Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(Buzulkaa @ 2016 03 15, 11:17)

Klausykit, kažkaip iškilo man vienas klausimėlis.. jei leidžias Jk palakstyti lauke, pievoje.. ar nebujote erkių? ar kam teko susidurti? maniškė jau svaigsta apie pavadėlį, kaip ji vasarą vedžios JK lauke.. bet pagalvojau apie siaubą baubą erkes...  g.gif

Maniškė vasara būna nešama į lauką biggrin.gif Sutveriam gardelį ir ji ten ganosi. Bet kad labiau mėgsta kur įlindus kampe tupėt. Bailiukė ax.gif Erkė vieną syk buvo įsisiurbus tiesiai į nosį, nešėm pas vetą kad ištrauktų, nes pati pabijojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2016 03 15, 19:57)
Prisijunkit FB prie grupes Juru kiaulytes. Karts nuo karto matau skelbimus, kur zmones pardavineja kiauliukus Klp. Mes patys parsivezem vasara du kiauliukus is Klaipedos, nes Vilniuj tuo metu nebuvo pirkti.

ačiū už patarimą, einu prisijungti facebuke
Atsakyti
Gal kas Kaune parduoda verpetuota patele? Reikia balandzio antra savaite.
Ar geriau 2 pateles ar 2 patinus vienam narvelyje laikyti? Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2016 03 16, 21:46)
Ar geriau 2 pateles ar 2 patinus vienam narvelyje laikyti? Aciu uz atsakyma  4u.gif

Jei neplanuojate dauginti, tuomet geriau tos pacios lyties JK laikyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 03 16, 11:23)
Maniškė vasara būna nešama į lauką biggrin.gif Sutveriam gardelį ir ji ten ganosi. Bet kad labiau mėgsta kur įlindus kampe tupėt. Bailiukė ax.gif  Erkė vieną syk buvo įsisiurbus tiesiai į nosį, nešėm pas vetą kad ištrauktų, nes pati pabijojau 4u.gif

dėkui už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Deja,pinigu KIKA NEGRAZINS . Baisu kai nusiperki gyvuneli,rupinies,o po keliu dienu nugaista.
Atsakyti
QUOTE(Myliugele @ 2016 03 17, 16:52)
Deja,pinigu KIKA NEGRAZINS . Baisu kai nusiperki gyvuneli,rupinies,o po keliu dienu nugaista.

Kuom motyvuoja? Nu bet kokie parazitai doh.gif Aš jūsų vietoj iš principo patampyčiau juos, pasiskųsčiau į vartotojų teises g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliugele @ 2016 03 17, 17:52)

Net nebuvo abejonių kad viskas taip ir bus biggrin.gif
Kad iš Kikos bandyti grąžintis pinigus, reikia visų pirma įrodyti, kad Jūs nusipirkote jau sergantį gyvūną, o tam kaip minimum reikalingas veterinarijos gydytojo parašytas ligos ir mirties priežasties išrašas.
Parašykite skundą (užpildykite specialią formą http://vmvt.lt/anket...oves-pazeidimai ) į Veterinarijos tarnybą - jie privalo reaguoti į tokius raštus, taigi bent jau kažkokį patikrinimą padarys parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 03 17, 18:32)
Kuom motyvuoja? Nu bet kokie parazitai doh.gif Aš jūsų vietoj iš principo patampyčiau juos, pasiskųsčiau į vartotojų teises g.gif

Nebenorejau jau su jais aiskintis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ORNELLA @ 2016 03 17, 20:19)
Net nebuvo abejonių kad viskas taip ir bus  biggrin.gif
Kad iš Kikos bandyti grąžintis pinigus, reikia visų pirma įrodyti, kad Jūs nusipirkote jau sergantį gyvūną, o tam kaip minimum reikalingas veterinarijos gydytojo parašytas ligos ir mirties priežasties išrašas.
Parašykite skundą (užpildykite specialią formą http://vmvt.lt/anket...oves-pazeidimai ) į Veterinarijos tarnybą - jie privalo reaguoti į tokius raštus, taigi bent jau kažkokį patikrinimą padarys parduotuvėje.

AČIŪ !! užpildžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2016 03 16, 21:46)
Ar geriau 2 pateles ar 2 patinus vienam narvelyje laikyti? Aciu uz atsakyma  4u.gif

galima laikyti ir 2 , mano ilgalaikė patirtis sako,kad patineliai meilesni ir tvarkingesni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Myliugele @ 2016 03 17, 16:52)

čia net ne pinigai baisiausia,prarandi šeimos narį, nežinau ,kaip garsiai berėkti reikia- nepirkite kikoje gyvūnų, neskatinkite kankinimo .
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2016 03 18, 18:32)
galima laikyti ir 2 , mano ilgalaikė patirtis sako,kad patineliai meilesni ir tvarkingesni smile.gif
Papildyta:

čia net ne pinigai baisiausia,prarandi šeimos narį, nežinau ,kaip garsiai berėkti reikia- nepirkite kikoje gyvūnų, neskatinkite kankinimo .

Pritariu !!! As taip pat visiem sakau nepirkti is kikos gyvuneliu
Atsakyti
Čia manieji, katinui paršeliai kažkaip dzin, bet jei liktų su jais vienas, manau, nukneckytų biggrin.gif
user posted image

Paėmus ant ranku, noriu pabučiuot į nosį, Angliukas nesitraukia, o Sausainis traukiasi, dar pastebėjau, kai glostau per galvytę, jis staigiai kilsteli nosį į viršų, lyg norėtų mano ranką numest lotuliukas.gif
Atsakyti