Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Ilka* @ 2016 03 21, 00:28)
Priklauso, priklauso smile.gif Man visada reikia didesnio dydžio, kad neskėstų per pečius.
Turėjau tokį užsakius, buvo stipriai mažintas, bet čia buvo prieš porą metų.

Labai labai gražus vyriškas paltas yra šitas, nėra ko lyginti kokybės smile.gif  Tokiam dalykui aš linkusi daugiau išleisti, nes vyrai neperka daug paltų ir tą patų nešioja metų metus. https://www.jcrew.co...p;bmUID=k0wxAlf

toki rimtesni turi, pernai pirkom City , o dabar reikia trumpesnio kasdien i darba. Baisu kazkaip, kur reiks det, jeigu netiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2016 03 20, 22:43)
O kiek kašmyro vilnos šitam palte? Maniškis jcrew nešioja kiekvieną dieną, o turi kitą- kašmyro, bet ne jcrew- tai jau išeigai užsideda , kai su manim kur eina  biggrin.gif

5 proc biggrin.gif ir 95 proc vilnos, sintetikos nėra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitro @ 2016 03 20, 22:58)
toki rimtesni turi, pernai pirkom City , o dabar reikia trumpesnio kasdien i darba. Baisu kazkaip, kur reiks det, jeigu netiks  g.gif

Tada jūsų vietoj palaukčiau didesnės nuolaidos ax.gif Vis tiek šiam sezonui nebespėtų ateiti.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 03 21, 01:41)
5 proc biggrin.gif ir 95 proc vilnos, sintetikos nėra smile.gif
Papildyta:
Tada jūsų vietoj palaukčiau didesnės nuolaidos  ax.gif  Vis tiek šiam sezonui nebespėtų ateiti.

90$ cia dar didele kaina? Kazkaip vyrisku niekada neziurejau, tai nelabai isivaizduoju uz kiek galima nupirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 03 21, 08:35)
90$ cia dar didele kaina? Kazkaip vyrisku niekada neziurejau, tai nelabai isivaizduoju uz kiek galima nupirkti  g.gif

90$ jau nebloga kaina
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 03 19, 00:56)
Erinija batukai  thumbup.gif  aulas nera labai platus? kiek pas Tave blauzda placiausioje vietoje ?
162 cm ugiui tiktu jie ar aulas per ilgas butu ?  smile.gif  smile.gif

Nera baisiai platus. Blauzda apie 37, ugis 170mano. Pamatuot galesiu kiek iki uo zemes bato aukstis.

QUOTE(melynake28 @ 2016 03 20, 22:36)
Labai graziai batukai atrodo  wub.gif o suknele gal AT?

Taip AT ax.gif
Atsakyti
A pilde snd? Kazkaip nieko nematau..
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 03 21, 12:15)
A pilde snd? Kazkaip nieko nematau..

Neva tai papildė, vos keliais vnt., nuo 986 iki 992... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 03 21, 09:35)
90$ cia dar didele kaina? Kazkaip vyrisku niekada neziurejau, tai nelabai isivaizduoju uz kiek galima nupirkti  g.gif

Čia labai gera kaina - aš kokį gruodį vyriškus platus žiūrėjau, kainos buvo nuo 250$.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 03 21, 14:55)
Čia labai gera kaina - aš kokį gruodį vyriškus platus žiūrėjau, kainos buvo nuo 250$.

taip ir as manau, reikis rizikuot jauciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 03 21, 08:35)

Aš už jį buvau mokėjusi 70 dol, kai dar kursas nebuvo toks žiaurus, ir tai ta vertė tokia ant ribos. Man tas paltas tiesiog nepasirodė fainas, bet kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 03 21, 10:22)
Nera baisiai platus. Blauzda apie 37, ugis 170mano. Pamatuot galesiu  kiek iki uo zemes bato aukstis.
Taip AT ax.gif

Graziai atrodo suknute 4u.gif as tik pilka turiu,bet dar taip ir nepranesiojau,nes turiu xs tall dydi galvoju ,gal didesnes noreciau,o pas jus koks dydis?
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2016 03 21, 13:08)
Graziai atrodo suknute 4u.gif as tik pilka turiu,bet dar taip ir nepranesiojau,nes turiu xs tall dydi galvoju ,gal didesnes noreciau,o pas jus koks dydis?

Mano M dydzio. Faina, butu -dar imciau kt spalva smile.gif
Atsakyti