Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(Sunreja @ 2016 04 15, 18:58)
Kai pasipurto ir soka i ora - taip, tai popkorninimas, is dziaugsmo taip daro, na o burzgimas, tai jau sekso norejimas  biggrin.gif

Manasis ūch koks dabar pavasarį įsiaudrinęs lotuliukas.gif
Papildyta:
O ar drąsūs jūsų kiauliukai? Mano toks kažkoks bailys ax.gif Nors jie ir bailūs padarai, vis tiek manau kiekvienas skirtingo charakterio. Mano ankstesnis, vaikystės augintinis daaaaaug drąsesnis buvo.
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 04 18, 09:43)
ne palaidą schmoll.gif gabaliuką skirtą graužikams

Pas mane vienam narve stai tokia druska - http://www.kika.lt/s...rchparam=druska, kitam tokia - http://www.kika.lt/s...rchparam=druska

Abi pakabintos salia gertuviu, laizo kuo puikiausiai.

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 04 18, 10:13)
Manasis ūch koks dabar pavasarį įsiaudrinęs  lotuliukas.gif
Papildyta:
O ar drąsūs jūsų kiauliukai?  Mano toks kažkoks bailys  ax.gif Nors jie ir bailūs padarai, vis tiek manau kiekvienas skirtingo charakterio. Mano ankstesnis, vaikystės augintinis daaaaaug drąsesnis buvo.

Mano asmenine patirtis rodo, jog kiauliuku drasa priklauso nuo to, kaip jus su juo bendrausit, kaip daznai bendrausit, kaip daznai imsit ant ranku ir pan. Viskas priklauso tik nuo jusu ir jusu kantrybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 04 15, 19:58)
Siaip tai druska yra kabinama, o ne dedama i narva... Jus palaida ja perkat?  blink.gif

As siuo metu palaida nupirkus. Tik ne ta kur zmoniu parduotuveje, o gyvunams skirta, yra tokiom storom tabletukemis (kaip 2 euru moneta). Visa dezute (apie 20vnt) kainavo kiek pas mus viena pakabinama. Imetu i lekstute su maisteliu ir laizo (iskyrus mano saldziaja porele, nes jie megejai sedete leksteja, tad ir pridirba ant druskos daznai)
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 04 18, 09:13)
Manasis ūch koks dabar pavasarį įsiaudrinęs  lotuliukas.gif
Papildyta:
O ar drąsūs jūsų kiauliukai?  Mano toks kažkoks bailys  ax.gif Nors jie ir bailūs padarai, vis tiek manau kiekvienas skirtingo charakterio. Mano ankstesnis, vaikystės augintinis daaaaaug drąsesnis buvo.

Maniškiai biškį bailiai, kai tiesiu ranką į narvą juos išimti, bėga slėptis. Šiandien glostydama Angliuką radau šašą ant šono, gal susipešė g.gif Neturiu patirties kiaulyčių auginime, bet kartais susidaro įspūdis, kad Sausainis bando parodyt Angliukui, kas bosas
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 04 18, 09:49)
Pas mane vienam narve stai tokia druska - http://www.kika.lt/s...rchparam=druska, kitam tokia - http://www.kika.lt/s...rchparam=druska

Abi pakabintos salia gertuviu, laizo kuo puikiausiai.
Mano asmenine patirtis rodo, jog kiauliuku drasa priklauso nuo to, kaip jus su juo bendrausit, kaip daznai bendrausit, kaip daznai imsit ant ranku ir pan. Viskas priklauso tik nuo jusu ir jusu kantrybes  smile.gif

Va tą antrą druską žiurkėnams man ir parvežė neapsižiūrėjęs vyras, tai reiškia galiu duoti smile.gif nes ankstesnė buvo specialiai kiaulytėms, kaip ir anksčiau klausiau, nežinojau ar nesiskiria tie mineralai smile.gif
Kad nežinau, pradžioj kai pratinau ir kai jau apsiprato su vieta, atrodė drąsesnis. Dabar kažkoks baikštus palikęs, labiausiai slėptis patinka, ant manęs irgi nebeužmiega, labai retai, reikės matyt jam labai daug laiko skirti, nori jis to ar ne, nes kai pratinau nuolat imdavau ant rankųsmile.gif O dabar kažko ne visada jam patinka laisvėj pabūt smile.gif
Atsakyti
Sveikatos kiauliukam, kad greiciau pasveiktu 4u.gif
Maniske drasuole, ant ranku but megsta. Bet ant zemes nemegeja lakstyt smile.gif vis mastau apie antra, kad sitai liksmiau butu, bet... yra pas mus toks zaislas pliusinis didelis, su tokia kaip sterble. Tai jinai ilenda i vidu ir kaip pasiunta ten ardytis, tampo visus krastus, nu nemoku nupasakot to vaizdo, ar ji ten zaidzia ar kovoja nesuprantu, atrodo, kaip kovine jk, net vaikas issigando pamates biggrin.gif tai va ir baisu, kad drauge parnesus nepamatyciau tokio pat vaizdelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 04 18, 12:43)
Maniškiai biškį bailiai, kai tiesiu ranką į narvą juos išimti, bėga slėptis. Šiandien glostydama Angliuką radau šašą ant šono, gal susipešė g.gif Neturiu patirties kiaulyčių auginime, bet kartais susidaro įspūdis, kad Sausainis bando parodyt Angliukui, kas bosas

Atsargiai.. Šašiukas- nebūtinai kovos žymė.. galimi variantai- vitaminų trūkumas- sužeidimas- grybelis.. Atidžiau apžūrėkit.. o jei dar il kokia pleiskanėlė matosi- gali būti grybelio pradžia.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 04 18, 20:37)
Atsargiai.. Šašiukas- nebūtinai kovos žymė.. galimi variantai- vitaminų trūkumas- sužeidimas- grybelis.. Atidžiau apžūrėkit.. o jei dar il kokia pleiskanėlė matosi- gali būti grybelio pradžia.

Na, šašiukas toks nemažas ir vakar jo nebuvo, ar taip greit galėtų atsirasti g.gif Reikės stebėti, kas ten žino, veterinarinėj galėjo kokia zaraza apsikrėst doh.gif Dar kartą apžiūrėsiu. Dabr išvis nebėr to šašo

Jie pešasi doh.gif Pasidėjau Angliuką ant krūtinės, šėriau, užsilipo Sausainis šalia nu ir davai peštis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 18 balandžio 2016 - 21:33
pas mus tokia druskytė
user posted image

dėl drąsumo, tai labai skiriasi patys kiauliukai. Pas mus buvo patinėlis Džordžas, tai jis mėgdavo išleistas apeit visus kambarius, pažiūrėt, kas ką veikia. Roxana tik už narvo užeina ir rėkia , kad baisu, toli nuėjau doh.gif Džordžas ir lauke po gardelį lakstydavo, o mergina slėpdavosi kur namukį. Ant rankų abu labai jaukūs.
gaila kad Džodžiukas jau senokai mus palikęs verysad.gif labai fainas kiaulius buvo
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 04 19, 08:21)
pas mus tokia druskytė
user posted image
dėl drąsumo, tai labai skiriasi patys kiauliukai. Pas mus buvo patinėlis Džordžas, tai jis mėgdavo išleistas apeit visus kambarius, pažiūrėt, kas ką veikia. Roxana tik už narvo užeina ir rėkia , kad baisu, toli nuėjau doh.gif Džordžas ir lauke po gardelį lakstydavo, o mergina slėpdavosi kur namukį. Ant rankų abu labai jaukūs.
gaila kad Džodžiukas jau senokai mus palikęs verysad.gif labai fainas kiaulius buvo

Labai panasu cia i kreida grauzikams, o ne i druska g.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2016 04 19, 10:31)
Labai panasu cia i kreida grauzikams, o ne i druska  g.gif

Ups doh.gif tiksliai čia sumakaliavau blush2.gif
Atsakyti
sveiki,esu naujoke kiauliuku auginime...noriu paklausti ar kiauliukai keicia kaili? isigijom kaip sake menesio kiauliuka,buvo grazus verpetuotas ilgo plauko...dabar kazkaip apmazejo plauku nebera toks ''kudlotas'' doh.gif ar gali buti kad keiciasi kailiukas? ar kas negerai? aciu jei atsakysite
Atsakyti