Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(Buzulkaa @ 2017 03 21, 15:57)
ačiū labai už nuomonę, paskatinot nenustoti norėti.. nors ir po metų smile.gif

o po kiek lašiukų maždaug lašinat? kad neperdozuot.. jei sugalvosiu irgi taip.. rolleyes.gif

As esu tik UZ laikyma po kelis kiauliukus, juk jiems smagiau mirksiukas.gif

As pilna pipete pritraukiu ir sugirdau. Kitamvel tiek pat.

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2017 03 21, 20:25)
O būtinas tas vitaminas C? Aš neduodu. Ar jie su maistu jo negauna?  unsure.gif

Butinas. Pirmam puslapyje turetu buti parasyta kodel, jiems organizme nesigamina vitaminas ir yra labai svarbus, jei gerai pamenu, kojytems, ta prasme, kai jo truksta gali sutraukti kuneli unsure.gif Na kazkas tokio, nepamenu tiksliai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 23 kovo 2017 - 13:31
QUOTE(Sunreja @ 2017 03 23, 12:30)
As esu tik UZ laikyma po kelis kiauliukus, juk jiems smagiau  mirksiukas.gif

As pilna pipete pritraukiu ir sugirdau. Kitamvel tiek pat.
Butinas. Pirmam puslapyje turetu buti parasyta kodel, jiems organizme nesigamina vitaminas ir yra labai svarbus, jei gerai pamenu, kojytems, ta prasme, kai jo truksta gali sutraukti kuneli  unsure.gif  Na kazkas tokio, nepamenu tiksliai  blush-anim-cl.gif

Sutinku.. bet to narvo dydis.. apie metrą mažiausiai .. išmatavau sienas vaiko kambarį.. na nlb yra kur jo priglaust.. o jei dviejų aukštų narvas būtų? netiktų? unsure.gif
Atsakyti
Laba dienele.

Mes irgi mastom apie antra. Todel pradejau labiau dometis kaip atpazinti lyti, kad nebutu mums kokiu nuotykiu biggrin.gif bet jau ir taip gavom doze, nes puse metu galvojom berna auginancicos, o pasirodo mergina pas mus biggrin.gif tai va, ieskom drauges dabar. Tik kazkaip pas zmones labai jau sunku kazka surasti siuo metu. Kur jus perkate, Vilniuje? pazistama veislyne kazkokiam pirko, bet kazkaip nerandu jokios info.

Del narvo, dabar jis 100x45 gal ir aukstas, turi antra auksta, bet nenaudojam kolkas. tikrai didelis ir sunku italpint, kai gyvenam kukliam bute, na bet kaip nors. Labai jau norisi draugijos musu panelytei ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Ieskau pirkti juru kiaulytes! smile.gif gal turite pasiulymu ar zinote kas siuo metu pardavineja??
Su manim galit susisiekti:
karolina.katelyte@gmail.com arba 862226661.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolina.katelyte: 25 kovo 2017 - 21:17
Visažinės kiauliukų mylėtojos, pasakykite, ar galima kiauliukams duoti kalafioro? smile.gif iš kažkur buvau išsisaugojus, kad galima duoti lapą, o kaip dėl paties kalafioro? smile.gif lapą daviau-patiko!
Atsakyti
Mano ligoniukas
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 03 28, 21:05)
Mano ligoniukas

gražutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2017 03 28, 21:15)
Visažinės kiauliukų mylėtojos, pasakykite, ar galima kiauliukams duoti kalafioro? smile.gif iš kažkur buvau išsisaugojus, kad galima duoti lapą, o kaip dėl paties kalafioro? smile.gif lapą daviau-patiko!

Bandziau pasigooglint, tai raso kad galima, bet ne per daug, nes gali ispusti pilva
http://cavysavvy.blo...auliflower.html
Papildyta:
QUOTE(Buzulkaa @ 2017 03 29, 11:21)
gražutis  wub.gif

Dekui smile.gif Pripirkau oxbow firmos papildu sanariams, vitamino c tableciu, tikiuosi, kad isgis vargsiukas. Siuo metu parsiukus laikau atskirai, vakar idejau juoduka i narva pas ryzika, nu tai mazius juoduka terorizuoja, uzsilipa visas ant virsaus, toks jausmas, lyg patvarkyt noretu blink.gif tai nezinau ka darysiu, turbut pirksiu dideli c c narva ir laikysiu juos atskirai. Bet ar gali, jaunas 1 metu parsiukas sirgti artritu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 29 kovo 2017 - 12:01
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 03 29, 11:55)
Bandziau pasigooglint, tai raso kad galima, bet ne per daug, nes gali ispusti pilva
http://cavysavvy.blo...auliflower.html

Dėkoju už atsakymą, kažkaip nepagalvojau angliškai pasiskaityti, lietuviškai nieko neradau smile.gif duosiu šiandien paraguti, maniškis neišrankus, gal patiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisybes_ieskotoja: 29 kovo 2017 - 14:52
Pripirkau papildų, nu ir ką, Angliukas jų neėda doh.gif Dabar suku galvą, kaip jam jas sumaitint, bandžiau sutarkuot per smulkią tarką ir apibarstyt salotų lapus, tuos kur be nieko, ėda, o apibarstytus- "ėsk pati" doh.gif Padėjus jį ant grindų nevaikšto, tupi vienoj vietoj, ryte radau gulintį ant šono, tuo momentu pamaniau, kad begyvas doh.gif Neįsivaizduoju, ką daryt, vis tikiuosi, kad pasveiks, bet kad kažkaip ilgokai užsitesė jam problemos su kojom, o čia gerą vetą rasti beveik neįmanoma. Bandysiu kitą savaitę pas kitą vetą nuvežt. Ar niekas neturit patirties su kiaulyčių artritu? Migdyt jo nenoriu, bet jei jam skauda ir nėra būdo pagerint jo gyvenimo kokybę, tai irgi ne kas verysad.gif
Atsakyti
Šiandien vežu migdyt Angliuką, laikas atsisveikint cray.gif Jis nustojo valgyt, bandžiau maitinti per švirkštą, viską išspjauna, tik guli paslikas, širdelė plaka greitai. Neapsakomai skaudu ir jaučiuosi kalta, niekada nebūčiau pagalvojus, kad taip atsitiks, Sausainėlis nesirgo, bet numirė staigiai, nesuprantu priežasties, o Angliukui šitaip, nelaimingi jie pas mane verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2017 03 28, 20:15)

Galima.
Atsakyti