Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Arelija @ 2016 03 23, 12:18)
O Cocoon'ui jau panaikino -50% off'a? unsure.gif

panasu, kad taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 22, 15:14)
Turiu klausima. Kas pernai jau pranesiojot ir skalbet sitas bliuskutes, ar pasitrauke?  ax.gif 

Turiu ir si ir ta tamsiai melyna,ir balta,nu nei vienas nepasitrauke,bet skalbiau atsakingai taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2016 03 23, 11:18)
O Cocoon'ui jau panaikino -50% off'a? unsure.gif

Šiandien sugalvojau modistinę - stilistinę mįslę, kas azartiškos smile.gif

- Kuris dizaineris buvo kokono formos palto modelio pradininkas? (jei cituoti literatūrą, būtų taip: "mados pasauliui pristatė").

Jei ne visai į temą sorry, bet J. Crew kokonas tokis populiarus, tai gal visai faina bus smile.gif Jei baisiai OT, galima naują temą sukurti, bet nežinau, ar mados - stiliaus mįslės išsirutuliotų į tendenciją, tad bandau čia smile.gif 4u.gif

KVIEČIU ČIA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 23 kovo 2016 - 13:28
Rastafarinas, man irgi idomios tokios misles. Ne veltui perskaiciau dvi storas knygas apie mados istorija biggrin.gif

Einu i tavo nauja tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 03 23, 14:48)
Rastafarinas, man irgi idomios tokios misles. Ne veltui perskaiciau dvi storas knygas apie mados istorija  biggrin.gif

Einu i tavo nauja tema mirksiukas.gif

Jezus, tu žinosi tikrai biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
"Senovių": Bettina cami , seaside madras shirt - yr daugiau, bet reikia =i8r4t smile.gif

Šiaip fainos: patio pant n evergreen , midnight floral skirt 4 dydis , Striped short-sleeve V-neck sweater (rudos 6ito ka=kada nor4josi) smile.gif, silk drapey v-neck blouse , faini merino turtle'neckai'ai smile.gif

Off'as gal šnd vos mažesnis, bet rūbai kažkokie įdomūs. Mano akiai. Šito sijono mačius nebuvau. žėrintis sijonas, dar 6itas, gra=гы flutter mini skirt 12 dydis tik kad .

Atsakyti
https://www.jcrew.co...A...e&hash=row7 8 navy
Atsakyti
Merginos,priminkit joy sita labai didinta?
https://www.jcrew.co...B7187/B7187.jsp
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 22, 16:11)
o Jums tolygiai pasitrauke?

Netolygiai... Audinys nesitraukė, tik merinas, priekis labai trumpas liko. Susiradau ir apžiūrėjau iš naujo. Vaizdas nekoks, bet aš pati kalta - per neapsižiūrėjimą įdėjau į trumpą, bet ne švelnią, programą... Merinas tiesiog susivėlė, nemanau, kad dar nešiotinas bus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 03 23, 13:04)
Turiu ir si ir ta tamsiai melyna,ir balta,nu nei vienas nepasitrauke,bet skalbiau atsakingai taip sakant biggrin.gif

aciu labai uz info!

QUOTE(Buckiukas @ 2016 03 23, 17:29)
Netolygiai... Audinys nesitraukė, tik merinas, priekis labai trumpas liko. Susiradau ir apžiūrėjau iš naujo. Vaizdas nekoks, bet aš pati kalta - per neapsižiūrėjimą įdėjau į trumpą, bet ne švelnią, programą... Merinas tiesiog susivėlė, nemanau, kad dar nešiotinas bus...  unsure.gif

aciu! na taip, cia jau ne tik kad susitrauke, bet susigadino unsure.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 23, 15:49)
Off'as gal šnd vos mažesnis, bet rūbai kažkokie įdomūs. Mano akiai. Šito sijono mačius nebuvau. žėrintis sijonas

zerintis sijonas jau senokai sale, ir visi dydziai, kiek pastebejau. nepopuliarus kazkodel, neisperka visai. Gal del to kad trumpokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2016 03 23, 17:29)
Netolygiai... Audinys nesitraukė, tik merinas, priekis labai trumpas liko. Susiradau ir apžiūrėjau iš naujo. Vaizdas nekoks, bet aš pati kalta - per neapsižiūrėjimą įdėjau į trumpą, bet ne švelnią, programą... Merinas tiesiog susivėlė, nemanau, kad dar nešiotinas bus...  unsure.gif

Oi, kaip gaila verysad.gif

Skalbiau svelnia programa, nesusitrauke nei kiek. Smagus rubelis, nusipirkciau dar koki XXS, jei butu smile.gif
Atsakyti
Labai fainas tas megztinis/palaidinė, turiu savo dydžio ir smagu, kad toks laisvas. Laukiu atostogų wub.gif
Atsakyti