jūra
roko ar popso koncertas
Popso
Kojų nagai raudoni ar tamsiai mėlyni?
Kojų nagai raudoni ar tamsiai mėlyni?
bet kokie iš šių, o kadangi tamsesnius pastaruoju metu turiu, tai tada dabar raudonus jau imu
įprastinės mums nuo gimimo bulvės ar tos saldžiosios raudonos, kur išpopuliarėjo pastaruoju metu
įprastinės mums nuo gimimo bulvės ar tos saldžiosios raudonos, kur išpopuliarėjo pastaruoju metu
Tos senosios.
Spurgos 2 didelės ar indelis mažų spurgyčių?
Spurgos 2 didelės ar indelis mažų spurgyčių?
indelis mažų nuodėmėlių
diiidelės ar tik su liudininkais vestuvės?
diiidelės ar tik su liudininkais vestuvės?
Tik su liudininkais.
Kanelė ar tartaletė?
Kanelė ar tartaletė?
kanelė
skystas ar kapsulėse skalbiklis?
skystas ar kapsulėse skalbiklis?
Skystas
Rugsėjo mėn.ar balandžio mėn?
Rugsėjo mėn.ar balandžio mėn?
balandžio
pirmadienis ar ketvirtadienis
pirmadienis ar ketvirtadienis
Ketvirtadienis
Krikštyti vaikus ar ne?
Krikštyti vaikus ar ne?
ne
(sutapo mintys, aš kitoje temoje irgi apie panašų dalyką klausiu, dar nematydama šio klausimo )
švęsti gimtadienius nemažame būryje draugų, giminių tik kas 5 metus nuo sakykime 50 metų amžiaus: 50/55/60/65 ir t.t. ar visgi kasmet
(sutapo mintys, aš kitoje temoje irgi apie panašų dalyką klausiu, dar nematydama šio klausimo )
švęsti gimtadienius nemažame būryje draugų, giminių tik kas 5 metus nuo sakykime 50 metų amžiaus: 50/55/60/65 ir t.t. ar visgi kasmet
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 07:19)
panašėjam
Iš viso nešvęsčiau, bet jei iš duoto pasirinkimo, kas 5 m.
Lašiša ar upėtskis?