Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 04 03, 22:16)
O čia mano kompanija biggrin.gif

jetus kaip man gražu, kai gyvūnai draugauja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 04 03, 23:16)

jau kiauliai kokie wub.gif ypač rudasis wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2016 03 30, 22:56)
kaip jums mano ūsai,dabar madinga biggrin.gif

Man dar vis sunku priprasti, kad pas jus jau ne Limpopo blush2.gif Kaip šio kiauliuko vardas? rolleyes.gif
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 04 03, 23:16)
Koks fainuolis wub.gif Turbūt dažnai šukuojat?

user posted image

Juodukas man labai Šaškę priminė... kažin dar kas iš šio forumo prisimenat mano pirmąją kiaulytę g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2016 04 09, 14:48)
Man dar vis sunku priprasti, kad pas jus jau ne Limpopo  blush2.gif Kaip šio kiauliuko vardas?  rolleyes.gif

Ek Limpopėlis, baltukas vardu Romsis, baltanosiukė-Fyfutė,žinoma Adrija -Limpopo žmonelė ir draugeliai Persis su Uosiu smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2016 04 09, 20:55)
Ek Limpopėlis, baltukas vardu Romsis, baltanosiukė-Fyfutė,žinoma Adrija -Limpopo žmonelė ir draugeliai Persis su Uosiu  smile.gif
user posted image
user posted image

olialia, kiek kailiniuotų kiauliukų bigsmile.gif
Atsakyti
linete33
pas jus jau viso trys? thumbup.gif
draugeliai Persis su Uosiu turbūt ne visam laikui? g.gif
ir kaip bernai nesipeša dėl panelės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2016 04 10, 16:58)
linete33
pas jus jau viso trys?  thumbup.gif
draugeliai Persis su Uosiu  turbūt ne visam laikui?  g.gif
ir kaip bernai nesipeša dėl panelės?  bigsmile.gif

o buvo taip,liko Adrija našle, labai liūdėjo,norėjau texeliukės, čia Fyfutė atsirado, o kai pamačiau Lepūnelyje Romsio foto,ai nesusilaikiau biggrin.gif čia mes visi pas Persį su Uosiu svečiuose smile.gif Nesipeša bernai, o vat mergos susimuša dėl Romsio dėmesio ir dar pačiam Fyfutė duoda į kailį biggrin.gif
Atsakyti
Išsitraukiau šįvakar kiauliukus iš narvo pasidžiaugt ir pastebėjau, kad Angliukui kažkas negerai su priekine koja verysad.gif Su kita koja remiasi, o ta lyg bejėgė, neištiesia jis jos, dėl ko taip galėtų būti? g.gif Rytoj pas veterinarą eisim verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 11 balandžio 2016 - 21:25
Na ką, buvom pas veterinarą. Angliuko priekinė koja per sulenkimą visa ištinusi trigubai, sakė nieko neįmanoma užčiuopti, negali pasakyti ar lūžę, reikėtų rentgeną daryti, todėl reikėtų kiauliuką užmigdyti, vet sakė, kad kiaulytės blogai perneša anesteziją, gali ir neatsibusti, o jei atsibus, kiaulytė turės virškinimo problemų verysad.gif Suleido nuskausminamųjų, reikės vėl pasirodyt po 3 dienų. Gal kas turėjote patirties su kiaulyčių migdymų, gal galite patarti kaip pasielgti? Labai liūdna, kad taip nutiko, tikiuosi, jis pasveiks. Dabar laikau atskirai, katino bokse
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 04 12, 19:27)
Na ką, buvom pas veterinarą. Angliuko priekinė koja per sulenkimą visa ištinusi trigubai, sakė nieko neįmanoma užčiuopti, negali pasakyti ar lūžę, reikėtų rentgeną daryti, todėl reikėtų kiauliuką užmigdyti, vet sakė, kad kiaulytės blogai perneša anesteziją, gali ir neatsibusti, o jei atsibus, kiaulytė turės virškinimo problemų verysad.gif Suleido nuskausminamųjų, reikės vėl pasirodyt po 3 dienų. Gal kas turėjote patirties su kiaulyčių migdymų, gal galite patarti kaip pasielgti? Labai liūdna, kad taip nutiko, tikiuosi, jis pasveiks. Dabar laikau atskirai, katino bokse

Nežinau, kur gyvenat- bet patarčiau susirasti kitą veterinorių- jei didesniame mieste. Tikrai primigdo JK. Ir rentgeną padaro. Limpopo oho kiek primigdymų atlaikė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 04 12, 18:36)
Nežinau, kur gyvenat- bet patarčiau susirasti kitą veterinorių- jei didesniame mieste. Tikrai primigdo JK. Ir rentgeną padaro. Limpopo oho kiek primigdymų atlaikė.   4u.gif

Dėkui 4u.gif Aš Airijoje. Čia gerą veterinarą rasti tas pats, kaip adatą šieno kupetoj doh.gif Įtariu, kur mažiukas galėjo susižeist, mes į narva jiems pastatėm tokią kaip pašiūrė, padaryta iš sujungtų medžio šakų, ji lankstosi visaip, jiems buvo kaip namukas, kur pasislėpt, įtariu, Angliukas besiduodamas atsitrenkė gal verysad.gif
Galėjo susižeisti į šitą daiktą? http://www.zooplus.i...s_stairs/227643
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 12 balandžio 2016 - 19:00
QUOTE(vilkra @ 2016 04 12, 18:36)
Nežinau, kur gyvenat- bet patarčiau susirasti kitą veterinorių- jei didesniame mieste. Tikrai primigdo JK. Ir rentgeną padaro. Limpopo oho kiek primigdymų atlaikė.  4u.gif

oi atlaikė ir Limpopo ne vieną, ir paršiukas Ciucikas tris viena po kitos atlaikė.
Atsakyti