Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Ilka* @ 2016 03 21, 14:00)
Aš už jį buvau mokėjusi 70 dol, kai dar kursas nebuvo toks žiaurus, ir tai ta vertė tokia ant ribos. Man tas paltas tiesiog nepasirodė fainas, bet kiekvienam savo smile.gif

Tai čia seni laikai schmoll.gif Sezono įkaršty J.Crew tokios kainos buvo, kad labiau apsimokėjo pirkti naujos kolekcijos paltą iš Baltman už beveik 300 eur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 03 21, 08:35)
90$ cia dar didele kaina? Kazkaip vyrisku niekada neziurejau, tai nelabai isivaizduoju uz kiek galima nupirkti  g.gif

Man atrodo, gera kaina
Atsakyti
[quote=-_erinija_-,2016 03 21, 09:22]
Nera baisiai platus. Blauzda apie 37, ugis 170mano. Pamatuot galesiu kiek iki uo zemes bato aukstis.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausima. Kas pernai jau pranesiojot ir skalbet sitas bliuskutes, ar pasitrauke? ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 22, 15:14)
Turiu klausima. Kas pernai jau pranesiojot ir skalbet sitas bliuskutes, ar pasitrauke?  ax.gif 

Man stipriai susitraukė, bet pagalvojau, kad neatsargiai įdėjau skalbt į skalbimo mašiną... Reikėjo rankomis...
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 22, 16:14)
Turiu klausima. Kas pernai jau pranesiojot ir skalbet sitas bliuskutes, ar pasitrauke?  ax.gif 

Nori sutraukti/ sumazinti mirksiukas.gif Man atrodo pasitrauktu, tik klausimas, ar vienodai susitrauktu skirtingu audiniu dalys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 03 22, 15:57)
Nori sutraukti/ sumazinti  mirksiukas.gif Man atrodo pasitrauktu, tik klausimas, ar vienodai susitrauktu skirtingu audiniu dalys  g.gif

Aha, mintis skaitai biggrin.gif Tai vat del to ir idomu, kokia patirtis pas kitas ax.gif

QUOTE(Buckiukas @ 2016 03 22, 15:41)
Man stipriai susitraukė, bet pagalvojau, kad neatsargiai įdėjau skalbt į skalbimo mašiną... Reikėjo rankomis...

aciu uz info. man kaip tik ir reikia, kad pasitrauktu ax.gif bet geriau tik is plocio biggrin.gif o Jums tolygiai pasitrauke?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 22, 16:11)
Aha, mintis skaitai  biggrin.gif Tai vat del to ir idomu, kokia patirtis pas kitas  ax.gif
aciu uz info. man kaip tik ir reikia, kad pasitrauktu  ax.gif bet geriau tik is plocio  biggrin.gif  o Jums tolygiai pasitrauke?

Sveiki, kiek skalbiau (40 laipsniu) man nesusitrauke, i dziovykle nedejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 22, 16:11)
aciu uz info. man kaip tik ir reikia, kad pasitrauktu  ax.gif bet geriau tik is plocio  biggrin.gif  o Jums tolygiai pasitrauke?

Pamenu, kad labai nusiminiau, nes sutrumpėjo - ir taip nebuvo per ilgas... Reiktų pažiūrėt, jei rasiu nepadėtą labai giliai, kaip vasarinį rūbą, apžiūrėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2016 03 22, 17:37)
Sveiki, kiek skalbiau (40 laipsniu) man nesusitrauke, i dziovykle nedejau 4u.gif

dekui 4u.gif

QUOTE(Buckiukas @ 2016 03 22, 18:02)
Pamenu, kad labai nusiminiau, nes sutrumpėjo - ir taip nebuvo per ilgas... Reiktų pažiūrėt, jei rasiu nepadėtą labai giliai, kaip vasarinį rūbą, apžiūrėsiu.

na va as to ir bijau, kad i ploti nepasitrauks, o ilgi susitrauks, tada is vis bus doh.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
petite 2 raudonas ir 0 juodas https://www.jcrew.co...0...&hash=row12

Jei kas pamatytumėt raudoną 10 regular arba tall 8 - nu šaukit man garsiai - labai jo noriu!!!

suknelė 6 ir 12 dydžiai https://www.jcrew.co...p;bmUID=lcpKuVX

kelnės 00, 2 ir 8 dydžiai https://www.jcrew.co...0...e&hash=row2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 23 kovo 2016 - 11:04
O Cocoon'ui jau panaikino -50% off'a? unsure.gif
Atsakyti