Įkraunama...
Įkraunama...

JAV

QUOTE(muminukas @ 2016 03 04, 16:37)
4u.gif ačiū
wacko.gif kai LT normalu kiaurus metus su vienais flipflopais išvaikščioti, aišku, kam tie žieminiai, rudeniniai ir kedai  doh.gif wacko.gif

tai vat.... drinks_cheers.gif kremus ishpakavau ish dezuciu, vitaminus ir t.t. kam ten bereikalingo galvos skausmo po to....
Atsakyti
Sveikos,už kelių dienų skrendam į JAV ir toks klausimas kilo-kaip dėl vaistų (angliukas,mezym,ibumeyinas,antibiotikai) ar neprisikabins prie jų radus lagamine? Kitas klausimas-kiek +- galime užtrukti oro uoste (JFK) kol pereisime visas patikras? Aš turiu vizą, tai ne pirmą kartą valstijose, draugas su Esta pirmą kartą. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ajstootia @ 2016 03 06, 04:14)
Sveikos,už kelių dienų skrendam į JAV ir toks klausimas kilo-kaip dėl vaistų (angliukas,mezym,ibumeyinas,antibiotikai) ar neprisikabins prie jų radus lagamine? Kitas klausimas-kiek +- galime užtrukti oro uoste (JFK) kol pereisime visas patikras? Aš turiu vizą, tai ne pirmą kartą valstijose, draugas su Esta pirmą kartą. Ačiū.

jei receptiniai kokie, patarciau receptus turet (del visa ko), o shiaip nemanau, kad prisikabins ishvis.... 4u.gif geros keliones! 4u.gif
Atsakyti
[quote=Rashkyte,2016 03 06, 19:07]
jei receptiniai kokie, patarciau receptus turet (del visa ko), o shiaip nemanau, kad prisikabins ishvis.... 4u.gif geros keliones! 4u.gif
[/quote

Hmm,na ten antibiotikai,kuriem aisku reikejo recepto,bet as jo jau senai neturiu,o jie tam,kad jeigu prasidėtu visokie pusles uzdegimai ir t.t. i ka esu linkusi.. Na reiks pagalvot kaip cia daryti. g.gif
Atsakyti
[quote=ajstootia,2016 03 06, 14:41]
[quote=Rashkyte,2016 03 06, 19:07]
[/quote

Hmm,na ten antibiotikai,kuriem aisku reikejo recepto,bet as jo jau senai neturiu,o jie tam,kad jeigu prasidėtu visokie pusles uzdegimai ir t.t. i ka esu linkusi.. Na reiks pagalvot kaip cia daryti. g.gif
[/quote]
as nesakau kad 100% kabinsis... bet gal kopija galite gauti? shiaip, del shventos ramybes.....
Atsakyti
QUOTE(ajstootia @ 2016 03 06, 21:41)

as kai pirma karta skridau veziausi ir receptus ne tik antibiotikams, bet ir visiems vaistams, kuriuos veziausi... buvo kazkokia baime... dabar nebesivezu...bet butinai vezkites vaistus su dezutemis ir su visomis insrukcijomis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 07 kovo 2016 - 09:13
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 07, 10:13)
as kai pirma karta skridau veziausi ir receptus ne tik antibiotikams, bet ir visiems vaistams, kuriuos veziausi... buvo kazkokia baime... dabar nebesivezu...bet butinai vezkites vaistus  su dezutemis ir su  visomis insrukcijomis...

Ačiū AJIRA, vaistai dežutėse su visomis instrukcijomis. Kaip suprantu blogiausia kas gali atsitikti - tai juos atimti?
Atsakyti
QUOTE(ajstootia @ 2016 03 07, 12:22)
Ačiū AJIRA, vaistai dežutėse su visomis instrukcijomis. Kaip suprantu blogiausia kas gali atsitikti - tai juos atimti?

visada vezuosi vaistu viems gyvenimo atvejams smile.gif bet niekada neuzkliuvo, nors lagaminus tikrino nekarta, rasdavau rasteli... zodziu viskas bus gerai ir jums
Atsakyti
Su vaistais, jei tai kiekis skirtas kelionei, o ne puse lagamino tai tikrai nebus jokiu bedu ir niekas nesikabines... antibam ir panasiai receptu nereikia. Cia daugiau susirupinti reiketu jei didesnius kiekius kazkokiu antidepresantu, pain killers, siaip laai rimtu kazkokiu vaistu ir panasiai vezates ir ypac tu, kurie JAV nera legalizuoti - tada recepta butina tureti. Nes gali ne tik atimti, bet ir daugiau bedu buti.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2016 03 07, 19:34)
Su vaistais, jei tai kiekis skirtas kelionei, o ne puse lagamino tai tikrai nebus jokiu bedu ir niekas nesikabines... antibam ir panasiai receptu nereikia. Cia daugiau susirupinti reiketu jei didesnius kiekius kazkokiu antidepresantu, pain killers, siaip laai rimtu kazkokiu vaistu ir panasiai vezates ir ypac tu, kurie JAV nera legalizuoti - tada recepta butina tureti. Nes gali ne tik atimti, bet ir daugiau bedu buti.

Neee, vaistai tik asmeniniam naudojimui (po lapelį), ibumetinas, angliukai, mezymas, nuo slogos, gerklės, ir antibiotikai. Manau viskas bus ok, bet ačiū, kad nuraminote!

Atsakyti
Mano dukra rugpjūtį nori važiuoti į Havasupai Falls. Gal kas nors ten buvote? Prieš kiek laiko reikia rezervuotis norint aplankyti krioklius? Ar tai sunki kelionė, jeigu eiti pėsčiomis? Ar geriau nuskristi su sraigtasparniu?
Atsakyti
QUOTE(astab @ 2016 03 08, 21:27)
Mano dukra rugpjūtį nori važiuoti į Havasupai Falls. Gal kas nors ten buvote? Prieš kiek laiko reikia rezervuotis norint aplankyti krioklius? Ar tai sunki kelionė, jeigu eiti pėsčiomis? Ar geriau nuskristi su sraigtasparniu?

Na galiu pasakyti, kad rezervacija šiuo metu- misija neįmanoma. Pati buvau suplanavus šį tašką mūsų kelionės maršrute, rezervuoti bandžiau nuo pat tos dienos (vasario 1) kai atsidarė rezervacijos. Žinojau tiksliai laiką, nes prieš tai buvau skambinus į havasu ir gavau iš jų informaciją.
Tad kiekvieną dieną, bent po 200 kartų, skirtingu laiku bandžiau prisiskambinti, bet...arba užimta, arba nekelia arba auto atsakiklis. Po dviejų savaičių pagaliau priskambinti pavyko, bet gavau atsakymą, kad rezervacijai vietų nėra ir galimi variantai tik nuo lapkričio mėnesio.
Taigi....manau, kad havasupai politika yra atiduoti beveik visas vietas, turus organizuojančioms, kompanijoms, nes jie datų pasiūlos turi sočiai. Tik bėda, kad vienam žmogui (3 dienom) šis malonumas kainuoja 900 dol.
Dabar dėl sraigtasparnio: jis kelia/leidžia tik tam tikromis savaitės dienomis nuo maždaug 10 val iki 13 val ir pirmenybė teikiama genties nariams. Tad formuojama yra gyva eilė, laukti gali, bet....Kaina apie 85 dol.
Jeigu jūsų dukra labai ištverminga, gali bandyti nueiti ir grižti tą pačią dieną, tai siūlau rizikuot. Maža ką, gal bus atšaukta rezervacija ir jai leist likti kempinge. Gal, kaip vienai nariai pavyko, niekas netikrins ir pasiėmus day pass galės ten pernakvot. Mes su vaikais rizikuoti nedrįsom, būtumėm vieni, tai gal.
Man pačiai visa 23 dienų kelionės maršrutą reikėjo perstumdyt per kelias dienas, dėl to, kad deja nepavyko įgyvendinti savo svajonės sad.gif Tai aišku kainavo papildomai, nes per tą laiką pabrango viešbučiai, na bet...
Dar yra išeitis skambinti kiekvieną dieną ir tikėtis, kad rezervaciją kas nors bus atšaukęs. Man jau ūpo nebėra to daryt.
Atsakyti