Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 03 19, 15:56)
Čia manieji, katinui paršeliai kažkaip dzin, bet jei liktų su jais vienas, manau, nukneckytų biggrin.gif
user posted image

Paėmus ant ranku, noriu pabučiuot į nosį, Angliukas nesitraukia, o Sausainis traukiasi, dar pastebėjau, kai glostau per galvytę, jis staigiai kilsteli nosį į viršų, lyg norėtų mano ranką numest lotuliukas.gif

Kokie gražuoliukai....
Mano kiauliai irgi kelia galvas kai glostau snukutį,toks vaizdas,kad nepatinka jei ranka uždengia akis.
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2016 03 18, 18:32)
galima laikyti ir 2 , mano ilgalaikė patirtis sako,kad patineliai meilesni ir tvarkingesni smile.gif
Papildyta:

o patinėliai nepalikinėja balučių, nemyžčioja - nežymi teritorijos ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2016 03 19, 18:41)
o patinėliai nepalikinėja balučių, nemyžčioja - nežymi teritorijos ar pan.?

Mano vyrui vakar į pažastį primyžo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 03 19, 19:58)

doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 03 19, 15:56)
Paėmus ant ranku, noriu pabučiuot į nosį, Angliukas nesitraukia, o Sausainis traukiasi, dar pastebėjau, kai glostau per galvytę, jis staigiai kilsteli nosį į viršų, lyg norėtų mano ranką numest lotuliukas.gif

Gražuoliai wub.gif
Visi taip daro, aš tada sakau ko čia stumdaisi biggrin.gif Mėgsta pasistumdyt išdykėliai biggrin.gif
Atsakyti
Labuka visoms!
seniai besireiškiau, bet vis paskaitau, kaip kas pas Jus čia smile.gif su tom istorijom apie gyvūnėlių pirkimą iš kikos.. labai liūdna. užuojauta Myliugele verysad.gif
Tiesa mūsų bernai abu gyvūnėlių parduotuvės Anglijoje-PetsAtHome (pirkti skirtingu laiku) ir abu sveiki, guvūs ir smagiai gyvena kartu, kas labai džiugina smile.gif bet manau, kad mums tiesiog labai pasisekė... kitąkart tikrai nesiryžčiau augintinio pirkti iš ten, per daug baisybių jau girdėjau apie tokias parduotuves,, doh.gif
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 03 19, 17:56)
Čia manieji, katinui paršeliai kažkaip dzin, bet jei liktų su jais vienas, manau, nukneckytų biggrin.gif

oj kokie fainuoliai jūsų kiauliukai bigsmile.gif o jau meinukas tai išvis super, mūsų su vyru didžiausia svajonė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliugele @ 2016 03 17, 15:52)
Deja,pinigu KIKA NEGRAZINS . Baisu kai nusiperki gyvuneli,rupinies,o po keliu dienu nugaista.

schmoll.gif g.gif unsure.gif

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 03 19, 14:56)

wub.gif fainuoliukai, ir jiem kaip matau din kad katinas šalia biggrin.gif

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 03 19, 17:58)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su sventem kiauliukus ir seimininkus! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu paklaust ar duodat savo JK kivio?Pasiskaičiau internete,kad galima.Vakar lupau kivį,mano Nikiui ,matyt,jis labai pakvipo,nes ėmė cypaut ir kai priėjau taip uostė rankas.Daviau gabaliuką,greit suėdė.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2016 03 30, 08:04)
Sveikos,noriu paklaust ar duodat savo JK kivio?Pasiskaičiau internete,kad galima.Vakar lupau kivį,mano Nikiui ,matyt,jis labai pakvipo,nes ėmė cypaut ir kai priėjau taip uostė rankas.Daviau gabaliuką,greit suėdė.

Duodam paskanaut biggrin.gif labai patinka geltonasis kivi smile.gif
Atsakyti
Su praėjusiom šventėm smile.gif
user posted image

kaip jums mano ūsai,dabar madinga biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 30 kovo 2016 - 21:58
QUOTE(linete33 @ 2016 03 30, 21:56)

Koks fainuolis wub.gif Turbūt dažnai šukuojat?

O čia mano kompanija biggrin.gif
user posted image
Atsakyti