Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(weja @ 2016 03 18, 13:17)
Mamukai prasau patarimo  help.gif , draugei su 112 cm. krutines apimtim kokio dydzio cocona imti 12 ar 14??  4u.gif

Ziurekit i ju dydziu lentele salia paltuko-man atitiko. smile.gif

Vitro, graziai paltukas drinks_cheers.gif O jau spalva kokia pasaka wub.gif Kai nepagavau jokio-griebiau savo dydzio geltona... Kazi kazu kaip cia bus cool.gif

Salikas super thumbup.gif Noriu tamsaus dar... Kiek seku gera savaite-nebuvo ar neuztaikiau schmoll.gif
Gaila Lyn nemaciau foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 18 kovo 2016 - 16:30
QUOTE(regal @ 2016 03 18, 15:55)
O gal galit pamatuoti, kiek cm yra blauzdos plotis mazdaug puse sprindzio nuo aulo viršaus.
Ačiū

Aulo virsus apjuosus 39, puse sprindzio zemiau 38, ciurna--31,5. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 03 18, 17:30)
Salikas super thumbup.gif  Noriu tamsaus dar... Kiek seku gera savaite-nebuvo ar neuztaikiau schmoll.gif

jo, aš tamsų pardaviau, šviesų pasilikau, o dabar vėl jau atgal tamsaus noriu
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 03 18, 16:36)
Batukai tikrai labai faini. Kirisama, tikrai odiniai  smile.gif  Dydi sakyciau atitinka,- nesioju 8- toki ir turiu- gal ir 7,5 tiktu, nors peda tikrai komfortiskai bate, aulas saikingai platus- ir prie sijono ir prie suknios ir prie dzinsu  thumbup.gif  Spalva KINDLING  4u.gif dar ir juodu laukiu  blush2.gif  lotuliukas.gif
Galejau ir MAJESTY uzsimest aisku del vaizdo- bet taip batais dziaugiaus, kad is galvos isejo  doh.gif  biggrin.gif

Ir aš vakar pasiėmiau juodus Field boots. Labai gražūs, kokybiški, bet su savo 22,5 cm pėda plaukiu 6.5 US dydyje. Net frotinį paduką įsidėjau, vis tiek dideli verysad.gif
Mano manymu, jie gerokai didinti.
Jei pamatysite 5.5 US pardavime, garsiai šaukite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 03 18, 19:08)

Jei pamatytumet dar kad ideda saliku as ir norečiai ,smile.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites, gal kuri turite šias balerinas, kaip dydis?
https://factory.jcre...lor_name=saddle
pagal atsiliepimus sunku nuspręsti, vienos rašo, kad pusę dydžio imti mažesnes, kitos, kad pusę dydžio didesnes. Prašau patarimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 03 18, 18:08)

Isduokit paslapti, kaip jus tuos salikus nesiojat, ta prasme risat? g.gif biggrin.gif Jei apsivynioju aplink kakla ir priekyje galai, tai juos nebent einant su ranka laikyt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 03 18, 21:54)
Isduokit paslapti, kaip jus tuos salikus nesiojat, ta prasme risatg.gif  biggrin.gif Jei apsivynioju aplink kakla ir priekyje galai, tai juos nebent einant su ranka laikyt.  doh.gif

nežinau, nesusimąsčiau, užsirišu bele kaip, apsimuturiuoju, bet dabar aš RL rišaus, šio nebandžiau
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 03 18, 13:22)
As pamaciau.  thumbup.gif
Ta raudona superine spalva, labai graziai atrodo.  wub.gif
Lyn, koks pas jus rankoviu ilgis? Gavau as irgi toki pati pilka regular, ir pasirode rankoves potrumpes. Dabar ir pas jus atkreipiau demesi.  rolleyes.gif 
Pamatavau savo geltonaji to pacio dydzio, tai geltonas 60cm rankove, pilkas tik 59.  g.gif
Va kazkaip ir truksta to centimetro.  doh.gif

Pilko 8r rankoves vidinis ilgis 45, isorinis 59
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 03 18, 21:43)
Pilko 8r rankoves vidinis ilgis 45, isorinis 59

Aciu. 4u.gif Reiskia pilka medziaga taupo. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydrutė @ 2016 03 18, 19:28)
sveikos, mergaites, gal kuri turite šias balerinas, kaip dydis?
https://factory.jcre...lor_name=saddle
pagal atsiliepimus sunku nuspręsti, vienos rašo, kad pusę dydžio imti mažesnes, kitos, kad pusę dydžio didesnes. Prašau patarimo  smile.gif

Turėjau šviesias - į didesnę pusę. Bet buvau pirkus pernai ar užpernai, gal kažkas pasikeitė.

O šalikas gerai rišasi va taip biggrin.gif galus kišu iš apačios, o priekinę dalį timpteliu į priekį smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 03 18, 22:54)
Isduokit paslapti, kaip jus tuos salikus nesiojat, ta prasme risatg.gif  biggrin.gif Jei apsivynioju aplink kakla ir priekyje galai, tai juos nebent einant su ranka laikyt.  doh.gif

as tai tik taip ir risuosi rolleyes.gif Dazniausiai dabar visur begte, tai neturiu kada galvot imantriu budu. Gal kas dar parodys, kaip su juo elgtis. bet as juo labai dziaugiuosi, nes man svarbiausias aprangos dalis salikas - siltumo prasme. Be saliko iskart liga gaunu doh.gif
Atsakyti