Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Pasirodysiu su ankstesnių metų coconu (0 dydis, nešioju 0-2 jcrew), galėtų būti gal daugiau oversizinis, bet kai nesu aukšta ir smulki, tai gali "link žemės traukti":

Papildyta:
Kirisama, man ant jūsų paltukas gražiai atrodo, nėra oversizinis, bet jei be storo megztuko, tai jaučiu dar visai kitaip atrodytų. Jei jaučiatės gerai, tai tikrai galit nešioti jį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 19 kovo 2016 - 22:04
Bet tai kaip skiriasi ilgiai dabartinio cocoono ir ankstesniu metu...
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2016 03 19, 23:04)
12 nuotraukoj ne jcrew suknelė?:
http://www.delfi.lt/...-212944:6596520
Papildyta:
Vitro, rankovės tikrai per ilgos, o ir pats ilgokas, manau jums tikrai P dydžio reikėtų ir man atrodo gražiau jis atrodytų "bekrūtėms" smile.gif

nieko nepadarysi, ir krutiningos nori cocoon'u biggrin.gif Man apskritai Jcrew rubai visi skirti bekrutems.. Arba tiesiog dabar tokia mada.. Gal kada ir krutine ateis i mada lotuliukas.gif Gal dar biskiuka sumazes, nes siuo metu maitinu blush2.gif
O siu metu kokonai isvis ilgesni, nei buve anksciau.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitro: 19 kovo 2016 - 21:55
QUOTE(Dideja @ 2016 03 19, 22:46)
Bet tai kaip skiriasi ilgiai dabartinio cocoono ir ankstesniu metu...

Va va ir as ta ziuriu..., ir ilgesni man labiau patinka
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2016 03 19, 21:26)
Kirisama, man ant jūsų paltukas gražiai atrodo,  nėra oversizinis, bet jei be storo megztuko, tai jaučiu dar visai kitaip atrodytų. Jei jaučiatės gerai, tai tikrai galit nešioti jį.

drinks_cheers.gif man irgi graziai 4u.gif Vitro irgi graziai, tik tos rankoves man atrodo per ilgos, ypac ten kur rankos kisenese blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 19 kovo 2016 - 21:58
QUOTE(enura @ 2016 03 19, 22:41)
sito tai dar gerai rankoves, didesnio dydzio butu tikrai per ilgos  4u.gif

O dydis P10 mazdaug atitiktu R8 g.gif tik trumpesnis pats paltukas ir rankoves butu, ar neteisingai galvoju?
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 03 19, 21:48)
nieko nepadarysi, ir krutiningos nori cocoon'u  biggrin.gif  Man apskritai Jcrew rubai visi skirti bekrutems.. Arba tiesiog dabar tokia mada.. Gal kada ir krutine ateis i mada  lotuliukas.gif  Gal dar biskiuka sumazes, nes siuo metu maitinu  blush2.gif
O siu metu kokonai isvis ilgesni, nei buve anksciau..  rolleyes.gif

Pabandykit pagaudyti P arba nuneškit pas siuvėją ir patrumpinkit rankoves, tikrai vaizdas bus kitas.
Beje, mačiau kurią dieną Laisvės alėja einančią su pilku wool melton coat. Labai gražiai atrodė ir aš tokio noriu smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 19 kovo 2016 - 22:17
QUOTE(Vitro @ 2016 03 19, 22:58)
O dydis P10 mazdaug atitiktu R8 g.gif  tik trumpesnis pats paltukas ir rankoves butu, ar neteisingai galvoju?

O koks jusų ūgis? Orentuočiaus pagal jus, nes manau, kad man 8 dyd reiktų? Tik spalvos ryškesnės,jei pavyks pagauti.
Atsakyti
Pasimeciau del kokono...
Su 170/92-75-95 koks dydis tinkamiausias?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 03 19, 22:16)

Lyn, jus mačiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2016 03 19, 23:25)
Lyn, jus mačiau? ax.gif

Kur kada?
Atsakyti