Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(enura @ 2016 03 18, 15:17)
Vitro nemaciau...
Erinija, batai  wub.gif Kiek supratau is kitu komentaru i didesne puse siek tiek jie? Ir kaip Tavo spalva vadinasi? Man tai juodu reiktu, bet zinot vis tiek noriu  biggrin.gif  4u.gif

Viena ikeliu, paliksiu iki rytojaus biggrin.gif Ryt pasiimsiu pilka cocoon'a, ziuresim kaip tas atrodys g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitro: 18 kovo 2016 - 14:08
aciu biggrin.gif 4u.gif Gerai atrodo thumbup.gif o spalva avietine ar cia man tik taip atrodo ?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 18, 16:08)
aciu  biggrin.gif  4u.gif Gerai atrodo  thumbup.gif o spalva avietine ar cia man tik taip atrodo ?

ne, spalva nuotraukose kitokia atrodo. realiai ji tokia skaudziai raudona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 03 18, 12:54)
Erinija, o kokio dydzio batukus emet? Ar atitinka dydi? Tikrai odiniai?  blush2.gif

QUOTE(enura @ 2016 03 18, 13:17)
Vitro nemaciau...
Erinija, batai  wub.gif Kiek supratau is kitu komentaru i didesne puse siek tiek jie? Ir kaip Tavo spalva vadinasi? Man tai juodu reiktu, bet zinot vis tiek noriu  biggrin.gif  4u.gif

Batukai tikrai labai faini. Kirisama, tikrai odiniai smile.gif Dydi sakyciau atitinka,- nesioju 8- toki ir turiu- gal ir 7,5 tiktu, nors peda tikrai komfortiskai bate, aulas saikingai platus- ir prie sijono ir prie suknios ir prie dzinsu thumbup.gif Spalva KINDLING 4u.gif dar ir juodu laukiu blush2.gif lotuliukas.gif
Galejau ir MAJESTY uzsimest aisku del vaizdo- bet taip batais dziaugiaus, kad is galvos isejo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 18 kovo 2016 - 14:40
QUOTE(Vitro @ 2016 03 18, 15:33)
ne, spalva nuotraukose kitokia atrodo. realiai ji tokia skaudziai raudona  biggrin.gif

na raudoną spalvą tai visiškai keičia fotoaparatas, aš factory raudoną buckle stengiuos nuforkint, niekaip, visai kita spalva gaunas
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 03 18, 13:24)
Įkeliu šaliko realią foto, nors čia temoje buvo jau, bet susilaukiau prašmų pafotkint, tad keliu čia

wub.gif Fainas, gaila nepagavau sviesaus..

QUOTE(Vitro @ 2016 03 18, 14:33)
ne, spalva nuotraukose kitokia atrodo. realiai ji tokia skaudziai raudona  biggrin.gif

Nu jau nu, spalva nereali- tik as ja deciausi sviesiam fone- prie sviesiu dzinsu, marskinuku.. Na bent taip zadu nesiot ax.gif Tada labai skaniai ji ziurisi wink.gif
Atsakyti
Labai gerai tie batai žiūrisi wub.gif Aš tai graužiuosi, kad iš vienos SM narės neperėmiau skaičiukų už batus, kai siūlė, o dar tokia gera kaina...

Ne į temą, bet perskaičiau komentarą apie plastinę chirurgiją: "operuokis pas ką nori, iš vaflio torto nepadarysi" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 03 18, 16:48)
wub.gif  Fainas, gaila nepagavau sviesaus..
Nu jau nu, spalva nereali- tik as ja deciausi sviesiam fone- prie sviesiu dzinsu, marskinuku.. Na bent taip zadu nesiot  ax.gif Tada labai skaniai ji ziurisi wink.gif

as tikrai nesakau, kad negrazi, tik foto tikrai i avietine panasi, o realiai tikrai raudona, skaisciai, skaudziai (ne blogaja prasme man tokie epitetai i galva ateina) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 03 18, 15:48)
wub.gif  Fainas, gaila nepagavau sviesaus..

nemoku fotkint, realybėj dar geriau atrodo wub.gif

naujas atradimas tokios vilnos šalikai, nes ir RL gavau tokį storą, kaip aš taip visą gyvenimą pirkdavau kašmyrinius-atceit dėl šiltumo, viskas daugiau jokio kašmyro, nebent vasarai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 03 18, 14:57)
Labai gerai tie batai žiūrisi  wub.gif  Aš tai graužiuosi, kad iš vienos SM narės neperėmiau skaičiukų už batus, kai siūlė, o dar tokia gera kaina...

Ne į temą, bet perskaičiau komentarą apie plastinę chirurgiją: "operuokis pas ką nori, iš vaflio torto nepadarysi" thumbup.gif

Yra db 9 dydis smile.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lc8aQbX

QUOTE(Vitro @ 2016 03 18, 14:58)
as tikrai nesakau, kad negrazi, tik foto tikrai i avietine panasi, o realiai tikrai raudona, skaisciai, skaudziai (ne blogaja prasme man tokie epitetai i galva ateina) thumbup.gif

Tai ir pasilik drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2016 03 18, 15:04)
nemoku fotkint, realybėj dar geriau atrodo wub.gif

naujas atradimas tokios vilnos šalikai, nes ir RL gavau tokį storą, kaip aš taip visą gyvenimą pirkdavau kašmyrinius-atceit dėl šiltumo, viskas daugiau jokio kašmyro, nebent vasarai tongue.gif

Kazin dar imeta ju?
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 03 18, 16:08)
Yra db 9 dydis smile.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lc8aQbX
Tai ir pasilik  drinks_cheers.gif

Kazin dar imeta ju?

tai ir pasilieku būtinai, turiu atliekamą, žinok, nežinau-nestebiu, vieną sykį buvo
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 03 18, 14:36)
Batukai tikrai labai faini. Kirisama, tikrai odiniai  smile.gif  Dydi sakyciau atitinka,- nesioju 8- toki ir turiu- gal ir 7,5 tiktu, nors peda tikrai komfortiskai bate, aulas saikingai platus- ir prie sijono ir prie suknios ir prie dzinsu  thumbup.gif  Spalva KINDLING  4u.gif dar ir juodu laukiu  blush2.gif  lotuliukas.gif
Galejau ir MAJESTY uzsimest aisku del vaizdo- bet taip batais dziaugiaus, kad is galvos isejo  doh.gif  biggrin.gif
O gal galit pamatuoti, kiek cm yra blauzdos plotis mazdaug puse sprindzio nuo aulo viršaus.
Ačiū
Atsakyti