykį tik išskalbti. Spalva - BOULDER GREY HEATHER. ( Pilka) Sudėtis: 87% cotton. 13% polyester. Nėra plačios, puikiai tinka ir lieknesniems berniukams. Matmenys kelnių: juosmuo 29 cm. yra gumytė ir raištukas, galima liemenį reguliuotis, visas ilgis 74 cm. ilgis nuo klyniuko 53 cm. Foto įkelsiu vėliau. Jų reali kaina yra vien kelnyčių 35 dol. o dra bliuzono atskirai 45 dol. Kaina už komplektuką 39 eur.
ralph lauren treningiukai pirkti cia
foto ant mano sūnelio
siunčiu
ralph lauren treningiukai pirkti cia
foto ant mano sūnelio
siunčiu