Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(Ingri Dukas @ 2017 11 02, 12:53)
<p>Sveikos, gal galite padeti, mano juru kiaulyte pradejo ciauditi. Nezinau  ar tai labai blogai.</p>

Stebėkit kelias dienas, gal skersvėjis ar dulkių su pjuvenom/šienu įkvėpė?

Molibdena kaip jūsų kiauliukai?
Atsakyti

per sitas dvi savaites mazasis labai pasikeite. Kaip reikiant pastovi uz save, bet abu graziai sutaria. Kai dukryte gaudo narve, tai slepiasi uz didziojo. Dickiui irgi praejo orgijos. 

Kai pardivezem mazylis toks silpnas buvo, galvojau gal serga. Pirkom Kikoj, tai pasiskaiciau, kad ten nepriziuri gyvuneliu... bet dabar atsigavo, velniukstis toks. Neina pagaut.

Eda, geria ir kakoja beprotiskai daug, atrodo lenktyniauja.

Atsakyti

Aciu, gal nezinau.

Atsakyti

Laba diena,

pries dvi su puse savaites nusipirkome JK is Depo.

Kelias savaites dziaugemes, atrode sveika kiaulyte. O sestadieni pastebejome nuplikusius nudraskytus du plotelius ant snukucio ir nugarytes. Veterinaras sake, kad bus arba gybelis arba alergija. Kasosi jinai. Purskiame tas vietas CHLORHESIDINE. Siandien pastebejome dar viena ploteli plinkanti prie burnytes.

Ar kas nors turi panasios patirties. Kas mums gali buti...

Dekui

Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2017 12 19, 17:39)
<p>Laba diena,</p><p></p><p>pries dvi su puse savaites nusipirkome JK is Depo.</p><p></p><p>Kelias savaites dziaugemes, atrode sveika kiaulyte. O sestadieni pastebejome nuplikusius nudraskytus du plotelius ant snukucio ir nugarytes. Veterinaras sake, kad bus arba gybelis arba alergija. Kasosi jinai. Purskiame tas vietas CHLORHESIDINE. Siandien pastebejome dar viena ploteli plinkanti prie burnytes.</p><p></p><p>Ar kas nors turi panasios patirties. Kas mums gali buti...</p><p></p><p>Dekui</p>

Vezkit pas vet. Gali daug kas buti, grybelis, erkutes
Atsakyti

Mes vezem pas viena veterinara, bet jis nelabai susiduria su JK.

Gal kas zino geru veterinaru Klaipedoje JK.

Atsakyti

Sveiki! As cia nauja ir ieskau patarimo tai prasau padekite. 

Mano juru kiaulyte pagimde berniuka pries 5 savaites o tevai nori jau ji atiduoti atgal i parduotuve nes sake kad 3 kiaulytem vietos nera. 

Kaip man itikinti juos kad turim ji pasilikti? Nes as labai prie jo prisirisau ir bus neimano atiduoti svetimiems. 

Mano mazyli, Chilli .

Atsakyti

Ir na yra tos vietos pas mane kambari. Galiu as jam viska nupirkti pati. Nezinau ka dar jiems sakyti kad itikinti 

Atsakyti

Sveiki! As cia nauja ir ieskau patarimo tai prasau padekite. 

Mano juru kiaulyte pagimde berniuka pries 5 savaites o tevai nori jau ji atiduoti atgal i parduotuve nes sake kad 3 kiaulytem vietos nera. 

Kaip man itikinti juos kad turim ji pasilikti? Nes as labai prie jo prisirisau ir bus neimano atiduoti svetimiems. 

Mano mazyli, Chilli .

paaiškink aiškiau. Kiek kiauliukų turit? ir ką? Porelę ir jų vaikiuką? vaikiuką tikrai reikia 1. atskirti. Nes  jis tuoj pradės lipti ant mamos- rezultate- kraujomaiša. Šiaip aš irgi ieškočiau prieaugiui kitų namų. Pasidairyk, gal kuri draugė norėtų o ir jos tėvai sutiktų priimti kiauliuką.

Atsakyti
Sveikutes, klausimeli turiu.. laikom patele kiaulyte jau bus liepa trys metukai, uzsimanem nupirkti jai drauge smile.gif veisti nenorim. Gal kuri turejo panasia situacija, baiminames ar jos nesusikapos abi is skirtingu lizdu? unsure.gif kol nenupirkom ieskau ivairios info tiek nete, tiek foromuose. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2018 04 03, 22:15)
Sveikutes, klausimeli turiu.. laikom patele kiaulyte jau bus liepa trys metukai, uzsimanem nupirkti jai drauge smile.gif veisti nenorim. Gal kuri turejo panasia situacija, baiminames ar jos nesusikapos abi is skirtingu lizdu?  unsure.gif  kol nenupirkom ieskau ivairios info tiek nete, tiek foromuose. Aciu smile.gif

Svarbiausia supažindint neutralioj teritorijoj, o narvą labai gerai išplauti, kad nebūtų jokio seno kvapo. Iš pradžių jos "pasiaiškins" santykius, o paskui jau galima dėti į narvą. Kartais užtrunka, kol "išsiaiškina", bet jei nesusipeša iki kraujo, atskirti nereikia. Čia yra patarimų anglų kalba kaip supažindint https://www.wikihow....s-to-Each-Other
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 04 balandžio 2018 - 16:30
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 04, 14:28)
Svarbiausia supažindint neutralioj teritorijoj, o narvą labai gerai išplauti, kad nebūtų jokio seno kvapo. Iš pradžių jos "pasiaiškins" santykius, o paskui jau galima dėti į narvą. Kartais užtrunka, kol "išsiaiškina", bet jei nesusipeša iki kraujo, atskirti nereikia. Čia yra patarimų anglų kalba kaip supažindint https://www.wikihow....s-to-Each-Other

labai ačiū už info smile.gif
Atsakyti