Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(mimsy @ 2016 02 26, 15:23)
O tas megztukas rozinis v kaklu super  wub.gif labai grazi spalva ir kaina nebloga gaunasi dabar, gal pasiimt, bet komentaruose raso, kad veliasi labai  unsure.gif

Kaina labai gera, o dėl vėlimo - pagal sudėtį turėtų būti analogiškas megztukui su kupranugariu (su kuriuo dabar ir sėdžiu biggrin.gif ). Jis veliasi, bet tokiais didokais burbulais ties šonais, kurie labai gražiai nusiskuta tiesiog skutimosi peiliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 02 26, 16:52)
Kaip vienintelio palto, as turbut jo irgi nepirkciau. Bet kai dalino po 36$, tai kokiu idomesniu spalvu visai gerai turet spalvingesniems deriniams.  rolleyes.gif

kur as buvau kai buvo po 36 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 02 26, 14:55)
kur as buvau kai buvo po 36  doh.gif

Db kaina irgi labai gera. Po 36 dar sunkiau pagauti buvo

Man tai jis fainas- kai su masina visur -labai einamas ir patogus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 02 26, 16:13)
Negalejau siandien kabet prie kompo  biggrin.gif , gal buvo LADY DAY COAT 4R dydis?

Aš lyg mačiau navy 4 dydzio..
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 26, 15:34)

Ir Lady coat buvo olive R6
biggrin.gif 

Gaila neuzmaciau, Olive spalva kažkodėl pigiau įmeta, o man ji labai nebloga atrodo
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2016 02 26, 16:18)

Gaila neuzmaciau, Olive spalva kažkodėl pigiau įmeta, o man ji labai nebloga atrodo

Labai grazi.. Dar pigiai imeta Bright Purple.. Labai noreciau tos.. ax.gif
Atsakyti
Dar man dėl tu Lady Coat klausimų kyla- o gal kas turite Regular bent kokį dydį ir rankovės ilgį nuo peties galėtumėte pamatuoti? Būčiau labai dėkinga, nes Regular dažniau įmeta, pastebėjau, papigiai, ir spalvų įvairovė didesnė, Tall sudėtingiau ką pagauti.
Dar dalinuosi tuo, ką pati radau, gal kam pravers, tik čia jau labai coliukiškas dydis: http://www.sydneysfa...-petite-vs.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juorita: 26 vasario 2016 - 16:07
QUOTE(Juorita @ 2016 02 26, 15:56)
Dar man dėl tu Lady Coat klausimų kyla- o gal kas turite Regular bent kokį dydį ir rankovės ilgį nuo peties galėtumėte pamatuoti? Būčiau labai dėkinga, nes Regular dažniau įmeta, pastebėjau, papigiai, ir spalvų įvairovė didesnė, Tall sudėtingiau ką pagauti.
Dar dalinuosi tuo, ką pati radau, gal kam pravers, tik čia jau labai coliukiškas dydis: http://www.sydneysfa...-petite-vs.html

http://www.supermama...?...&p=69855368
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2016 02 26, 15:23)
Tikriausiai busiu labai nepopuliari, bet tas paltas man visai nesimpatiskas ir toks atgyvenes modelis, grinai asociacijos kaip tas dedule is nuorodos foto.. Negi as viena jo netykau ir negaudau?  biggrin.gif Tik neuzpulkit  biggrin.gif  4u.gif

ne viena, ne viena biggrin.gif bet man apskritai Crew paltai per daug nuobodūs. Tokie strigę laike. Nors žinoma, kas klasiką megsta, tai toms, matyt, gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 02 26, 18:09)
ne viena, ne viena biggrin.gif bet man apskritai Crew paltai per daug nuobodūs. Tokie strigę laike. Nors žinoma, kas klasiką megsta, tai toms, matyt, gražu smile.gif

Teisybes yra mirksiukas.gif Jcrew paltai labai klasikiniai, damiski. Jeigu rubu modeliai labai pasikeite per pastaruosius metus, tai paltams lyg naujos mados negalioja. Modeliai kartojasi, tik kazkokias detales pakeicia. Ir dauguma tokie pagal figura, iliemenuoti. Arba bent jau tie, kurie iperkami ir patenka i sale.

Bet spalvos yra nerealios wub.gif Ir kokybe superine ir sudetis gera, tai paperka ax.gif Laisvalaikiui as dazniausiai renkuosi striukes, o i darba, iseigai tik jcrew paltus ax.gif Kitokiu dabar ir neturiu lyg g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2016 02 26, 17:29)

Ačiū 4u.gif pati klausus, bet pamiršus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 02 26, 19:09)
Teisybes yra mirksiukas.gif Jcrew paltai labai klasikiniai, damiski. Jeigu rubu modeliai labai pasikeite per pastaruosius metus, tai paltams lyg naujos mados negalioja. Modeliai kartojasi, tik kazkokias detales pakeicia. Ir dauguma tokie pagal figura, iliemenuoti. Arba bent jau tie, kurie iperkami ir patenka i sale.

Bet spalvos yra nerealios wub.gif Ir kokybe superine ir sudetis gera, tai paperka ax.gif Laisvalaikiui as dazniausiai renkuosi striukes, o i darba, iseigai tik jcrew paltus ax.gif Kitokiu dabar ir neturiu lyg  g.gif biggrin.gif

as gavusi majesty peacoat noriu dabar lady day coat ir cocoon coat biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 02 26, 19:53)
as gavusi majesty peacoat noriu dabar lady day coat  ir cocoon coat  biggrin.gif  wub.gif

Nu ar patiko majesty..? cool.gif
Atsakyti